Nogomet

Ronaldo kritikom odgovoril s hat-trickom, Camp Nou na jubilejni tekmi videl minimalno zmago, Oblak dvakrat klonil, a vseeno slavil z Atleticom

Vitoria-Gasteiz, 29. 10. 2016 18.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

V 10. krogu španske Primere Division sta se na stadionu Mendizorrotza pomerila Alaves in vodilni madridski Real. Domačini so se v letošnji sezoni že izkazali, ko so na Camp Nouu premagali Barcelono. Tudi tokrat so namučili favorizirani Real, ki pa je na koncu slavil s 4:1. Blestel je Cristiano Ronaldo, ki je dosegel tri zadetke. Zmag sta se veselila tudi Barcelona in Atletico.

Cristiano Ronaldo - 1
Cristiano Ronaldo - 1 FOTO: Kanal A

Trener galaktikov Zinedine Zidane je po prepričljivi zmagi v španskem kraljevem pokalu v prvo enajsterico za tekmo z Alavesom uvrstil vse svoje 'težkokategornike'. Tako je srečanje začel z znamenitim napadom BBC, ki so ga sestavljali Gareth Bale, Karim Benzema in Cristiano Ronaldo. Še vedno pa je bil Francoz brez poškodovanih Luke Modrića, Sergia Ramosa in Casemira. Na drugi strani je Alaves galaktike na svojem stadionu pričakal na 13. mestu prvenstvene razpredelnice. A Baski se lahko pohvalijo s podatkom, da v letošnji sezoni La Lige na domačem stadionu še niso izgubili. Lahko se pohvalijo tudi z dejstvom, da so v letošnji sezoni odvzeli 'skalp' veliki Barceloni, in to kar na njihovem Camp Nouu. To se je sicer zgodilo v 4. krogu Primere. Domačini so torej poznali recept, kako zmagovati proti velikanom španskega nogometa. In ta recept so hitro unovčili. V 7. minuti je neodločnost gostujoče obrambe s krasnim prodorom po levi izkoristil Theo Hernandez, ki je nato podal v sredino, kjer pa je popolnoma odpovedal Raphael Varane in med nogama žogo prepustil osamljenemu Deyversonu, kateremu ni bilo težko povesti Alaves v vodstvo z 1:0. Galaktiki so poskušali takoj odgovoriti, a so sodniki gol Bala zaradi prepovedanega položaja v 11. minuti razveljavili. Odrešenje pa je prišlo v 17. minuti. Bale je izvajal prosti strel, v živem zidu pa naj bi z roko igral prav Deyverson, in glavni sodnik Sanchez Martinez je pokazal na belo točko. K žogi je pristopil Ronaldo in zanesljivo zadel in izid poravnal na 1:1. Domači igralci in navijači so bili sicer nad sodniško odločitvijo ogorčeni, a je na njihovo žalost niso spremenili. V 34. minuti pa je Real prvič na tekmi povedel. Benzema je zaposlil Ronalda, ki je sprožil z roba kazenskega prostora in s pomočjo odboja še drugič na srečanju premagal Fernanda Pacheca. Do konca polčasa se rezultat ni več spremenil in galaktiki so na odmor odšli s prednostjo enega zadetka.

V drugem polčasu so takoj zapretili domačini. Že v prvi minuti se je namreč povsem sam pred Keylorjem Navasom znašel Victor Camarasa, ki pa priložnosti ni znal izkoristiti, saj je streljal naravnost v Realovega čuvaja. Drugi polčas so veliko bolje začeli domačini, za katere je v 55. minuti znova poskusil Deyverson, a se je z novo odlično obrambo izkazal Navas. Po uvodnem naletu domačinov se je igra nekoliko umirila in ni bilo več pravih priložnosti. Ronaldo je sicer v 70. minuti imel strel za hat-trick, a je njegov atraktiven poskus s 'škarjicami' končal visoko na tribunah. V 79. minuti pa je Ronaldo dobil novo enajstmetrovko. Znova je k žogi pristopil Ronaldo, ki pa tokrat ni bil tako uspešen kot v prvem polčasu, saj je Pacheco njegovo namero prebral in strel tudi ubranil. Nič ni bilo torej s Portugalčevim tretjim zadetkom na srečanju. Toda pet minut pozneje je Real vendarle prišel do dveh golov prednosti. Znova je kot 'joker' s klopi zadetek dosegel Alvaro Morata, ki je v igro vstopil kakšnih 15 minut prej. Mladi Španec je krasno sprejel dolgo žogo in nato s krasnim 'lobom' premagal Pacheca in povedel Real v vodstvo s 3:1. Dve minuti pred iztekom rednega dela pa je Cristiano vendarle prišel do svojega hat-tricka. Marcelo je lepo prodrl po levi in podal v sredino kazenskega prostora, kjer pa Portugalcu ni bilo težko zadeti in postaviti končnih 4:1. Real z novo zmago ostaja na vrhu Primere, v desetih krogih je sedemkrat slavil in trikrat remiziral in je trenutno pri štiriindvajsetih točkah.

Yannick Ferreira Carrasco se je dvakrat vpisal med strelce, ob koncu je tudi postavil končni izid srečanja.
Yannick Ferreira Carrasco se je dvakrat vpisal med strelce, ob koncu je tudi postavil končni izid srečanja. FOTO: AP

Do zmage so v 10. krogu prišli tudi nogometaši Atletica iz Madrida. Varovanci Diega Simeoneja so s 4:2 odpravili Malago, čeprav so kar nekaj časa z igralcem manj trepetali za zmago, saj so Andaluzijci zaostajali zgolj za gol, a je vse dvome o zmagovalcu s svojim drugim zadetkom v 86. minuti razblinil Yannick Ferreira Carrasco. Poleg Belgijca se je za domačine med strelce vpisal tudi Kevin Gameiro, ki je z dvema zadetkoma potrdil, da je proti Malagi vselej odlično razpoložen, saj proti nobeni drugi ekipi ni dosegel več zadetkov. Jan Oblak je tokrat dvakrat po žogo v svojo mrežo. Najprej ga je v 31. minuti premagal Sandro Ramirez. V drugem polčasu pa Chory Castro. Na obeh straneh so sicer srečanje končali z zgolj deseterico, saj sta bila izključena Stefan Savič in že omenjeni Castro. Atletico je s šesto zmago v sezoni skočil na tretje mesto na lestvici, za vodilnim Realom pa imajo tri točke zaostanka. Oblak pa je tokrat prejel peti in šesti zadetek v letošnji sezoni.

Camp Nou na 1500 tekmi videl minimanlo zmago
Nogometaši Barcelone so v 10. krogu La Lige odigrali že 1500 domačo tekmo na Camp Nouu. Pred srečanjem je Luis Suarez katalonskim ljubiteljem nogometa pokazal tudi svojo zlato kopačko, ki jo je prejel, kot najboljši evropski strelec v lanski sezoni. Toda aktualni španski prvaki niso bili nič kaj strelsko razpoloženi proti Granadi, za katero zaradi poškodbe znova ni zaigral Rene Krhin. Edini zadetek so domači ljubljenci nogometa videli v 48. minuti, ko je po krasni ekipini akciji s spektakularnimi škarjicami zadel Rafinha. Kljub temu, da Barcelono v torek čaka pomemben obračun v Ligi prvakov, ko se bodo na Etihadu pomerili z Manchester Citjyem, pa domači strateg Luis Enrique ni veliko spreminjal začetne enajsterice. Tako so od prve minute začeli vsi trije akterji smrtonosnega napada MSN, Neymar, Suarez in Lionel Messi, pa tokrat niso bili razpoloženi za zadetke. Tako je Barca na koncu slavila z minimalnih 1:0 in s sedmo zmago zavzela drugo mesto na prvenstveni lestvici, za vodilnim Realom pa imajo dve točki zaostanka.

Izidi:
Alaves - Real Madrid 1:4 (1:2)
Deyverson 7.; Ronaldo 17./11-m., 34., 88.,  Morata 84.
Ronaldo je v 79. minuti zapravil enajstmetrovko

Atletico Madrid - Malaga 4:2 (3:1)
Carrasco 7., 86., Gameiro 24., 44,; Ramirez 31., Camacho 64.
RK: Savić 60.; Castro 88.

Barcelona - Granada 1:0 (0:0)
Rafinha 48.
 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (181)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

av kompa
30. 10. 2016 13.43
-1
Barcelona naj čimprej proda Suareza,dokler lahko še kaj pokasira za njega.Pa tudi Rakitiča ki ne zna nič drugega kot sprejet in oddat žogo.
MaunelNeuer
30. 10. 2016 14.19
-7
zaka se pa je dal že tolko golov jaz bi raje geymarja vun vrgel
av kompa
30. 10. 2016 15.15
+3
Neymar je strelec organizator in zna igrat nogomet za razliko od Suareza ,ki sploh ne zna igrat nogometa pa še počasen je.Napadalec mora znat veliko več kot samo porivat žogo v gol iz priložnosti,ki mu jih nastavijo drugi.Gameiro iz Atletica je tip napadalca ki zna vse in jasno tudi Neymar in Messi.
apodgraj
31. 10. 2016 08.40
+1
Tudi Neymar ni nič boljši ob Suareza . Nogomet se danes ne igra več tako ,da se neomorno preigrava , prevečkrat žogo čizgubi, stori posledično preveč prekrškov po izgubljeni žogi in največ prekrškov je strojenih ravno nad njim .Sam sebe preveč izpostavlja poškodbam in tako nadaljevanjese bo slabo končalo . Messi ne igra tako lahko misleno on točno ve ,kdaj se lahko in kdaj je potebno preigravati ali oddati žogo čim prej . Neymar pa z žogo kroži po igrišču , porabi veliko energije in nazadnje jo še izgubi . Tako igranje je nekoristno in ne v dobro ekipi Barce. Za Suareza sem že pred časom zapisal , da se lahko zahvali samo Messiju , da je dosegel toliko golov in postal najbolji strele španke lige . O tem je tudi gorovil Ronaldo .
Symbolic
30. 10. 2016 13.25
-3
A vam res ni dosti Ronalda, Messija, Reala& Barcelone... Danes ima Maradona BD...56. po vrsti...
Felipao
30. 10. 2016 12.11
+16
Še pred enim tednom so se nekateri skoraj razpočili češ da so sodniki pomagali Barceloni, o podarjenem penalu Realu pa niti besede. Zanimivo, pa za tako objektivne se imajo.
Campeones36
30. 10. 2016 12.14
-9
Pa kaj ces komentirat tle, vsi vemo da je bil podarjen. Je pa zanimivo kako obrez pri barci olepsuje zadeve, pri realu pa ga zacne trgat na vse strani ko pride do sodniskih napak
fihner
30. 10. 2016 13.59
+8
Campeones36
30. 10. 2016 14.47
-1
V bistvu ga samo barcelonarcki prebavljate, pa se to ne vsi. Vsakemu nevtralenemu navijacu (vsaj v mojih krogih) mu gre posteno na zivce. Namrec bolj subjektivnega komentatorja ne najdes nikjer
Felipao
30. 10. 2016 18.51
+3
Minotauer, točno to kar po tvoje počne Obrez počnejo tudi nekateri simpatizerji Reala na tem portalu in to je tisto kar me moti... Da pri vsaki dvomljivi odločitvi padejo po Barci, ko pa Realu podarijo penal so pa isti asi tiho.
Felipao
30. 10. 2016 18.53
+2
Glede Obreza bi pa dodal še to, da stokrat raje poslušam njega kot pa dinozavre na RTVju (Stare, Milovanovič itd). Ima seveda svoje napake, ampak vsaj zna pravilno izgovarjati priimke igralcev in ne ponavlja "po moji uri" vsakih 10 minut.
alien8potnik
30. 10. 2016 12.01
+0
mariomandzukic, res si smešen s svojim kovo in malikovanjem hrvatov. a sploh še kdo zna igrati nogomet, razen njih? ;) ne vem, kako da niste evropski in svetovni prvaki ;))) skratka, mario, plz, kova je PREPOČASEN. potencial za velike stvari? no, čisto brez potenciala res ni, če ne, ne bi bil v madridu. james in isco sta BOLJŠA od kove. cashemiro je boljši. o čem to bluziš? tudi ozil, jasno. modrić je res maestro, a kova; daj, zresni se, no. mali je še sto svetlobnih let proč. tudi nima lucidnosti isca ali jamesa. jaz je še nisem opazil. v bistvu je najšibkejši člen reala v tej ekipi. asensio pa je poseben. in morata tudi. ta dva sta izvenserijska. trdim in stojim za tem. bo kova dosti prej zapustil madrid od teh dveh. odkrito rečeno, če ga ne bi bilo pri realu, ga niti malo ne bi pogrešal. zaenkrat nič, ampak nič presežnega. solidno, pač.
Campeones36
30. 10. 2016 12.16
+1
No no, cova je imel odlicno tekmo vceraj, kr nekaj odlicnih prodorov. Isco za moje pojme ni na nivoju in ne morem rect da je boljsi. Ce bo kova tako nadaljeval, bo imel zidane sladke skrbi
alien8potnik
30. 10. 2016 12.35
+1
prepočasen. včeraj je bil doslej najboljši, res je. a mene še zdaleč ni prepričal. bolj zaupam iscu in jamesu. ta dva sta lucidna, kar kova (zaenkrat) ni.
alien8potnik
30. 10. 2016 12.36
+0
minotauer, bila je šansa za super kontro, prav spomnim se. kdo je bil prepočasen?
Campeones36
30. 10. 2016 14.49
+1
Isco je naredil ogromno napak, kova je pa nenazadnje kreiral napad za ronaldov 3. gol. Isco je pravi carinik zoge, zmeraj poteza al dve prevec.
alien8potnik
30. 10. 2016 17.56
+1
ok, isco res ni več tak, kot je kazalo, da bo. a james je marka za kovo. mah, meni se kova zaenkrat ne zdi nič posebnega.
xx234
30. 10. 2016 11.12
+10
In spet se Ronaldo veseli zadetka ko da je daal za zmago v finalu Lige prvakov...ko pa je zadnic Morata dal gol mu je pa zadnji cestito...NARCISEK DO JAJA...
alien8potnik
30. 10. 2016 11.33
-9
fihner
30. 10. 2016 14.01
+4
Campeones36
30. 10. 2016 14.51
-5
Pac to je njgovo proslavljanje ne glede proti komu igrajo. Meni osebno tudi ni glih vsec, a to je njegov zascitni znak.
+11
vsak peti gol da iz 11m...20% golov v karieri...
Trend01
30. 10. 2016 10.38
+0
Vse tekme: Ronaldo (15,5%), Messi (12%). LaLiga: Ronaldo (18,1%), Messi (13,1%). Tudi vemo zakaj. Kajne? Razmerje zadetih penalov ima CR 66 od 78 (85%). Messi pa raje manj strela. Vemo, da ima slabši izkoristek. In tu je razlika. Sicer bi bila na istem. Leo ima izkoristek pri Barceloni okoli 77% (56 od 73 poskusov). Zanimivo, kajne? 5 penalov ima Ronaldo več. PET.
alien8potnik
30. 10. 2016 11.33
-3
ha, rm je po osmih mesecih dobil prvi penal na tej tekmi. o čem ti to razglabljaš?
MaunelNeuer
30. 10. 2016 14.22
-4
naj gre messi v drug klub me prov zanima če bi vsaj pribl tak špilal kak v barci
šumar
30. 10. 2016 10.06
+3
haha počoc sodnikov se nadaljje iz sezone v sezono groza
Trend01
30. 10. 2016 09.55
+1
Naš "prijatelj" @mario je zapisal: " mariomandzukic 29.10.2016 19:29:19 -2 thhomass jaz navijam sam za hajduk,zraven tega pa simpatiziram se za reala v spaniji,chealsea v angliji,inter v italiji in bayern v nemciji.drgace pa sem simpatizer reala od 8 leta,tisto leto je legendarni napadalec Davor Suker osvojil picichija v realu in kot najboljsi golgejer lalige in reala osvodjil z madridom prvenstvo.to je bil sukerov 2. picichi,prvega je osvojil v sevili " ---------------- Pa tega včeraj sploh nisem opazil! Kdaj za vraga je ŠUKER dobil "Pichicija"????? Šuker je igral v LaLigi od leta 1991 do 1999. V tem času so bili dobitniki NAGRADE PICHICI naslednji igralci: Butragueño )1991) , Manolo, Bebeto, Romário, Zamorano, Pizzi, Ronaldo, Vieri, Raúl (1999). ALI KDO zasledi Šukerja na tem seznamu? Kako za vraga lahko, @mariomandzukic, TAKO LAŽEŠ????Pichici za najboljšega strelca posamezne ekipe - pač ne obstaja! P.s. - v tem času so za Real osvojili Pichicija: Butragueño, Zamorano in Raúl. Zadnja oseba, ki je osvojila Pichicija za Sevillo, pa je bil Juan Arza. In to leta 1955!!!!!! Hvala za dokaz, da NISI simpatizer Reala. Kot kaže si tudi nepoznavalec hrvaškega nogometa. P.p.s. - zaenkrat se še ni rodila oseba na hrvaškem območju, ki bi kdaj osvojila t.i. Pichicija. Si pa "poznavalec"!
Trend01
30. 10. 2016 09.57
+0
Da ne bo kaj narobe: Šuker je bil fantastičen igralec. Kot oseba manj. Spomnimo se njegovega fotografiranja na grobu Ante Pavelića in, ko je sopotniku na letalu ukradel antične kovance! In poprava za nazaj: Pichichi je pravilno.
Annis
30. 10. 2016 10.01
+2
Trend01
30. 10. 2016 10.06
-2
Si ti tista sestra @maria, ki ste šli včeraj zvečer ven?
CURVANORD Zanetti
30. 10. 2016 10.26
+1
Dobil si ga na lazi.Saj ves Hrvat -tat:-).Ce njegove navedbe drzijo in leta koliko je bil star ko je zacel navijat za Real ob prihodu Sukerja.Ima @marijo 28 let in se ni zakljucil studija ceprav bi ga ze moral zdavnaj.Se ena jokica ki se napaja iz drzavne pomoci in pljuva po slovencih in povelicuje vse povezano z hrvasko.Patetik hrvat -tat.
Symbolic
30. 10. 2016 14.00
+1
Dani Bavec je včeraj, na tekmi Juve-Napoli, definiral nestrpnost nekaterih, s pojmom "geografska diskriminacija"... Na tem forumu je to glavno orožje nekaterih za poniževanje drugače-mislečih... Brez tega tukaj NE GRE! Zelo mi je žal, če se bo nekdo prepoznal v tem... resnica boli!
mmickica
30. 10. 2016 09.10
+3
Vse po pričakovanjih.
Symbolic
30. 10. 2016 13.37
No, jaz sem pričakoval nekaj več... Sicer... pomembno je to, da so 3 točke pod streho... Rezultat 1:0 bi pa bil precej bolj "vreden", če bi namesto Granade bil kakšen RMd...
idiu3krasne
29. 10. 2016 22.58
+6
no še to ...mislim da se bo Trend tudi strinjal ...malčki ali tako zvani kameltrajbarji v prevodu ekipe iz dna lestvice so pač tak ,ampak pravi preizkus za Baletnike bo ATM ki bo v kratkem ,potem bomo imeli sliko koliko je Balet beli ali kake druge barve...
idiu3krasne
29. 10. 2016 22.51
+0
no smo stopili na drugo mesto...malo še pa v Madridu začne minus stiskat...realčki toplo se oblecite...popijte kakšen čaj ...zima prihaja...brrrrr
srbija777
30. 10. 2016 08.51
-6
Ti si stopu. Revcek ubogi zacni zivet realno zivljenje.
idiu3krasne
30. 10. 2016 18.06
+2
Trend01
29. 10. 2016 22.27
-4
Še dobro, da istočasno poteka odlična tekma med Juvetom in Napolijem. Ker tole danes z Granado je za.......
VaSi4658
30. 10. 2016 08.10
-1
Nekateri igrajonproti Legii, nakar drugi s pol moči se šparajo za City.... logično nekako.
fafajonka
30. 10. 2016 09.24
+2
apodgraj
30. 10. 2016 09.29
+2
Trend. Zelo težko je igrati proti ekipi , ki vsemi enajstimi igralci kemprira pred svojimi vrati . Poset žoge pove vse. Žoge se preprosto ne da spraviti v gol . Tudi trojček Messi.-Suarez -Neymar niso na takšnem nivoju, kot so bi.li lansko sezono.
Trend01
30. 10. 2016 09.37
+1
Res je @apodrgaj. Se strinjam. Nekaj drugega je moralo biti včeraj še narobe. No, ni bilo Inieste. Tudi Piqueja ne, ki velikokrat vnese energijo v ekipo. Messi in Suárez sta si včeraj privoščila dopust. Le neymar se je dejansko nekaj trudil (a bolj malo naredil). Ne vem, če sploh obstaja tekma kjer bi Barcelona le 14x streljala proti golu. Sploh proti ekipi ranga Granada. V končni fazi štejejo 3 točke in nič drugega. Vse ostalo je statistika.
mmickica
30. 10. 2016 10.04
+3
Barca je včeraj vidno počivala igralce, tudi tiste, ki so igrali. Zelo veliko je namreč ta trenutek poškodovanih in še kakšna poškodba več, bi lahko bila usodna. Že tako nima več poštenih menjav, še posebej ne v zadnji vrsti. Glede na vse to, sem jaz z včerajšnjo predstavo zadovoljna, z malo več sreče bi lahko bil tudi nekoliko višji rezultat, a kljub temu...!
giovanni2
30. 10. 2016 10.16
-2
Gledal tekmo Juventus - Napoli, užival v pravi nogometni tekmi. Barcelone in njene tika-take ne morem gledati.
fihner
30. 10. 2016 10.45
+2
ays1979
29. 10. 2016 21.38
-11
In zdaj razlozite mi znalci zakaj si Messi zasluzi zlato zogo? Za ekipo ni naredil nic, CR7 je pa hat trick zabil.
CURVANORD Zanetti
29. 10. 2016 22.11
+1
Ti bi jo dal Ronaldu nekdo drug Messiju,jaz si pa zelim da ukinejo to nagrado
idiu3krasne
29. 10. 2016 22.49
+3
ti razložim ...messi je pri prvem golu rafinje naredil razliko potegnil v 16ko in podal potem je blo vse lažje malo sreče in rafinja poči v škarjicah...pomoči sodnika ni bilo...evo na drugi strani pa veš kako je šlo.
PopolnaDominacija
29. 10. 2016 22.51
+5
Da odgovorim @ays1979, zlata žoga je nagrada ki jo dobi najboljši igralec leta, ne pa ligaškega kroga. Kar se tiče Messijevega prispevka k ekipi: v letošnjem koledarskem letu ima dobesedno dvakrat toliko asistenc kot ronaldo in še vedno več golov. Se pa strinjam z Zanettijem, ta nagrada je nepravična in ima bolj malo s tem kdo je najboljši, šteje samo medijska prepoznavnost.
POVEMRESNICO
30. 10. 2016 08.36
+6
Komu pa zabiaja CR7 in kako? Malim klubom in še to iz 11 m. Aja, pa še to vseh ne zadane.
srbija777
30. 10. 2016 08.52
-2
Vi ste od tega malega kluba doma zgubil hahaha
Barca17 1
30. 10. 2016 08.55
+0
torej je takle nekako mislil: ena dobra tekma CR ... mu takoj treba dat zlato žogo ... ena slaba tekma messija ... si je že kao ne zasluži ...
fafajonka
30. 10. 2016 09.26
+1
ays1979 si zasluži Priznanje za umotvor.....:D
apodgraj
30. 10. 2016 09.55
+4
ays1979- zato , ker ena lastovka ne pomeni pomladi . Igra Ronalda nič kaj navdušojoča, kljub zadetkom .Edino , kar ni pozabil je njegovo frustrirano proslavljanje ob vsakem zadetku . Dva darila od sodnika , relalizacija 50% , drugi zadetek , žoga je jzaradi dotika obrambnega igralca spremenila smer in na njegovo srečo končala v mreži. Vprašanje je , kako bi se tekma končala , če sodnik nebi v 17 minuti zaradi igre z glavo , ocenil igro z roko in dosodil enajstmetrovko .,Tudi storjen prekrške v kazenskem prostoru Reala je bil za sodnika , samo kot in še povrhu rumeni karton , zaradi prostesta . Alaves se ni branil ,igral je enkovredno napadalno ,kot Real . Kaj bi se zgodilo,če bl Alaves igral , tako ,kot je igrala Granada in postavil betonski zid pred svojimi vrati. Kljub temu , da Messi ni zadel je bil veliko več pri žogi in bil še kako koristen Barci .
Symbolic
30. 10. 2016 13.42
+2
Ays, ni toliko zlatih žog, da bi jih "talali" za dosežke le na 1 (ENI) tekmi!
Symbolic
29. 10. 2016 20.53
+6
Yeee... ni najboljpriljubljenega "Spoštovane in spoštovani" ! Kakšen luksuz! Danes: Alcaser odpira sezono, čeprav ni v prvi postavi,. (upam)...Vendar se je Enrique "spametoval": pošilja najmočnejšo razpoložljivo postavo!
49mf5k0d
29. 10. 2016 20.49
+0
Trend01
29. 10. 2016 20.34
-7
Zdajle pa Olimpija - Domžale in nato Juve - Napoli ter "derbi" Barcelona - Granada ob 20:45. Težke odločitve kaj gledati :-)
fihner
29. 10. 2016 20.58
+4
Trend01
29. 10. 2016 22.58
-4
Izkazalo se je, da so bile vse tekme derbiji. Le ena je bila pa tudi gledljiva. Juve - Napoli.
fafajonka
30. 10. 2016 09.30
-1
Trend ima najbolj korektne in objektivne komentarje, pa če so komu všeč ali ne.
mariomandzukic
29. 10. 2016 20.32
-9
ock kovineg reala smo pogledali,zdaj je cas za raketino barco.nc folk mejte se,mario more it,zenske cakajo
Trend01
29. 10. 2016 20.35
+20
penalmadrid
29. 10. 2016 20.36
+9
srbija777
30. 10. 2016 08.53
+2
fafajonka
30. 10. 2016 09.30
+1
Zdej je pa še stara mama užaljena.....:D
fafajonka
30. 10. 2016 09.31
+1
Trend01
30. 10. 2016 09.40
+1
Ne. Nisem. Za mamo in staro mamo se ne govori. Nekaj je zafrkancija, nekaj žalitev. Mama je lahko bolna, pokojna. Enako velja za staro mamo. Tega se ne govori.
bizgecc
29. 10. 2016 20.24
-2
kr neki hat-trikov je dosegel iz podarjenih enajstmetrovk.
Chaparral M
29. 10. 2016 21.56
+5
kaj si pa ti dosegel v življenju? Se lahko primerjaš?
KardinaIFrancRodeVKristusu2
29. 10. 2016 20.07
+2
Filanje statistike proti tretjerazrednim tekmecem se nadaljuje...... Penaldek v vsem svojem ˝sijaju˝....
alien8potnik
29. 10. 2016 20.09
+5
tretjerazredni so premagali barco in remizirali z atm ;)
Ka pa mislis
29. 10. 2016 20.14
+6
Alien mors razumet da je zupnik ze dolgo na ixih
mariomandzukic
29. 10. 2016 20.17
-1
alien kdaj so premagali barco??real premaguje barco sam takrat,ko tekme o nicemer ne odlocajo,vedn ko gre zares,za titule,barca izprasi reala in messi izprasi manekena.
Trend01
29. 10. 2016 20.31
-1
@mario - je težko razumeti? "filanje proti tretjerazrednim..." nato ti @alien lepo razloži, da so tretjerazredni premagali barco in remizirali z atm..... Kaj ti tu ni jasno? Debata je o Alavesu
bobrock46
29. 10. 2016 21.26
+7
CURVANORD Zanetti
29. 10. 2016 22.09
+0
On razume samo svojega Murkota,ko se igrata skrivalnice
idiu3krasne
29. 10. 2016 22.50
+1
težko je igrat še proti sodniku...on je bog in batina...a ne trendovski
apodgraj
30. 10. 2016 10.05
+2
Danes ni več slabih ekip. Edino , kar je zanimivo je to , da vse ekipe ,ki igrajo proti Barci igrajo zaprto in čakajo samo na kontra napade . Alaves je igral proti Realu popolnoma odprto . Če bi se Ganada odprla , bi jo Barca z lahkoto premagala.. Tudi sodniki niso najbolj naklonjeni Barci . Poglejmo , samo kako je sodnik Martinez sodil proti Alavesu in ,kako je neposredno vplival na sam potek igre.
Ka pa mislis
29. 10. 2016 20.06
-3
Se en dookaz da mu hejterji dajo zagon. Zaradi lloverjev bradatega malega zutega je najboljsi. Zelo vam je hvalezen
Symbolic
29. 10. 2016 20.32
+4
penalmadrid
29. 10. 2016 20.32
+9
mali žuti lahko neha igrat pa ga depilirana lutka nikoli nebo ujela