Nogomet

Albertini: AC Milan naj prevetri zasedbo in pripravi denar za prave okrepitve!

Milano, 13. 10. 2014 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji zvezdnik nogometnega velikana AC Milana Demetrio Albertini meni, da bi moralo vodstvo kluba nekoliko prevetriti prvo moštvo, s čimer bi prišli do denarja za kakšno zares kakovostno okrepitev.

Nekdanji zvezdnik italijanskega nogometnega velikana AC Milana Demetrio Albertini je prepričan, da se lahko rossoneri v letošnji sezoni rezultatsko 'poberejo' in vnovič zasijejo v vsem svojem sijaju. A zasedbo s San Sira bi bilo potrebno pošteno prevetriti, za nameček pa v klub pripeljati kakšno pravo okrepitev. Denimo Samija Khediro, ki ga italijanski mediji pogosto povezujejo prav s četo Filippa Inzaghija. A denarja za drage igralce klub nima.

Demetrio Albertini
Demetrio Albertini FOTO: Reuters

"Menim, da bi morali pri AC Milanu v prvi vrsti prevetriti zasedbo in pripraviti denar za prave okrepitve. Veliko kakovostnim igralcem v kratkem potečejo pogodbe," je v pogovoru za Gazzetto dello Sport dejal Italijan in dodal: "Khedira bi predstavljal pravo okrepitev. Menim, da bi z njim odpravili ničkoliko težav v igri. Rojeni zmagovalec. Čeprav ne sodi v skupino starih nogometašev, ima dolgoletne izkušnje na najvišjem nivoju."

Albertini je s prodajo nogometašev mislil predvsem na Philippea Mexesa, ki pri Inzaghiju ni več prioriteta, in Mikaela Essiena.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Definbahija
13. 10. 2014 14.05
+15
Vsi ki kaj veljajo v nogometu. Tako ekipe in tapravi navijaci si zelijo kakovosten AC Milan nazaj.
OldSpice27
13. 10. 2014 11.30
+5
ozil si zeli iz arsenala, khedira je naprodaj, ce te dva prpelejo bo milan ze konkurencen tud v evropi
Lion power
13. 10. 2014 11.54
-6
Najaprej se je treba tam uvrstit, šele na to lahko rečeš hop. Tista povabila lahko kar pozabte.
mferk14
13. 10. 2014 14.03
-1
Ke si pa tej ti slišal, da si özil želi iz arsenala :)
borut30
13. 10. 2014 14.41
+1
a ni ozil nedolgo izjavil, da je v Arsenalu srečen? Čeprav mislim, da se Ozil ne bo več vrnil na pota starih iger. Nekako se mi zdi psihološko premalo stabilen, znanje pa zihr ima. Škoda....
zriki
13. 10. 2014 09.56
+7
Barbara in fotr sta si zapičila v glavo nov stadion, zato seveda za igralce denarja ni, ta čas bodo pa za Milan lahko igrali igralci nižjega razreda
Damir Secki
13. 10. 2014 07.38
+13
mnja, pobozne zelje... vsako leto pred sezono... polni upanja.... letos pa bo ziher... in pol prodajo ibrahimovica in thiago silvo... pa upas, da bodo kaj dobrega pripeljali... in pripeljejo balota, ki je delal samo zgago... pa igralce tipa mesbah, birsa, acerbi in podobne ... ki so povprecni in v klubu kot je Milan nimajo kaj poceti.... zalostno, res zalostno. Albertini ima se kako prav, vsi to vemo, a se ne bo nic srpremenilo..."il cavagliere" je svoje odsviral... jaz sem obupal... edino resitev vidim v tem, da Silvio klub proda kakim sejkom
lessi
13. 10. 2014 18.03
+1
se popolnoma strinjam, ampak milanu tudi šejki ne morejo več pomagat zaradi finančnega fair-playa. škoda za milan :(