Nogomet

Rdeči vragi se oborožujejo pred nadaljevanjem Lige prvakov: Alexis Sanchez tik pred podpisom štiriinpolletne pogodbe?

Manchester, 17. 01. 2018 18.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vse glasnejše so govorice o prestopu čilskega nogometnega mojstra Alexisa Sancheza, ki naj bi se iz Londona kaj kmalu preselil v Manchester. Če gre verjeti britanskim medijem bo Čilenec kmalu podpisal štiri in pol letno pogodbo ter s 15,8 milijoni evrov postal eden izmed najbolj plačanih nogometašev na svetu.

Čilski reprezentant Alexis Sanchez je že v poletnem prestopnem roku izrazil glasno željo po prestopu, v vrstah topničarjev se namreč ne počuti dobro, zaradi slabe uvrstitve Arsenala ob koncu minule sezone, pa se je letos mogel odpovedati še nastopanju v elitnem evropskem tekmovanju Ligi prvakov.

Manchester United bi rad pred drugim delom Lige prvakov strnil svoje vrste, Alexis Sanchez bi bil dobrodošla okrepitev napada rdečih vragov.
Manchester United bi rad pred drugim delom Lige prvakov strnil svoje vrste, Alexis Sanchez bi bil dobrodošla okrepitev napada rdečih vragov. FOTO: AP

Sanchezu se sicer pogodba s topničarji izteče v juniju, prav zato so se zanj ogreli v Manchestru, rdeči vragi naj bi po poročanju britanskega Telegrapha s Čilencem podpisali štiri in pol letno pogodbo.

Zaradi uvrstitve Arsenala v Ligo Evropa, bi tako lahko s klubom z Old Trafforda zaigral v Ligi prvakov, v Manchestru pa ga vabijo s kar 15,8 milijoni letne plače. "Mislim, da imamo možnosti. Pa vendar ima igralec njegovega kova tudi druge ponudbe na mizi. Kdo ve? Mislim, da le on sam in odgovorni pri Arsenalu vedo, kaj se bo zgodilo. Po pravici povedano sam nimam pojma," je po ligaški zmagi zatrjeval Jose Mourinho, ki bi se, če gre verjeti britanskim medijem, ob prihodu Sancheza moral posloviti od Henrikha Mkhitaryana. Slednji naj bi tako odšel v Arsenal, zato je usoda Sancheza trenutno predvsem v rokah Armenca.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KOPITES
18. 01. 2018 19.07
To se kr selijo mal sm mal tja...sam za denar jim gre
TvojPrijatelj
18. 01. 2018 10.41
-1
bog ne daj...
idiu3krasne
17. 01. 2018 22.52
+1
Uuuuuulala...