Allegri: Ne počutim se krivega

AC Milan je v 4. krogu Serie A vknjižil že tretji prvenstveni poraz. Tokrat so bili pred domačimi navijači z 2:1 boljši nogometaši Udineseja in dobro zamajali stolček trenerja rossonerov Massimiliana Allegrija.

Masimilliano Allegri

Massimiliano Allegri (Foto: Reuters)

Klub iz italijanske prestolnice mode letošnje sezone ni začel najbolje. V italijanskem prvenstvu je v štirih krogih zbral vsega tri točke, s svojo igro pa ni prepričljiv niti na evropskih zelenicah. Zato so vse glasnejše govorice, da naj bi bil Massimiliano Allegri na izstopnih vratih rossonerov, trener pa to vztrajno zanika. "Govoriti o mojem odhodu je nesmisel, saj o tem ne odločam jaz. Ne počutim se krivega za poraz. Res smo izgubili, vendar smo z devetimi možmi na igrišču prikazali pogumno predstavo. To je dober znak. Fantje si zaslužijo čestitke,'' je za Sky Sport Italia dejal Allegri in nadaljeval: "Nimamo težav s taktiko, problem tiči drugje. Prelahko izgubimo žogo, v napadu pa smo neučinkoviti. To moramo popraviti. Letos poleti smo bili deležni velikih sprememb, zato potrebujemo čas.''

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
 
kormorancek 24.09.2012 19:01:54
Škoda za tako velik klub. Trener ni kriv, saj z takšno ekipo, kot jo ima, res ni konkurenčen. Če bodo iskali krivdo le pri njem, bo škoda še večja. Sicer ne navijam za ta klub, vendar so v Evropi nekaj pomenili.
Več komentarjev