Nogomet

Ancelotti: Messi je boljši zaradi Ronalda in obratno

München, 17. 12. 2016 18.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji strateg Real Madrida, Carlo Ancelotti verjame, da lahko Ronaldo še v prihodnjih treh letih kroji vrh svetovnega nogometa, zaradi svoje izjemnosti pa si zasluži prav toliko pozornosti, kot jo je deležen Argentinec Messi.

'Mislim, da si je Zlato žogo prislužil povsem zasluženo, za zmago v Ligi pravkov in na Evropskem prvenstvu. Letos je bil precej boljši od preostalih, zato je nagrada le logična posledica njegovih predstav,' je prepričan Ancelotti.
'Mislim, da si je Zlato žogo prislužil povsem zasluženo, za zmago v Ligi pravkov in na Evropskem prvenstvu. Letos je bil precej boljši od preostalih, zato je nagrada le logična posledica njegovih predstav,' je prepričan Ancelotti. FOTO: AP

Po tem, ko se je portugalska nogometna reprezentanca zavihtela na vrh Evrope in je z madridskim Realom dvignil pokal Lige prvakov se zdi, da gre kariera Cristiana Ronalda lahko le še navzdol, s tem pa se ne strinja nekdanji strateg Galaktikov Carlo Ancelotti, ki verjame, da lahko od Portugalca v naslednjih letih pričakujemo še veliko več. "Ne vem, kdaj bo njegova zvezda zašla, vendar mislim, da zaenkrat še ni tako star," je prepričan trener münchenskega Bayerna, ki je prepričan, da bo zvezdnik belega baleta s to formo nadaljeval še v prihodnjih treh ali štirih letih. Poleg tega Italijan verjame, da si Ronaldo zasluži še dosti več pozornosti v športnem medijskem prostoru saj so njegove predstave na nogometnih zelenicah po njegovem mnenju dostikrat spregledane.

"Številni mislijo, da je to obdobje Lionela Messija, vendar pa je to tudi era Cristiana Ronalda. Njuno nenehno tekmovanje ju je le še okrepilo in izboljšalo. Messi je boljši ker ima Ronalda in le ta je boljši, ker ima Argentinca. Brez dvoma nam lahko Cristiano ponudi še veliko več, njegova zbirka nagrad pa bo iz leta v leto obširnejša. Kot Messijeva. Ostali bodo pač morali počakati, čeprav jim lahko pomagamo z osvajanjem ekipnih lovorik," je prepričan Ancelotti.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

LaFerrari
18. 12. 2016 09.35
+0
admin ne serji pa mi ne briši komentarjev,al ne smem resnice napisat ???
CURVANORD Zanetti
18. 12. 2016 10.15
-1
Tak ja napisi mu svoje tudi ti ki si umsko zaostal imas svoje pravice.
POVEMRESNICO
17. 12. 2016 22.26
+1
Kdo je Ronaldo?
mmmmmmmnnnnnnmmm
18. 12. 2016 11.52
+1
športnik z največ denarja na deviških otokih..hahaha...po domače največji športni utajevalec..med ostalimi utajevalci
Kollerik
17. 12. 2016 21.10
+0
kriminaldo ima pač potuho od vseh kraljevičev, pa še lepi denarci krožijo okoli njega....
Trend01
17. 12. 2016 20.09
+0
Z naskokom najboljši odgovor na to "klasično" brezvezno vprašanje, je dal André Gomes. Nikoli ne bom odgovoril na to vprašanje. Z obema igram; z Ronaldom v reprezentanci, z Messijem v Barceloni. Oba preveč spoštujem! Amen na ta odgovor. P.s. - in to grejo spraševat 23-letnega poba....
idiu3krasne
17. 12. 2016 19.13
-2
Toti mora menjat zvečilke za nekaj bolj "trdega".