Ancelotti obvestil PSG: Po sezoni odhajam v …

Trener vodilnega moštva francoske nogometne lige Paris Saint-Germaina Carlo Ancelotti je vodilnim možem kluba dal vedeti, da po koncu sezone zapušča trenerski stolček. Mnogi ga povezujejo s prevzemom španskega velikana Real Madrida.

Francoski časnik Le Parisien poroča, da je italijanski strokovnjak na klopi Parižanov Carlo Ancelotti predsedniku kluba šejku Nasseru Al Khelaifiju na sestanku sredi tedna razkril, da po koncu sezone zapušča klop PSG. Če se bo na koncu odhod Italijana uresničil, bo po 18 mescih zapustil PSG, ki je na dobri poti, da po letu 1994 znova zavzame vrh francoskega nogometa.

Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti (Foto: Reuters)

Prihodnost Ancelottija je že nekaj časa povezana z morebitnim prevzemom vodenja Real Madrida. Predvsem zato, ker se po številnih špekuliranjih in po poročanju otoških medijev Jose Mourinho po tej sezoni seli nazaj v London k Chelseaju. Realov predsednik Florentino Perez zamenjavo vidi prav v italijanskem strokovnjaku, o katerem ima zelo dobro mnenje še od takrat, ko je sedel na klopi AC Milana in z njim osvojil dva naslova v Ligi prvakov. V prvi sezoni na klopi Chelseaja je Italijan leta 2010 osvojil dve lovoriki, angleško prvenstvo in pokal FA.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 59
 
dalmatic 27.04.2013 22:55:30
še en velik občudovalec luke modrića.lani poleti,si je anceloti modrića zelo želel v psgju,zanj tudi ponujal 45 mil eur,sam luka si je želel samo v real in na koncu prestopil tja,za 3 mil manj.od začetka letošnje sezone se je videlo,da real ni pravi,že do modričevega prihoda so imeli 3 poraze in skor 10 pik zaostanka za barco.mourinhova taktika na kontre,je letos čisto zakazala,alternative,pa niso imel.anceloti je drgačen trener,ki bo sigurno težil k bolj napadalnemu nogometu,z več posesti v igri.to bo velika modrićeva priložnost,verjamem,da bo redni starter,v ancelotijevem realu.
Več komentarjev