Nogomet

Ancelotti: Razočaran sem nad Pastorejem, ni več samozavesten!

Pariz, 04. 12. 2012 10.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trener francoskega velikana Paris Saint Germaina Carlo Ancelotti je razočaran nad Javierjem Pastorejem, ki je letos zabil vsega dva gola, za nameček pa je izgubil tudi mesto v udarni enajsterici.

Nogometaši francoskega Paris Saint Germaina v domačem prvenstvu igrajo po sistemu toplo – hladno, trenutno pa so za zvezdniško zasedbo, ki so jo zgradili pred začetkom sezone, na skromnem 4. mestu prvenstvene tabele Ligue 1. Italijanski trener Carlo Ancelotti je zelo zadovoljen s predstavami, ki jih niza Zlatan Ibrahimović, nekoliko drugače pa je s tistimi Javierja Pastoreja.

Javier Pastore
Javier Pastore FOTO: Reuters

Argentinec namreč ne igra kot v dresu Palerma in izbrane vrste. "Razočaran sem in verjamem, da je tudi on. Nisem psiholog, ampak trener, a verjamem, da je Pastore izgubil vso samozavest, ki ga je v preteklosti krasila, in to močno vpliva na njegove predstave. Na treningih gara in je povsem osredotočen na to, da kar najhitreje dvigne formo in jaz mu bom pomagal pri tem,“ je dejal italijanski strateg, ki verjame, da se bo v nadaljevanju sezone prebudil.

V krstni sezoni med francosko elito je omenjeni dosegel 15 golov, letos pa se je med strelce vpisal vsega dvakrat in ob tem izgubil še mesto v udarni enajsterici. Italijanski mediji ga povezujejo z Interjem, pri katerem naj bi nasledil Nizozemca Wesleyja Sneijderja, a status slednjega je še naprej neznanka.

SORODNI ČLANKI

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mmickica
04. 12. 2012 11.40
+10
Ancelotti pravi, da ni psiholog, ampak trener...?! Dober trener je tisti, ki je hkrati tudi psiholog! S tem ne mislim, da mora biti psiholog po izobrazbi, ampak mora imeti tisti naravni čut, da ve, kako posameznega igralca motivira.
Lencho
04. 12. 2012 13.35
-2
ti pa verjameš prevodu naših strokovnih novinarjev na 24ur? dober bralec bi moral vedet, da ni mišljeno dobesedno, itak da je dober trener, če je osvojil 2x CL!
Lencho
04. 12. 2012 10.33
+9
Ma kaj gara?? Ljubimka se z babo, potem pa ni čudno da ni v formi. Isto kot Boateng! Carlo pejdi stran od PSG, ker boš zgubil živce s temi divjaki!
davidd9
04. 12. 2012 14.40
+3