Nogomet

Ancelotti: To je bila naša najboljša tekma v sezoni

Madrid, 06. 02. 2014 17.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po prepričljivi zmagi Reala proti mestnemu tekmecu Atleticu na prvi polfinalni tekmi španskega pokala je bil zelo zadovoljen trener galaktikov Carlo Ancelotti. Italijan je že osredotočen na prvenstveno tekmo, glavno vlogo bo namesto Ronalda imel Bale.

Real Madrid si je pred povratno polfinalno tekmo kraljevega španskega pokala priigral visoko prednost. Galaktiki so le še korak od pokalnea finala, saj so bili kar s 3:0 boljši od mestnega tekmeca Atletica, ki je sicer na vrhu lestvice španskega državnega prvenstva.

Gareth Bale
Gareth Bale FOTO: Reuters
Varovanci trenerja Carla Ancelottija so dosegli prepričljivo zmago in nadigrali mestnega tekmeca, ki je sicer letos zelo prepričljiv in vodi na lestvici Primere Division. Italijan na klopi Reala je bil zadovoljen z razpletom: "To je bila naša najboljša tekma v sezoni. Naša igra je sedaj bolj sproščena in bolj smo kompaktni. Veliko se je spremenilo v zadnjem času in igralci dobro delajo skupaj." Beli balet se že pripravlja na naslednjo prvenstveno tekmo proti Villarrealu, ko v moštvu zaradi kazni ne bo Cristiana Ronalda, vendar Ancelotti računa na to, da bo njegovo breme prevzel Gareth Bale, ki je bil poškodovan. Valižan na pokalni tekmi ni igral, trener pa je na novinarski konferenci dejal: "Pripravljen je, vendar smo ga iz previdnosti pustili izven ekipe, odločil sem se, da mu namenim počitek. Ker ne bo Cristiana, bo spočiti Bale dobra novica za nas."

Pasica španski kraljevi pokal (povratne polfinalne tekme)
Pasica španski kraljevi pokal (povratne polfinalne tekme) FOTO:

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (72)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

StrategCarloAncelottiKING
07. 02. 2014 12.46
+4
dalmatinijan
07. 02. 2014 11.41
+4
real na modricev pogon igra vse boljse.takoj ko sem zvedel da bo ancelotti prisel v real,sem vedel da bo luka postal realov pirlo.4-3-3 jim najbolj lezi in letos bodo eni izmed glavnih favoritov za vse lovorike.
Symbolic
07. 02. 2014 10.24
+5
Zelo objektivna ocena Ancelottija in tudi zelo dobra igra Reala! Se bo že izkazalo kaj je temu bil vzrok, ali je navdih za to bil Atletico Md. ali dvig forme moštva... Mislim, da oboje ...
borut30
07. 02. 2014 11.41
+1
alien8potnik
07. 02. 2014 14.02
borut30
07. 02. 2014 08.40
+2
Sportko47....ampak negleda na vse, zaslužiš spoštovanje za vztrajnost. Poklon! Nikoli nič pametnega ne poveš in narediš tukaj na portalu...ampak vztrajaš :-) Nekako te bi lahko primerjal s kakšnimi našimi slalomisti, ki že vrsto let vztrajajo na tekmah.....parajo živce vsem trenerjem, navijačem, .... Ampak dobijo priznanje, vztrajajo! Kar tako naprej Sportko47, si popestritev tukaj :-)
sportko47
07. 02. 2014 09.26
-1
Lepa iztocnica, tut tvoj Real kupuje se trudi, vztraja lovorik prakticno NI , a vztrajajo in Vi - Realkoti z njimi! Tudi to je vztrajnost, kaj pravs? A letos pa bo kej pleha?
Cenzureex
07. 02. 2014 10.23
+4
chelszi kupuje in ni lovorik.. man city kupujein ni lovorik... vsi kupujejo ampak vi ste na piko uzel sam real... če bo pa perezu hotu bo pa tak celo barco man city chelzi atl madrid vse bo pokupu... to ponavadi govorijo navijači barcelonee.. a ubistvu oni so u zadnih 3-4 letih skoraj enako zapraviili kot real... še kr si vztrajeen gospod trener.. niti t od trenerja
sportko47
07. 02. 2014 11.08
-2
Spet objektivnost kako ti ves kaksen trener sm? Kar se tice vztrajnosti sm bil izzvan od strani tvojga kolega... Da se tebe mal bocknem v tvojem stilu, ti nisi niti N od navijaca ! No kako mi gre...
Cenzureex
07. 02. 2014 12.31
+1
haha... fajn ti gre ker nisem navijač... sem samo gledalec vseh nogometnih tekem :)
alien8potnik
07. 02. 2014 14.04
+1
sportko, najedaš. nisi glih kul za debatirat.
Ka pa mislis
07. 02. 2014 00.10
+8
Ubili manjsi madridski klub.
sportko47
06. 02. 2014 21.52
-1
Tolix al kva si ze dej pejt ti se enkrat brat? A mas obcutek da sm reku da real ni zasluzeno zmagu? Cist zasluzeno , ampak jest sm se oglasu na izjavo Anchelottija da je bla to najboljsa tekma Reala ... predlagam da si z Belajem sibata pluse k se tolk dobr razumeta! Baje je to pomembn in povem ti da se nikdar nisem dal nikomur ne plusa ne minusa! Se pa vsake tolk casa nasmejim kaksnim duhovitim komentarjem ki ponavadi prihajajo od nevtralnih komentatorjev!
Cenzureex
06. 02. 2014 21.58
+8
ofak zgleda se sam ti zanimaš kle za minuse pa pluse sam se sploh ne oziram na to... lej vidim da se ti neda dopovedat nič tako da bv.. važn da smo mi navijači reala vidli učeri da so igralci dali vse od sebe in da so se borili tak kot je treba.. misliš da je atletico kar tak ena tretja ekipa zto se ti neda nič dopovedat... drugače pa nerabiš za vsako na novo pisat lahka spodaj nadaljuješ pogovor veš to sportko?
Cenzureex
06. 02. 2014 21.58
+6
sportko47
06. 02. 2014 22.26
-1
Sam sm res vesel hvala tollifix al kva si ze? Pa se nadaljeval sm tm k si zelis, a nism jest full u redu? Atletico res ni kr ena ekipa , rezultat je enkraten zato se vam pa tut tolk dogaja skupaj z Anchelotijem!
Cenzureex
06. 02. 2014 22.54
+5
jaa.. sej veš če praviš da si trener .. zaka se pa negreš javit za trenerja real madrid... če lahka včerajšnjo tekmo še bolše izpelaš pol bi te mi tut bli ful veseli in ne samo perez :)
sportko47
06. 02. 2014 22.58
-4
Sam zato ker si ti tolk boljsi in vem da nimam ob tebi nobene sanse!
Cenzureex
06. 02. 2014 23.04
+3
ja sej vem da nimaš šanse.. pol pa vsaj vzemi atl. madrid in dokazi da so meli slab dan :D
alien8potnik
07. 02. 2014 14.27
+1
sportko47
06. 02. 2014 21.31
-11
Belaj ti se poskusaj ! Lej pogovarjamo se o tej tekmi, ti razlagas o sklopu 10 tekm! Zakaj ? A nisi razumel kaj sem te vprasal? Jest u bistvu vem zakaj, ker si pac zaljubljen u ta tvoj Real! Lej men je prav , orgazmiraj o Realu imas vso pravico! Kaj je blo pa s tvojim Ronaldkom vceraj , Real " blestel" on neviden! Me prav zanima kaj bos iz tega izvlekel! Vepr teb pa tole , ja nogomet ni ravno moj sport ga pa spremljam , ne kot navijac ker je pac vec drugih sportov nad katerimi se navdusujem! Kot profesionalni sportnik in trener ( zivim od tega celo zivljenje, nimam niti enga dneva normalne sluzbe) ti povem da je moj pogled na sport cisto drugacen od vecine tukaj, ki ste po vecini le pristasi dolocenih ekip in zagreti foteljski navijaci! Sorry ker sem vceraj videl zivcno tekmo na meji incidenta, z totalno nesportnimi vlozki, stalnimi pritiski na sodnika z namenom pridobiti prednost na nesporten nacin! Tekma nc posebnega in naklucja so prinesla zmago Realu, ce je to vse kar zmore Real se jim ne pise nic dobrega, cas pa bo pokazsl svoje!
kreator20
06. 02. 2014 21.43
+6
Še dobro da nisi trener nogometa ker glede na tvoje izjave bi bla moja nona boljši nogometni trener od tebe. Ker si tak znalec ne vem zakaj ne odgovoriš na moje spodnje vprašanje ki sem ti ga zastavil. Aja pa še to tvoja trditev '' sam z eno samo razliko da je Realu vso vse v gol'' če bi šlo obema vse v gol bi bilo 12:3
Cenzureex
06. 02. 2014 21.45
+6
Dej sportko sprav se prebrat vse kar je belaj napisu ka si hočeš dopovedovat da real na včerajšni tekmi si ni zaslužu čiste zmage al ka?... glede provociranja če si gledu si sam vidu da je Diego Costa tisti ki je začel vso to provociranje... če misliš da stako igro nebo real nič dosegu to je pol tvoje mnenje in nerabiš drugim zbijat svoje mišljenje sam zto ker ti pač real ne leži na duši... vsak ki je včeraj gledal tekmo ve da je čist pošten rezultat... drugace pa ni vazno blestenje Ronalda nismo vsi kot misliš ti zaljubljeni v Ronalda ampak radi vidimo lepo in čist pošteno zmago reala... pa če ronaldo igra dobro al pa ne .. važn da je meu zmeri 2-3 igrauce na seb stem je še preveč pomagu ekipi... drugače pa jaa.. čas bo pokazal svoje!
Los Galacticos
06. 02. 2014 22.07
+5
Vrjetno da te ne razumem, uprašal si me in jz sm ti odgovoru, ob tem še argumentirano, zj pa kar na enkrat obračaš da jz nism razumel in si obrnu na Ronalda... Ti človek potem pojma nimaš kot profesionalni športnik in trener, sorry ampak to kar si povedal "živčna tekma na meji incidenta, plus stalni pritisk na sodnik" , če si tako tekmo vidu kot trener in nimaš nobenga drugega argumenta zakaj je Real bil dober in zakaj Atlecito slab, ali obratno, potem mi se ravno smiliš, oziroma ekipe katere si treniral al karkoli že... Sploh ne omenjaš statistike, kot trener bi te to največ moralo zanimat... To kar si ti rekel o živčnosti in pritisku, to smo mi vedeli že pred tekmo da bo tako, vedno je na teh derbijih, isto kot na el clasicu, se pravi nič novega... In za konec še zakaj je Ronaldo slab ? Z mojega stališča najbolj zaradi vrnitve Marcela v polno formo ki je zelo napadalno usmerjen vsaj zadnje cajte, igra na strani Ronalda in mu vzame veliko prostora in ga izrine proti sredini, kjer je obramba bolj zgoščena, na koncu je Ronaldo kot vezni napadalec, za moje pojme se Ronaldo in Coentrao bolj razumeta, ampak Coentrao je slabši od Marecela, ob tem dodaj še Di Marijo ki veliko preigrava na levi strani kot winger, čeprav je igral kot vezni vsaj zadnje tekme... In če nimaš kaj boljšega za odgovorit kot pa živčna tekma in pritisk na sodnike in dva avtogola potem raje prenehaj z tem kar počneš poslovno...
sportko47
06. 02. 2014 22.43
+0
Ja jutr bom na zvezo nesu odpoved in k me bojo vsi zacudn pogledal, zakaj? Bom reku da si mi ti Belaj odprl oci in koncno sm spoznal! Se velik se bom mogu naucit o tem s kom se Ronaldo bolj steka!! Saj to je bistvo,, a ne? Me prav zanima kva bi blo v isti tekmi ce se una dva strela ne bi tko nesrecno odbila in bi jih Coutva ubranil, (pepejev bi sel tko mim gola) in da mu nebi zoga Heseja tko usla pod telesom! Da bi se koncal 0:0 a bi pol tut govoru o najboljsi tekmi Reala!
Cenzureex
06. 02. 2014 23.04
+1
da nebi pa da nebi... pa da nebi ono.. bi ono nebi ono..če bii ...:) menu sem se z pepeju in mi je rekel da je tak profesionalec da je sam vedel kako se bo odbila žoga ...tako da to je blo vse načrtovano.. di maria isto pravi... jese je pa drugače načrtovau.. hotu je brcnat žogo u coutvo in od coutve da bi se odbil do soigralca in direkt u gol... načrtoval so da bi si 3 autogole dal sam jim ni uspel pri enem :) ronaldo je pa tak reku da nebo sodelovau če se gre sam za autogole ker se jim smilijo igrauci atl. mad. :)
sportko47
06. 02. 2014 23.25
+0
No vids zdej pa vem da mas prov!!! Sam dej mi na eno vprasanje odgovor ! Ampak resno! Od stotih golov ki jih vidis na x tekmah v vseh evropskih ligah v enem vikendu, kolk je takih da se zoga odbije in spremeni smer in s tem zaj.. golmana! Jest pravm da cca 5 in se to je mogoce mal prevec! Realu pa se zgodi dvakrat v eni tekmi , proti Atleticu v polfinalu pokala! Preden odgovoris se namig.. pravilen odgovor je 66 ali vec od stotih! Ce je manj sploh ne odgovarjaj pejt kr spat! A si tolk brihten da sm ti mal drgac zelu povedat da si v zmoti!
Cenzureex
06. 02. 2014 23.55
+0
Ne sej nisem reku da si ti v zmoti. Želel sem ti samo povedat da če nebi na tak način dali gola, bi se pa tekma odvijala popolnoma drugače in glede strelou na gol real nebi nehu dokler nebi zadeu... in ker bi se tekma odvijala drugače je tudi možnost da bi minuto za tem zabil real gol normalen iz igre... ker pa se je žoga odbila jim ni bilo več toliko do napada so se začeli bolj trudit da ne dobijo gola... to je recimo tako: prižgeš dve raketi.. ena se mogoče spreobrne in se ob drevo odbije v nasprotno smer ampak vseen pokne.. druga pa gre normalno v zrak in pokne... hvala za razumevanje in lahko noč :)
Ka pa mislis
07. 02. 2014 00.08
-2
Sportko bogi tvoji ucenci i ta sport katerega treniras. Mogoce si kot clovek dober in primeren za ucenje, ampak tu kvasis neumnosti. Tudi sam se ukvarjam z nogometom 22 let, profesionalno pa 2 leti in sem dal razne modele cez.
Los Galacticos
07. 02. 2014 00.32
+3
Ma tip nima pojma pusti ga, kaki trener... Vrhunec njegovega znanja o nogometu je da je bila zivcna tekma in pritiak na sodnike... Nobenih argumentov, nobene statistike, nobene ideje... Samo nakladanje kako je on trener... On bo nesu odpoved na zvezo, haha, pa sej on se nima niti diplome iz srednje sole, tuki naklada da je trener misli da bo zbral neko autoriteto stem, samo blamira se otrok...
sportko47
07. 02. 2014 07.31
-1
Tale z raketami mi je vsec, obe pokneta... ce pa ne gres pa nove kupt , vazn da pokneta! Stari to pa so argumenti, bravo! Lej fantje zdej ste ze trije( orto Realovci) ki nocte nc druzga slisat kot vaso resnico! Argument je tut ce se te dve zogi nebi tko odbile bi dal pa dva taprava gola!!! Kva ?? Aja ze vem ker se pokalni polfinale igra do tri , ko das tri nehas! Tikrat pokne, pravs!! Ti k se ze 22 let z nogometom ukvarjas dej mi nekaj povej! A ste ze kdaj po tekmi rekel, dons smo mel pa res smolo, nc nismo zadel, nc ni slo v gol? Al pa tko k bi mogu Anchelotti rect , trda tekma , oboji motivirani 100 na uro , borbeni do konca, a danes so se vsi odlocilni momenti na tekmi odvili po nasih zeljah! Odlicen rezultat za polfinale! Me zanima ce se Kristinca strinja z to oceno Anchelottija, najboljsa tekma sezone on pa k da ga ni blo! Pa ne zarad kombinacijj na levem boku, ampak zato ker je bla tekma en sam fajt in se igra sploh ni mogla razvit! V taki tekmi pa so nakljucni goli kot je Pepejev ze skor odlocilni, psiholosko za obe ekipi razlicno delujejo, in ko pri 2:0 , resi zogo z gol crte, v naslednjem napadu pa spet dobis tak gol, vi trije se kr govorte o vrhunski predstavi, jest bom pa o sreci Reala, oz. izredni smoli Atletica!
SITDOWN
07. 02. 2014 08.28
+0
Neki trener naj bi bil, v komentarjih pa omenjaš "Kristinco". Živ dokaz, da si navaden neumnež, ki sam sebi laže tu gor na forumu kaj je po poklicu. Brez spoštovanja do ostalih igralcev in tekmecev. Jaz razumem da navijaš za Barco itd, ampak da kot trener (kao), zmerjaš Real pa Ronalda, je pa zelo žalostno. Koga pa treniraš? U8 fantke? Nehaj se blamirat. Sam sebi jamo koplješ. Nobenega tu gor več ne zanima tvoje mnenje ker si dokazal, kaki neumnež si. Jaz ne rečem, da se tu gor otroci zmerjajo med sabo pa zmerjajo Ronalda in Messija, ampak ti kot "trener" (haha), sramota. Sej ni čudno, da nikamor ne pridemo z našim fuzbalom!
sportko47
07. 02. 2014 09.03
-1
Kdo pa je reku da sm trener fusbala, men ocitas neumnosti pa v drek stops preden sploh zacnes komentirat! Vse k sm napisu je da je bla prej slaba predstava atletica kot vrhunska reala in s tem spravu na noge Realcke k so strahotno uzaljeni! Tut ni slabo.. Kaj pa o tekmi pravijo pri Atleticu oz . Njihov trener? Ronalda sm omenu zato ker on se sigurno ne strinja z velepredstavo Reala, ker se ga ni vidl! To ni dobr za njegov ego! Ste se bolj jezni? Dejte nove argumente, dve rakete pokneta, on se diplome srednje sole nima, trenira u8 , ce ne bi dal teh dveh golov bi pa drugacna dva, v desetih tekmah 1.9 strela so pustil, itd ! Vi ste res pripravljeni vsako buco napisat za ta real!
Cenzureex
07. 02. 2014 10.19
+1
sportko da bi malo poštudiru bi vedu da se zabavam.. ampaak nee.. prej si reku da boš na zvezo nesu odpoved pa da te bojo čudn gleal??? brezskrbii pomoje te noben nebo čudno gledu ti kr nes..vredu je drugače ni panike atletico madrid je bolše igral meu je smolo kajti če bi atleticu šlo vse v gol bi oni tut zabili 3 gole... sj so rekli da pri fuzbalu nebojo več meli golmanov.. jih bojo ukinal ker ni zanimivo da branijo gole.. drugače pa za modriča ko je rešu žogo iz golove črte.. to je biu najbolši filing za njega na tekmi pomojee ... in pa to je tudi del igre.. naslednic naj atletico stoji u golu pa naj rešujejo gole zrad mene ko me ne briga... zgleda si gledu ti sam gole pa nimaš pojmaa .. prosim te sprau se dol ker si re.tar diran že postau počasi...
xxman.y
06. 02. 2014 21.22
-2
Da ne bo že na povratni tekmi vse drugače.... AT Madrid sicer po mojem mnenju nima kej dosti možnosti za napredovanje, vseeno pa lahko s popolnoma drugačno igro pokažejo, da rezultat s prve tekme ni realen pokazatelj razmerja moči.
sportko47
06. 02. 2014 20.42
-8
Belaj oprost sm mislu da si odraslim clovekom dopisujem pa sm se ocitno zmotu! Ni panike glej se naprej nogomet in se javljaj na ta portal ce nimas kej bolj pametnga za pocet! To da je gol ce gre zoga cez golovo crto sm ze vedu tko da mi nisi nc novga povedu!
Veprl
06. 02. 2014 21.08
+3
Pr teb človek ne najde en dobr protiargument ku se hvališ z svojim teorijam... Si prepričan da je nogomet šport zate?
Los Galacticos
06. 02. 2014 21.10
+4
Lej clovk, povedu sm ti vse kar mors vedt za vcerajsnjo tekmo zakaj je Real zmagu, ce teb ni jasno potem sorry... Real je v zadnjih 10 tekmah pustil nasprotniku samo 19 strelov na gol, od tega je Osasuna imela 5, Madrid 3, Bilbao 3, ostali po 1, kaj ti ta statistika govori? Real je ogromno napredoval v onemogocanju nasprotnika in v defenzivi, to tudi govori podatek 10 tekem 1 prejet gol, ne vem kaj nak ti se recem...
Veprl
06. 02. 2014 21.29
-1
A se ti res da vedn znova razlagat da je Real trenutno u supr formihehe
sportko47
07. 02. 2014 07.35
+0
Belaj ce je v zadnjih 10 tekmah Real pustu 19 strelov na gol in proti Atleticu 3 pravte, dej mi zracunaj kok bo rezultat tekme Reala ta vikend? Ne vem sploh proti komu igra me pa zanima rezultat glede na prej omenjene podatke!
Cenzureex
07. 02. 2014 15.14
ni važen rezultat.. če na takšni tekmi proti atletico madridu ki skoraj vse tekme zmaguje odigraš tako dobro da jim samo 3x pustiš v 90 minutah streljat na gol pol veš da si na dobri poti :)
sportko47
06. 02. 2014 20.21
-9
Belaj ti ki si strucko dej mi povej kaj poleg 3 golov in stalnih fajtov med igralci se spomnis s te tekme! Prakticno nobene priliznosti za Real , ena Morate ob koncu ostalo pa nic! Atleticu pa je slo vse narobe pri dva nula pa je se Modric resu gol z gol linije ... Dej ti strucko men laiku zdej razloz tvojo verzijo, dej da te vidmo! Real onemogocu Atletico JA.. In obratno sam z eno samo razliko da je Realu vso vse v gol , jest sam trdim da so imeli res sreco, oz Atletico totalno smolo! Courtva ni obranu nc, pa je celo sezono v top formi..
Los Galacticos
06. 02. 2014 20.34
+15
vem da je Real zmagu z 3:0, imel je posest žoge, takrat ko jo ni imel, Atletico skoraj da ni znal naredit akcije... Modrič rešu gol ? Ja bravo, saj to je njegova dolžnost, al ne ? 12 strelov Reala na gol, če atleticovi igralci neb reševali gole bi bilo 12:3 rezultat, razumeš kaj hočem povedat ? Kot sm že napisu, je Atletico bil slab ker ni imel svojga dneva, ali pa je Real bil toliko dober in Atletico enostavno ni imel možnosti za dobro igro ? Realu je šlo vse v gol ? Saj a ni to point tele igre ki jo kličemo nogomet, da gre žoga v gol ??? Drugo, če nebi bilo avtogolov, še zmeraj ne pomeni da Real nebi zabil dveh treh golov, mogoče bi bil še večji rezultat, mogoče še manjši... Pač žoga je šla čez golovo črto in to je gol... Ta tekma je bila zelo podobna tisti ligaški, ko nas je Atletico nadigral v vseh segmentih igre, sigurno nisi rekel da je Real imel smolo, ampak si rekel da je bil Atletico boljši, tko da bodi tud danes realen i povej po pravici...
?ikitita
06. 02. 2014 20.35
+7
Priložnost iz kota okoli 50. minute, ko je Pepe oz je Ronaldo poizkusil in mu je bil v napoto Pepe, žoga tik ob levi vratnici. Potem ostra podaja Arbeloe proti štorastemu Benzu, potem kot si sam rekel Morata, strel Modrića po odbiti žogi Courtvaa, ki je tudi kar nekaj lepih nesel.
kreator20
06. 02. 2014 20.37
+3
Je videt da nimaš pojma o nogometu ali pa si gledal drugo tekmo ali pa nočeš videt tisto kar bi moral. 12-3 v strelih v gol ti že to pove da so imeli več priložnosti domači. Povej ti meni 3 priložnosti za gol atletica poleg tiste ko je modrič rešil z golove črte potem ti jih bom jst naštel 2x več priložnosti ki jih je imel real
Veprl
06. 02. 2014 21.02
+9
Pa kdo je to za en 'sportko47'? Nima ravno neki pojma an?!
šumar
06. 02. 2014 20.03
-2
jst bi prej reku najslabša tekma atletica v sezoni hehe
Los Galacticos
06. 02. 2014 20.09
+10
Mogoče pa je Atletico igral tako slabo ker je v to bil prisiljen zaradi odlične igre Reala ??? Samo ti nisi sposoben tako na široko razmišljat, vidim te na vsakem Realovem postu kritizirat Real, tko da, ti nisi navijač, ampak si hejter, kar veliko govori kok moramo upoštevat tvoje mnenje...
prava resni.ca
06. 02. 2014 20.34
+1
šumar
07. 02. 2014 08.50
Witcher123
06. 02. 2014 19.31
+4
Kraljevo ! :)
sportko47
06. 02. 2014 19.12
-14
Najslabsa Atletica in obilo srece pri golig Reala, dva avtogola in relativno slabo posredovanje Courtvaija ki je celo sezono branil fantasticno... vceraj pa ni bil njegov dan!
Veprl
06. 02. 2014 19.30
+7
Avtogola? Ne bom komentiru. Real je onemogoču Atletico do konca, prtisnel so jih zlo visok, težko je rečt kei druzga kukr da bo supr finale pa kdorkoli zmaga. Al Barca al Real, igrali bosta dve najboljši ekipi v Španiji in prau je tako. Lp
SITDOWN
07. 02. 2014 08.32
Ma tip sploh gledal tekme ni. Tu gor je pogledal posnetke golov pa je pameten tu gor. Odpustimo mu. Bogi.
sportko47
07. 02. 2014 09.09
Tip je gledsl tekmo, in ob vseh vlecenjih za drese ob kotih in prostih strelih( vi temu recete super obramba- lahko je tko dobr obrambo igrat ko ves da imas protekcijo pri sodnikih ! Bojo stran pogledal, real to lahko) tut opazu kako je Arbeloa brcnil v nogo Diega Costo in ce bo posledicno kazen boste spet vsi sli v luft , kva se grejo to ni blo nc tazga! O pajaci kva ste vi vase zagledani, vm res ni pomoci!
Iniesta
06. 02. 2014 18.44
-15
Karel, ekipo ti je naredil Muri! Lahko mu placas pir ...
Agent46
06. 02. 2014 19.01
+23
Haha igralce, pa še to ne vse. Murijo smo hvaležni edino za Modriča!
isse
06. 02. 2014 19.09
+8
Veprl
06. 02. 2014 19.33
+9
Iniesta sej bo bulš, ma mal ste v krizi, ma pride tak, ma ne se bat Reala v finalu sej vi ste z drugega planeta. . . Super predstava Reala, se vidmo v finalu
caaaaaaaare
06. 02. 2014 19.36
+1
Veprl
06. 02. 2014 19.47
+0
Ja ne vem če se vidmo, ne vem kak zgledaš bučko
Iniesta
06. 02. 2014 20.25
Hej Vepri, A si preprican, da sem barcin fan?
prava resni.ca
06. 02. 2014 20.33
+1
verjetno se tud delo Murija pozna valda, ampak zasluge grejo pa Carlu
Veprl
06. 02. 2014 20.34
+1
Iniesta
06. 02. 2014 21.13
-1
caaaaaaaare
06. 02. 2014 22.27
takje
06. 02. 2014 18.37
-8
Mater ga je pihno toti Ancelotti. Bale je bil poškodovan, pa že utrujen!
Crazy_Horse
06. 02. 2014 18.35
+28
ka si nor kako ekipo ima real bes je občutil atletico ki ni zmogel niti tri povezane podaje kdo je naslednji?
krnekilojz
06. 02. 2014 18.33
-29
ha atletico si je dal 2 gola in balerine tulijo,da je to njihova naj tekma, verjamem
Crazy_Horse
06. 02. 2014 18.38
+12
kmlojz drži se vile nogomet pusti tistim ki ga imamo radi ker nevem kero tekmo si gledal hahahaha
Crazy_Horse
06. 02. 2014 18.45
+4
kmlojz drži se vile ker očitno neveš kaj je avtogol
Los Galacticos
06. 02. 2014 18.46
+7
Ko gre žoga čez črto je gol, ni važno kakšn je... Uglavnem Real je bio apsolutno boljši, statistično povsod na terenu, tudi v tem da si je zabil manj golov kot pa Atletico, tko da...