Nogomet

Antonio Conte selektor italijanske reprezentance le še v Franciji

Rim, 15. 03. 2016 10.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V nogometnem svetu se že dlje časa šušlja, da se bo Antonio Conte ob koncu sezone preselil na klop Chelseaja. Ugibanja so postala še glasnejša, ko je predsednik italijanske nogometne zveze Tavecchio naznanil, da Conte sodelovanja z reprezentanco ne bo podaljšal. Italijane bo vodil zgolj še na EP v Franciji.

Antonio Conte je bil eden izmed glavnih "igralcev" pri ponovnem vzponu Juventusa leta 2011.
Antonio Conte je bil eden izmed glavnih "igralcev" pri ponovnem vzponu Juventusa leta 2011. FOTO: Reuters

Predsednik Italijanske nogometne zveze Carlo Tavecchio je oznanil, da bo trenutni selektor Italijanske nogometne reprezentance Antonio Conte sedel na selektorskem stolčku azzurov le še na prihajajočem evropskem prvenstvu v Franciji. Pogodbe ne bo podaljšal, ker si želi povratek v klubske vrste.

Po končanem Euru bo selektorsko mesto prepustil nasledniku, ki pa še ni znan, sam pa se bo po vsej verjetnosti preselil na klop londonskega Chelseaja."Pogreša vsakodnevne treninge in delo z igralci. Conteja pri odločitvi razumem," je v pojasnilu za javnost dejal Tavecchio.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
16. 03. 2016 14.37
Dobra poteza čelsija v kolikor pride Antonio ... Čelsi je vec kot klub. Potrebno se bo znebiti starega in iztrosenega kadra ter pripeljati se kaksno zveneco okrepitev ala Ibra. Angleska liga bo naslednje leto uber zanimiva, uh kaksne tekme se nam obetajo. Pep se bo imel moznost koncno dokazati kot dober trener, do sedaj vsaj mene ni preprical ... Bomo videli.
CFC1
15. 03. 2016 12.14
+1
V vsakem primeru je jasno, da bo potrebno dodobra spremeniti igralci kader in odsloviti odvečne, nekatere igralce ter vključiti več Chelseajevih realno gledano dobrih mladincev. Zapravit pa tudi nekaj za kakšno zvenečo okrepitev. Brez tega še ob tako dobrih menedžerjih po mojem mnenju Chelsea nima realnih možnosti za osvojitev kakšne lovorike več v ligi prvakov. Go Chelsea!