Aršavin januarja za štiri milijone funtov v Reading?

Rus Andrej Aršavin, ki se je v zadnjem času pri Arsenalu znašel na stranskem tiru, si bo januarja skoraj zagotovo našel novega delodajalca. Hitronogi napadalec naj bi ostal na Otoku, saj je blizu prestopa v Reading.

Andrej Aršavin

Andrej Aršavin je blizu odhoda iz Arsenala. (Foto: Reuters)

Znani portal goal.com poroča, da se bo Andrej Aršavin v zimskem prestopnem roku najverjetneje preselil v Reading. Moštvo, ki trenutno zaseda zadnje mesto v angleški Premier League, je od Arsenala že dobilo zeleno luč, da se lahko začne glede prestopa pogovarjati z ruskim reprezentantom, odškodnina pa naj bi znašala štiri milijone funtov. Za Aršavina naj bi se zanimala tudi Fulham in njegov nekdanji klub Zenit iz Sankt Peterburga, a je 31-letni nogometaš kljub temu najbližje odhodu k moštvu, ki ga vodi Brian McDermott. Takšni odločitvi naj bi najbolj botrovala Aršavinova želja, da ostane v bližini angleške prestolnice, saj se njegova družina tam odlično počuti. Napadalec, ki je sicer nazadnje igral 4. decembra ob gostovanju Arsenala pri Olympiacosu, bi tako utegnil postati drugi ruski nogometaš v moštvu Readinga. Barve moštva s stadiona Madejski namreč brani Pavel Pogrebnjak, ki je s 60 tisoč funti tedenske plače tudi najbolje plačani posameznik ekipe.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 20
Money Mike 26.12.2012 13:02:11
Men ga pa ni škoda, tip ni v formi, 4mio funtov je ok, 80.000 tedenske plače si ne zasluži, wingerjev pa mamo itak preveč (usi so boljši kot on, ja tut Gervinho je boljši čeprav je tut on drek)
Več komentarjev