Ballackovo slovo z Mourinhom, Ševčenkom ...

Nekdanji kapetan nemške nogometne reprezentance Michael Ballack bo nogometne čevlje uradno postavil v kot 5. junija. Danes so prireditelji njegove poslovilne tekme sporočili, da so vse vstopnice za dvoboj v Leipzigu že pošle.

Na tekmi bodo Ballacku delali družbo številni znani nogometaši in nogometni delavci. Ballack bo na tekmi nastopil v moštvu Ballack in prijatelji, na drugi strani bo selekcija svetovnih nogometnih zvezd. Nastop so že potrdili Andrej Ševčenko, Bastian Schweinsteiger, Bernd Schneider, prišel bo tudi trener Reala Jose Mourinho. Portugalec je dejal, da ga je Ballack povabil in da se bo z veseljem odzval povabilu. Nekdanji reprezentant je na tekmo povabil tudi selektorja nemške izbrane vrste Joachima Löwa in svojega naslednika v kapetanski vlogi v elfu Philippa Lahma.

Za tekmo na stadionu v Leipzigu je bilo na voljo 43.000 vstopnic, pošle pa so v enem dnevu. Kot je sporočila agencija Sportfive, ki trži prireditev, še nobenega dogodka na tem nogometnem objektu niso razprodali tako hitro. "Zelo se že veselim tekme. Moram priznati, da nisem računal na tako veliko zanimanje. Upam, da se bomo imeli na tem nogometnem večeru vsi lepo," je ob prijetni novici dejal Ballack.

Michael Ballack

Michael Ballack (Foto: Reuters)


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 13
 
Holinar 10.03.2013 15:44:36
upam da zabije hattrick na tazadnji tekmi.legenda
Več komentarjev