Nogomet

Real ob prvem obisku Atleticovega Metropolitana le do točke, Barca z 'dvojčkom' Suareza beži že za deset točk

Leganes, Madrid, 18. 11. 2017 16.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Španski podprvaki iz Barcelone so v 12. krogu Primere Division v predmestju Madrida premagali Leganes (3:0). Gostje iz katalonske prestolnice so imeli proti bojevitemu tekmecu kar nekaj težav, dva gola na tekmi je dosegel Urugvajec Luis Suarez, tretjega pa je "podpisal" Brazilec Paulinho. Madridski derbi Atletica in Reala brez zmagovalca (0:0).

Barcelona, ki ima na prvenstveni lestvici že veliko točkovno prednost predvsem do največjih madridskih tekmecev Reala in Atletica, je v 12. krogu španskega prvenstva gostovala v predmestju Madrida in imela proti pregovorno vedno zelo bojevitem in nepopustljivem Leganesu kar nekaj težav. Katalonci so sicer v prvem delu beležili kar nekaj izrazitih priložnosti za dosego gola, dvakrat celo zadeli, a je obakrat stranski sodnik dvignil zastavico zaradi (domnevnega) prepovedanega položaja. V 28. minuti pa je vendarle "pičil" urugvajski napadalec Luis Suarez, ki je iz bližine pospravil odbitek in Barco le popeljal k pričakovanem vodstvu. Gostitelji so sicer imeli še v prvem polčasu dve dokaj lepi priložnosti, da pridejo do izenačenja, a je ostalo pri minimalni prednosti katalonskega nogometnega ponosa.

Luis Suarez je dosegel uvodna Barcina gola v predmestju Madrida.
Luis Suarez je dosegel uvodna Barcina gola v predmestju Madrida. FOTO: AP

Barcelona je sicer proti Leganesu lovila enajsto prvenstveno zmago, na drugi strani pa je Leganes trenutno daleč od nevarne cone izpada, po enajstih odigranih tekmah Primere Division je držal "mirno" deveto mesto, tako da je lahko proti favoriziranim gostom nastopil rezultatsko neobremenjeno. Verjetno so tudi zato gostitelji v nadaljevanju tekme še bolj tvegali v napadu. In res, domači nogometaši so imeli v drugem delu dvoboja, vse do drugega Barcinega gola, ki ga je vnovič, tokrat z lepim volejem, "podpisal" razpoloženi Suarez, kar nekaj priložnosti za izenačenje, večkrat se je na golu gostov moral izkazati nemški vratar Marc-Andre ter Stegen. Leganes se je hrabro zoperstavil španskim podprvakom, a za kakšno točko mu je vendarle "nekaj zmanjkalo". V zadnji minuti tekme se je "fliper" pred domačimi vrati končal s tretjim Barcinim zadetkom, ki se ga je razveselil Brazilec Paulinho.

Enajst točk prednosti Barcelone na vrhu lestvice je Real Madrid praktično primoralo v lov na zmago na mestnem derbiju z Atleticom, ki je prvič obiskal stadion Wanda Metropolitano v neposredni bližini Realovega centra Valdebebas. Rdeče-beli privrženci nogometa so že več ur pred tekmo pripravili spektakularno vzdušje, ki je svoj vrhunec doživelo ob prihodu obeh moštev na zelenico. Po skoraj dveh mesecih premora zaradi težav s srcem je priložnost od prve minute v postavi Reala dobil Daniel Carvajal, medtem ko je trener Zinedine Zidane kljub številnim kritikam še naprej zaupal Karimu Benzemaju in, seveda, Cristianu Ronaldu, ki je imel priložnost proti eni svojih najljubših žrtev malce omiliti letošnjo strelsko krizo v Primeri Division. Diego Simeone je od prve minute, to seveda ni nobeno presenečenje, računal na Jana Oblaka, v napadu pa na Antoina Griezmanna in Angela Correo. Po minuti molka v spomin na dolgoletnega člana Atletov, Rivillo, se je dvoboj začel. In to kako: v tretji minuti je Correa po veliki napaki Raphaëla Varana in Marcela prišel sam pred Kika Casillo, a zgrešil okvir vrat.

Ronaldo je imel tudi na derbiju kar nekaj priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene.
Ronaldo je imel tudi na derbiju kar nekaj priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene. FOTO: AP
Sevilla, ki bo zadnja nasprotnica Maribora v letošnjem skupinskem delu Lige prvakov, je pred domačimi navijači uprizorila preobrat in trener Eduardo Berizzo se je veselil sladke zmage nad nekdanjim klubom Celto (2:1). Maxi Gomez je po prostem strelu goste v 13. minuti popeljal v vodstvo, a je bilo ob polčasu 1:1, saj je Luis Muriel poravnal izid v 36. minuti. Že po treh minutah nadaljevanja je Nolito z glavo v mrežo pospravil predložek Pabla Sarabie in rdeče-belim zagotovil zmago, s katero so ostali v boju za mesta, ki bodo tudi v naslednji sezoni zagotavljala igranje v Ligi prvakov. Sevilla je igrala v postavi Soria, Corchia, Geis, Lenglet, Escudero, Pizarro, N'Zonzi, Sarabia, Vazquez, Nolito in Muriel, igrali so še Kjaer, Krohn-Dehli in Banega.

Koke je v 15. minuti poskusil zadeti s peto, a iztržil le kot. Dvoboj se je nato razvnel, ko je Correa po dvoboju Juanfrana Torresa in Benzemaja nepotrebno poslal žogo v glavo francoskega napadalca, ki je ležal na tleh. Glavni sodnik Fernandez Borbalan je vseeno dobro nadziral dogajanje, ki mu ni odšlo izpod nadzora, v 32. minuti pa je imel prvo večjo priložnost tudi Real, ko sta si Toni Kroos in Ronaldo izmenjala dvojno podajo, Nemec pa je pred Oblakom nato meril v zunanji del mreže. Branilci naslova so začeli prevladovati in v 36. minuti je po dolgi žogi Marcela in podaji z glavo Casemira sam pred vrati ostal Sergio Ramos, a ga je med strelom z glavo dovolj dobro, najbrž tudi s prekrškom, oviral Lucas Hernandez. Z nogometnim čevljem ga je zadel v nos, a se je tekma nadaljevala brez najstrožje kazni, polčas pa bi se lahko končal z vodstvom gostov, a po prodoru Marcela z leve prav do vrat slovenskega reprezentanta Oblaka realovcem ni uspelo nevarneje poskusiti.

Real je bil boljši tudi v drugem polčasu, v katerega je šel brez Ramosa, ki naj bi utrpel celo zlom nosu. Z Nachom Fernandezom je kraljevi klub dolgo časa iskal pravo priložnost, na katero je prav tako čakal Atletico. Simeone je v igro sicer poslal Yannicka Ferreiro Carrasca, ki je zamenjal neučinkovitega Thomasa Parteyja. Oblak razen rutinske obrambe poskusa Ronalda s prostega strela dela ni imel dela, morda bi ga moral imeti v 75. minuti, ko je Ronaldo po hitri akciji in odvzeti žogi na sredini po podaji Luke Modrića zelo slabo meril po tleh z roba kazenskega prostora. V 76. minuti je ob glasnih žvižgih igro zapustil nevidni Griezmann, Simeone je v dvojni menjavi s Correo stavil na Fernanda Torresa in Kevina Gameiroja, medtem ko je Zidane namesto Benzemaja aktiviral Marca Asensia. Poteza Simeoneja bi se kmalu izkazala za dobitno, Torres je s podajo na desno stran kazenskega prostora našel Gameiroja, ki je z lobom že premagal Casillo, a je na črti vrat žogo izbil Varane. Ronaldo je na drugi strani zahteval še eno najstrožjo kazen zaradi igranja z roko Diega Godina, tudi sam Portugalec pa je imel srečo, da Borbalan njegovega posredovanja nekaj minut prej prav tako ni označil za strel z bele točke. Oblaka je do izteka rednega dela najresneje preizkusil Kroos, čigar "bombo" je nekdanji član Olimpije in Benfice izbil predse, Godin pa je Škofjeločana rešil, da do odbitka ni prišel Ronaldo, ki se mu je po hitrem protinapadu v 89. minuti ponudila imenitna priložnost, a je vnovič predolgo čakal s strelom in dovolil blok Hernandezu. Atletico gola gostom ob prvem obisku svojega novega domovanja ni dovolil in poskrbel, da so državni in evropski prvaki še dodatno zaostali za vodilno Barcelono.

Izidi:

Atletico Madrid ‒ Real Madrid 0:0

Sevilla ‒ Celta Vigo 2:1 (1:1)
Muriel 36., Nolito 48.; Gomez 13.

Leganes ‒ Barcelona 0:3 (0:1)
Suarez 28., 62., Paulinho 90.

Girona ‒ Real Sociedad 1:1 (0:1)
Stuani 64.; Willian Jose 7. 

Getafe ‒ Alaves 4:1

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (179)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

idiu3krasne
19. 11. 2017 19.46
+3
Tako ali drugače to sezono bo spet suša v realovih vrstah...nebodo osvojili nič...mogoče bodo igrali celo v ligi evropa naslednje leto
mmickica
19. 11. 2017 15.59
+15
Barci gre presenetljivo dobro, daj se sama ne morem verjet. Ko ze vsi mislimo, da je za vse letosnje uspehe zasluzen izkljucno Messi, se zgodi vcerajsnja tekm, ko Messija ni bilo nikjer, oziroma je ene trikrat podal zogo nasprotniku, a Barca kljub vsemu prepricljivo zmaga. Zelo dobro za moje pojme letos igrajo le Ter Stegen, Umtiti in Paulinho ter seveda (razen vcerajsnje tekme) Messi. Vsi ostali pa so bolj tako tako..., kakor kdaj. A kljub temu zmagujejo, zanimivo...! Verjetno sem nekaj spregledala, pa saj niti ni pomembno, naj traja, dokler bo!
BBarca
19. 11. 2017 16.03
+5
Mislim, da igrajo bolj disciplinirano, kot ekipa (čeprav je še vedno veliko igralcev izven forme); v obrambi pomagajo tudi napadalci (razen Messija, ampak tako je vedno bilo). In čeprav Leo včeraj res ni igral preveč dobro, je še vedno sodeloval pri dveh golih (pri zadnjem celo z direkt asistenco). Upam tudi, da se igra popravi, sploh, ko se pozdravi Dembele (pa tudi Roberto, ki je univerzalec in se ga kar pogreša).
pikachujekul
19. 11. 2017 16.15
+5
Zakaj bi se Messi pretegoval proti Leganesu mmickica? Barca ma težek razpored v naslednjih tednih in tu bo Messi veliko bolj potreben. Men je čisto vseeno, če Messi na takmi proti manjšim ekipam hodi celih 90 minut po igrišču. Bil je že pa tudi čas da drugi za spremembo zadevajo in Barco popeljejo do zmage in se s tem mal odkupiju Messiju, Ki jih je že miljonkrat rešu pa še jih bo!
mmickica
19. 11. 2017 16.16
+5
Messijevo asistenco sem ocitno spregledala... Sicer pa tudi jaz komaj cakam vrnitev Dembeleja, da vidimo, kako se bo obnesel. Pa upam, da kupijo DeleAlija in mogoce Coutinha. Ne "navijam" pa za Grizmana. Naj gre v PSG, ko ze zdaj postavlja tako absurdno visoke pogoje za placo!
mmickica
19. 11. 2017 16.18
+2
Pikachujekul, saj nisem rekla, da me Messijev pocitek moti. Komentiram pac dejansko stanje... Ce gre, gre.
pikachujekul
19. 11. 2017 16.22
+2
Se strinjam. Si pa upam stavit, da če bi Ronaldo bolj zadeval, da bi Messi tudi na teh malih tekmah igral bolj zavzeto:D
BBarca
19. 11. 2017 16.26
+2
Jaz osebno nisem ne za prihod Coutinha, ne za Griezmana. Coutinho bi mogoče res lahko dodal nekaj več na sredini, a je krepko predrag, velikokrat poškodovan, pa še v ligi prvakov ne bi igral, če pride pozimi. Naj raje pripeljejo kvalitetnega branilca in pa kakovostnega krilnega napadalca. V sredini pa lahko Roberto in Denis dasta dovolj počitka Iniesti. Paulinho bi pa itak moral začenjati namesto Rakitića.
pikachujekul
19. 11. 2017 16.29
+7
Paulinho je faca,Kak sta se z Messijem ujela takoj, noro!
fihner
19. 11. 2017 16.29
+5
BBarca
19. 11. 2017 16.37
Če že bodo spremembe v kadru pozimi, naj raje počistijo navlako, ki jo imajo. Ven morajo Arda, Gomes, na žalost Rafinha (smola s poškodbo, pa še igralnega časa si bo želel), pa če bo cena dobra še Vidal. Tako bodo sprostili plače, ki so krepko čez mejo dovoljenega. Šele nato, naj tuhtajo kaj kupiti.
Kollerik
19. 11. 2017 18.04
+2
Messi se mora čuvati za pomembnejše tekme, bolj nevarne nasprotnike. In ja, čim prej Dembeleja not, da se ulaufa. Dobro je tudi, da je prišel nazaj prej poškodovan A. Vidal. V D. Suareza, Defoliea ali kaj je že in Gomesa pa seveda ni za zaupat.
Machetekills007
19. 11. 2017 18.32
-5
Die einemaister
19. 11. 2017 14.35
+13
UEFA lahko začne razmišljati o podeljevanju nagrade za "naj valjača" po igrišču, Roland ne bi imel konkurence
Johnny_J
19. 11. 2017 15.39
+2
Mislim,da bo ta nagrada že tretjič zapored podeljena,v obliki zlate žoge.
saturnsky23 saturnsky23
19. 11. 2017 13.32
+7
Florentino Perez, je predsednik velih zmožnosti, Barceloni se lahko kolca po čem podobnim. Je pa zadni čas povlekel potezo, pravzaprav je ni, se odkrižati Ronalda. Ronaldo počasi tu(pri Realu) postaja odvečen, nepotreben. Lahko bi se ga še lani znebili za velike denarje, že ta trenutek se postavlja vprašanje, gdo ga še želi, če vemo da je prileten egoist, avtokrat. Je pa projekt te odstranitve, zahteven. Zgodi se lahko amputacija predsednika. Že pri nekaj poskusih zamenjave ob koncu tekme smo videli atake na Zidana.
Bigbadjohn
19. 11. 2017 13.58
+1
Naj mu podelijo nagrado za življenjsko delo- zlato figo ali kaj podobnega zlatega- in ga prodajo Kitajcem.
nikajzadodat
19. 11. 2017 15.08
+1
Kup predlogov za "življensko delo". V posmeh vsem bo na koncu dobil še eno zlato žogo...
mmickica
19. 11. 2017 15.52
+0
Clovek enostavno ni vec motiviran, saj mu ni za zamerit. Ko ga bo ZZ, ce si bo upal, nekajkrat pustil na klopi, bo odsel sam nekam v ZDA, novim zmagam in financnim nagradam nasproti.
idiu3krasne
19. 11. 2017 12.48
+26
Čestitke ...ATM-u...za borbo sploh pa za super brco v Ramosv ksiht in upam da še dobi kdaj tako porcijo...kot vidim so se vsi "taglavni" navijači belega balalalaleta poskrili , verjetno se skrivajo po kleteh in drevesnih krošnjah...(krisp in zapiralec...) Ronaldo pa kot nebogljen teliček teka sem ter tja in neve kje bi se vrgrl po tleh da bi zgledalo čim bolj brutalno.
manucao
19. 11. 2017 13.10
-3
Nič se ne skrivamo,zakaj bi se skrivali. Pač tako je to v športu enkrat si na vrhu potem padeš.
idiu3krasne
19. 11. 2017 13.29
+4
ne mislim tu vseh navijačev ...pač tiste bučko sejalce katere vsi dobro poznamo...sorry če sem te z tem užalil
manucao
19. 11. 2017 14.19
+0
Mene ne toda pisati, da Ramos zasluži še kakšno brco je bolj tako tako.
idiu3krasne
19. 11. 2017 18.20
+1
manuaco...pobrskaj po spominu kaj vse ima Ramos na računu od grih potez...če imašp slab spomin pa googla vprašaj...
Machetekills007
19. 11. 2017 12.27
-25
barselončki mali pripravite se na poraz valencia vas bo sesula hah! hala madrid!!!!
Machetekills007
19. 11. 2017 12.28
-19
idiu3krasne
19. 11. 2017 12.49
+15
poglej beljaka...a si spet pado iz drevesa...na praznino ki jo nosiš na vratu.
fihner
19. 11. 2017 13.24
+10
Pa še vedno boste zmrzovali, štala Madrid!!!
Bigbadjohn
19. 11. 2017 13.51
+1
To je še vedno veliko slabše povprečje od pokvarjene ure- ta je 2-x na dan točna...
SERIOUSLY01
19. 11. 2017 12.20
+19
škoda ker ramosu ni izbil vseh zob...definitivno si umazanec to zasluži....sem pa navdušen nad ronaldovo igro...to je neverjetno...je preležal celo tekmo...ležal, jokal in mahal s svojimi negovanimi ročicami...the best....
idiu3krasne
19. 11. 2017 12.50
+7
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
saturnsky23 saturnsky23
19. 11. 2017 11.54
+20
Pravo čudo je kako uspešno igra Barcelona s tako slabim (trenutno) kadrom. Komajda zberejo 11st primernih. Res morajo pod nujno do do 3-4 okrepitve, da potem harajo. Je pa res zadovoljstvo pogledati lestvico. Lepo je vidno sedaj " izboljšano" sojenje v Španiji, čeprav se še naprej opazi, da je Gonzales zaprisežen antibarcelonar.
nikajzadodat
19. 11. 2017 12.04
+9
7strel
19. 11. 2017 11.24
+11
Kdaj pride PENALDOo iz suspenza ????
SERIOUSLY01
19. 11. 2017 12.30
+11
on je the best...pojavlja se samo na podelitvah gejevskih nagrad in ob otvoritvah trgovin s spodnjim perilom....drugače je pa neviden...pravi čarovnik...na igrišču ga ni, na gej podelitvah pa pobira nagrade...
fafajonka
19. 11. 2017 11.03
+7
Zidan je rekel........Barcelona res beži deset točk, doživela bo že kakšen poraz........lahko smo še prvaki........res je, samo ni povedal katerega leta.
fafajonka
19. 11. 2017 11.26
+2
fafajonka
19. 11. 2017 11.35
Zidan je OPTIMIST, da bo Barca večkrat kiksnila in bo še vedno lahko prvak......to pomeni, da ni OPTIMIST glede kvalitete svoje ekipe?
Drago Kugler
19. 11. 2017 12.12
+4
kaj sta šla cripsi in zapirač k zdravniku'''.
Ka pa mislis
19. 11. 2017 10.51
+3
Pricakovan rezultat. Real ima posest a nenevarni v napadih. Atm caka na kaksno priloznost, ampak uceri jih ni blo kaj dost, zato je 0-0 pravicno. Lestvica je pa tudi pravi pokazatelj forme in moci
kameltrajbar
19. 11. 2017 11.44
pajade...3 minuta..sam pred golmanom..pa zicer kiksne....)
sportko47
19. 11. 2017 10.23
+15
Fenom Ronalda !! Ronaldo ima to sezono več otrok k golov !! Zlate žoge verjetn ne bo, je pa zlo velika možnost da zlat otrok pride! Tko da mogoče pa res ni še čist za obupat !
Bigbadjohn
19. 11. 2017 13.53
+4
manucao
19. 11. 2017 10.18
-6
Na splošno je Borbalan včeraj sodil slabo. Pustil je dokaj grobo igro Atletika in kartone dobesedno "razporedil". Atletiko ni pokazal skoraj, da nič in s tako igro se počasi tudi poslavlja iz CL. Kar se tiče la lige vse še ni izgubljeno, je pa Barcelona vsekakor "nevarno" pobegnila.
CevNorc
19. 11. 2017 10.16
+8
pogledal posnetek zlomljenega nosa..... bolj ne kot ja za penal, niti ena niti duga odločitev pa nebi bila napačna, dejstvo je, da je ramos šel z glavo tja, kjer ostali zaklučujejo z nogo, udarec tudi ni bil nameren, ampak v žaru borbe in prvi pri žogi je bil igralec Atletica..... če pa bi bil storjen prekršek pol metra višje, pa bi sigurno šlo za prekršek, zaradi nevarno dvignjene noge...... so pa Realovci že za veliko hujše prekrške odnesli brez kazni...... Pepejev korak na roko nekoga, med prekinjeno igro pove vse.....
Ka pa mislis
19. 11. 2017 10.49
-8
Kdo je bil prvi pri zogi?? Ramos jo je z glavo zadel in sla je v golaut. Igralec atletica ga je pa udaru v glavu, nenamerno. Zoge niti blizu ni zadel.
zabuko
19. 11. 2017 10.51
+0
verjetno bi moral piskat prekršek v napadu, ker ga je Ramos udaril z glavo v nogo, pa Benzema bi moral tud karton dobit, ker je nastavil glavo pri izbijanju žoge iz protesta po sodnikovem pisku
cripstoned
19. 11. 2017 10.56
-4
hordezla, zabuko...ce bi slo za obrambnega igralca barce bi pa zahtevali zaporno kazen in dozivljensko prepoved igranja....tako je ko si slep pa se hejter povrhu hahahaha....vedno znova me nasmejijo taksne cvetke...
Ka pa mislis
19. 11. 2017 11.04
-3
alko10000
19. 11. 2017 11.43
nisem cisto preprican ampak se mi je zdelo da je bil casemiro ob podaji v ofsaidu
Maxx365
19. 11. 2017 14.11
nima kaj delat z glavo tak nizko, šola za drugič
CevNorc
19. 11. 2017 14.26
+1
ti se en hejter, boli mene za Real in Ramosa in CR7, tebe pa Barca še preveč očitno boli.
Kollerik
19. 11. 2017 18.07
++++++, boli, boli, oh še kako ga boli... :))
Anticripstoned
19. 11. 2017 10.15
+7
@Trend čakam en realen!! komentar o trenutni situaciji. Realen!
xxman.y
19. 11. 2017 10.15
+1
Sem pričakoval da bo Real hitreje odgovoril na tole krizo ki zdaj traja že kar dolgo.
Anticripstoned
19. 11. 2017 10.14
+2
Pa cr7 igra ali ima še kazen z začetka sezone?
Anticripstoned
19. 11. 2017 09.56
+7
Paulinho je dr. nogometa za vse baletke. 4 gole. To je 2x več kot benz in cr7.
Anticripstoned
19. 11. 2017 09.57
+3
apodgraj
19. 11. 2017 10.21
+5
Malo me skrbi preveč zadržana igra Messija. Ne vem, kaj se z njim dogaja .Že na reprezentančni tekmi Argentina Rusija je bil preveč pasiven . Vsako sprejet podajo je na hitro tudi oddal . NI bilo niti ene od tistih njegovih značinih solo prodornih akcij . Tudi včerjaj v prvem polčasu , ni bil ta pravi .Messi. Vse bolj dela na tem in skrbi za ustvarjanje priložnosti drugim , ki pa te priložnosti slabo izkoriščajo . Malo je treba tudi skrbeti za svojo statistiko in biti malo večji egoist v mejah dovoljenega .
Ka pa mislis
19. 11. 2017 10.53
+2
Benza ne racunaj. On je tk sramota zidana in reala.
LocoBlanco
19. 11. 2017 09.55
+1
Kar se tiče LaLige ni še izgubljena. Niti približno! RM vsekakor ne gre odpisati kljub slabi formi, ki naj bi se pojavila! Moje mnenje je, da se v zakulisju dogaja veliko in ekipa ni ''složna''. Mogoče je tu politika naredila svoje in bodo letos pac prepustili naslov Barceloni, ki pa pravtako ni v neki strašansko dobri formi. Mogoče je pa prišlo v ekipi do dveh stabov tako, kot je takrat prislo do 2taborov v eni ekipi Iker- Mourinho! Vem samo, da je praktično nemogoče, da aktualni spanski, evropski in svetovni klubski prvak tako hitro pade v formi in dobesedno vsako tekmo trepeta do konca! Glede na ekipo včeraj mi pa ni bilo jasno zakaj Asensio začenja na klopi in zakaj Benzema v 1.ekipi!? Tega nikakor več ne razumem in mislim, da bi moral Zidane namesto Benzemaja v sam napad postaviti CR (ki je tudi v slabi formi) na mesto kjer igra CR-a pa Asensio-a. Sojenjea, kot vedno ne mislim omenjati, ker je brezpredmetno in izguba časa! Omenil bi pa igro AtlM-a, kjer je rumene kartone prejela celotna obramba ter Koke in Niquez (6rumenih) čudim se samo kako jim je na koncu uspelo imeti vse igralce v polju! Njihova igra nič kaj posebnega, kot sem pričakoval. RM je bil boljši, ampak letos jim manjka realizacija, ki jo Barca in Valencia pač imata! Ko sem že pri teh dveh ekipah. Naslednji krog gre Barca v Valencio in težko bodo prišli do vseh 3.točk ker trenutno igra Valencia še najboljši nogomet in Barca ki tudi ne blesti v svoji igri ampak ima letos izvrstnega Ter Stegen-a mislim, da bo morala pokazati letos najboljso tekmo, da bodo prisli do 3.tock sredi Valencie! Vse kar vem je, da bo še zelo zanimivo v Španiji! #iHALA MADRID!!!
manucao
19. 11. 2017 10.11
+1
Se strinjam s zgoraj napisanim.V Realu manjka napadalec in tudi odsotnost Navasa se pozna. Poškodbe (Bale) so tudi naredile svoje in potem niti ni čudno, da je zaostanek -10.
Mf1988
19. 11. 2017 10.15
Se strinjam.meni tudi ni jasno zakaj ne igra marco.zadnjih 20 minut ga da not in je to to.benza pa drzi v igri ceprav se jasno vidi da mu ne gre.skoda je za marca ker ce nebo igral bo namesto da v prihodnosti postane 1 igralec rm-ja zraven isca seveda bo samo povprecen igralec.skoda za tak talent.
LocoBlanco
19. 11. 2017 10.18
-4
manucao: poškodbe gor/dol niso važne. Dejstvo je, da RM od prihoda Zidana igra nekompleten vsako sezono (poskodbe Modrica, Bale-a, Krossa in CR), pa so na koncu uspeli osvojiti 1x La ligo 3x CL. Glede Navasa se pa strinjam. Definitvno najbolj pomemben clen poleg CR-a in Ramosa v zadnjih letih, ki pa na žalost prejema malo kredita za vse kar je naredil za klub!!!
LocoBlanco
19. 11. 2017 10.22
-1
mf1988: Se strinjam glede Asensia, ki upam, da ni naslednji Morata. Takšen igralec mora začeti vsako tekmo, če tega ne bo dobil se bojim, da bo odšel! Vse kar lahko upamo je to, da bo Zidane pogoltnil svoj ponos in svojega alžirskega ljubljenca z francoskim potnim listom pusti na klopi! Gre se za klub in Benzema ze dolgo ni na ravni kluba. Benzema z svojo nesposobnostjo ''bremza'' celotno ekipo! Razen če je v ozadju kaj drugega, kot sem zgoraj omenil...
7strel
19. 11. 2017 11.23
+1
idiu3krasne
19. 11. 2017 12.52
+2
menjaj dilera loko...sicer odsvetujem tistega ki ga imata crisp in zapiralec ker potem bo še slabše
SERIOUSLY01
19. 11. 2017 13.29
+3
loco nič se nisi pohvalil kako si stavil na remi reala in zaslužil 500 eur...
Prodanekure
19. 11. 2017 09.51
+2
Če bi bil na mestu Pereza bi igral Benzema v Real Madrid B ekipi.
nikajzadodat
19. 11. 2017 12.55
Si pozabil, da jih Benz SAM peljal čez Athletico pred pol leta in ne bi bilo nic od CL...