Bayer želi Iličića: bo 13 milijonov evrov dovolj zanj?

Vodstvo italijanskega nogometnega kluba Palermo se ne boji, ko gre za prodajo slovenskega reprezentanta Josipa Iličića. Odkar so se zanj ogreli številni velikani italijanskega nogometa, so se kot zadnji v boj vmešali še Nemci. Predvsem Bayer iz Leverkusna.

Čeprav se poletni prestopni rok uradno še ni začel, se zdi, da bi lahko bil eden zvezdnikov le tega tudi slovenski reprezentant Josip Iličić. Zanj ne vlada zanimanje le na Apeninskem polotoku, kjer so se zanj poleg Fiorentine ogreli še Napoli, Roma in tudi AC Milan, pač pa so se kot zadnji zanj ogreli tudi člani nemške Bundeslige. Po poročanju Gazzette dello Sport je namreč Bayer iz Leverkusna Palermu zanj pripravljen odšteti kar 13 milijonov evrov, s čimer bi se povsem približal Zlatku Zahoviču, ko gre za najvišji prestop v zgodovini samostojne Slovenije.

Josip Iličić

Josip Iličić je bil v sklepnem delu sezone eden ključnih mož Palerma. (Foto: Reuters)

Jojo se je sicer na življenje v Italiji odlično privadil, topla klima na Siciliji mu povsem ustreza, vprašanje pa je, ali in koliko ga mika mrzla, a zelo urejena Nemčija. Glede na to, da novi evropski klubski zmagovalci prihajajo ravno od tam, bi lahko …

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 34
DucatiDuče 28.05.2013 13:18:33
Boljše da gre v Fiorentino kot pa v AC Gnilan.
Več komentarjev