Bayern priprave nadaljeval s 13 goli

Bavarski klub je pod vodstvom španskega trenerja Pepa Guardiole izjemno učinkovit. Na treh doslej odigranih prijateljskih tekmah so igralci Bayerna dosegli že 37 golov, na zadnji tekmi v Italiji so slavili kar s 13:0, trije igralci pa so dosegli "hat-trick".

Nogometaši münchenskega Bayerna, zmagovalci Lige prvakov ter nemški državni in pokalni zmagovalci, so v Italiji na pokalu Paulaner odigrali prijateljsko tekmo z izbrano enajsterico moštva Paulaner in dosegli visoko zmago. V mreži tekmecev je končalo 13 žog, od tega kar 11 v drugem polčasu. Bayern ni dobil gola, strelci pa so bili: Can (12), Markoutz (30), Schöpf (46, 80, 83), Shaqiri (53, 60, 86), Hojbjerg (59), Pizarro (63, 71, 89) in Ranković (76). "Odigrali smo solidno tekmo, posebej v drugem delu, ko smo dosegli 11 golov. No, še vedno je prezgodaj za konkretne ocene," je po tekmi povedal trener Pep Guardiola. Moštvo Paulanerja je sestavljalo 26 igralcev iz sedem držav, ki so bili izbrani na posebnem natečaju.

Bayern je doslej odigral tri pripravljalne tekme z moštvi, ki so kakovostno precej slabša od bavarskega "dream teama", zato so razumljivi visoki izidi. Na treh tekmah so igralci bavarske zasedbe dosegli kar 37 golov, kar je v povprečju malce več kot 12 na tekmo, in dobili le dva. (15:1, 9:1, 13:0).

Pep Guardiola in Philipp Lahm

Philipp Lahm in Pep Guardiola (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 79
Demp 06.07.2013 23:23:07
Kot zgleda to eni ne razumete.To so šele začetki priprav in seveda je fajn da igrajo tudi proti amaterjem kaj pa če je kak mlad igralec pri "amaterjih" ki bi recimo lahko prerpičal kak velik klub da je dovolj dober da bi ga lahko kupili??nimajo vsi take sreče da majo veze itd.Dosti nogometašev ki so mogoče še boljši od nekaterih zelo zelo dobrih profesionalcev vendat nažalost nikoli niso dobili priložnosti.
Več komentarjev