Berlusconi si na vsak način želi vrnitev Kakaja v Milan

Italijanski športni časnik Corriere Dello Sport piše, da je vodstvo Milana na spisek želja za naslednjo sezono na visoko mesto postavilo brazilskega vezista Kakaja. Predsednik Silvio Berlusconi si Brazilca na vsak način želi med rdeče-črnimi.

Kaka in Ronaldo

Cristiano Ronaldo in Kaka v dresih kluba, za katerega sta igrala pred prihodom v Madrid. (Foto: Reuters)

Milanski rdeče-črni, ki so sezono v Serie A končali na tretjem mestu in jih tako čakajo kvalifikacije za nastop v Ligi prvakov v prihodnji sezoni, bodo še naprej delovali pod vodstvom trenerja Massimiliana Allegrija. Odločitev predsednika Silvia Berlusconija, da ne menja trenerja, je presenetila marsikoga, toda očitno prvi človek Milana še naprej verjame Allegriju. Omenjena sta pred dnevi skupaj večerjala in – kot piše Corriere Dello Sport – že začela sestavljati igralski kader za prihodnjo sezono. Med željami se je znova znašel Brazilec Ricardo Izecson dos Santos Leite ali krajše Kaka. Legendarni 31-letni vezist je bil pred leti alfa in omega igre Milana. "Berlusconi je Allegriju dejal, da bi rad videl, da bi našel mesto v ekipi tudi za Kakaja. Poleg tega je Allegriju predlagal, naj neha igrati po sistemu 4-3-3 in naj se vrne k staremu 4-3-1-2. Bolje rečeno, zahteval je," piše Corriere Dello Sport.

Kaka je igral za Milan v letih 2003–2009 in v tem času v 270 nastopih zabil 95 golov, leta 2007 pa je osvojil laskavo lovoriko za najboljšega nogometaša na svetu. Z Realom ga pogodba veže do leta 2015.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 21
 
Aprilia11 06.06.2013 17:01:11
ajmo AC MILAN
Več komentarjev