Nogomet

Bo Perez zvišal ponudbo za odličnega Alissona Beckerja?

Ljubljana, 16. 06. 2018 09.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Izvrstni čuvaj mreže brazilske izbrane vrste Alisson Becker ne skriva velike želje po spremembi klubskega okolja. Čeprav zatrjuje, da se pri italijanski Romi počuti odlično, pa je možnost za odhod h 'galaktikom' preveč mamljiva, da bi se je kar tako zlahka odrekel. Toda predsednik trikratnih zaporednih evropskih klubskih prvakov Florentino Perez z zadnjo ponudbo ni omehčal vodstva 'sinov volkulje'.

Vodstvo letošnjega polfinalista elitne lige prvakov za odhod svojega odličnega vratarja Alissona Beckerja od potencialnih ponudnikov zahteva najmanj 80 milijonov evrov odškodnine, kar do tega trenutka ni ponudil nihče.

Zahtevanemu znesku se je sicer 'najbolj' približal predsednik 13-kratnih evropskih klubskih prvakov iz Madrida Florentino Perez, a so Rimljani zadnjo njegovo ponudbo v višini 55 milijonov evrov brez zadržkov odklonili. Vodstvo 'sinov volkulje' tako vztraja pri svojem, čeprav je Becker izrazil veliko željo po spremembi klubskega okolja. Še pred dnevi je številka ena med vratnicama brazilske izbrane vrste zatrjeval, da se v večnem mestu počuti odlično, toda klic iz Madrida je tudi njemu 'zamajal kolena'.

Izvrstni vratar brazilske nogometne izbrane vrste in italijanske Rome Alisson Becker si želi okrepiti vrste trikratnih zaporednih evropskih klubskih prvakov iz španske prestolnice.
Izvrstni vratar brazilske nogometne izbrane vrste in italijanske Rome Alisson Becker si želi okrepiti vrste trikratnih zaporednih evropskih klubskih prvakov iz španske prestolnice. FOTO: AP

Prihodnji teden na obzorju končni dogovor?
Po poročanju italijanske televizije Sky Italia naj bi se omenjeni vratar in vodstvo Reala ustno že vse dogovorila za podpis petletne pogodbe, toda glavno oviro, kot že rečeno, predstavlja zahtevana odškodnina. V prihodnjem tednu bo madridska delegacija obiskala italijansko prestolnico v želji, da sklene dogovor z vodstvom Rome o odkupu vratarja, ki je eden od najbolj zaslužnih, da so 'Giallorossi' presenetili mnoge z uvrstitvijo med štiri najboljša moštva na stari celini.

Kot navaja britanski Sky Sport, bi v primeru rimske 'košarice' delnice za prihod na kultni Santiago Bernabeu za zdaj še čuvaja mreže londonskega Chelseaja Thibauta Courtoisa kotirale najvišje ... 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MKII
17. 06. 2018 12.45
+0
Perez je egoističen in pomalem senilen deda.
Le vkup uboga gmajna
16. 06. 2018 15.17
+3
Ah dajte no!? Nekaj dni nazaj, ko ste izvedeli, da ne gre v Liverpool ste objavili "njegovo" izjavo, kako je srečen v Rimu in točno ve, kje je njegova prihodnost. Zdaj pa....ne skriva , da bi rad drugam. Res ste verodostojni.
kardos10
16. 06. 2018 14.47
+2
zakaj bi zamenjal Navasa ??? na 24 ur spt bedarije pisejo
mojsicz
16. 06. 2018 12.04
+0
ČE BI BIL OBLAK JA ZA VRATARJA ROME PA NE KVEČJEMU 25 MILIONOV €URO-v ODŠKODNINE
Uporabnik113089
16. 06. 2018 10.04
-1
80 milijonov za vratarja!? Popolna bedarija....