Nogomet

Busquetsa iz Barcelone lahko spravita zgolj žena ali Pep Guardiola

Barcelona, 10. 02. 2016 23.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sergio Busquets je za v nedavnem intervjuju spregovoril o svoji prihodnosti in o govoricah, ki krožijo o zanimanju Manchester Cityja, ki ga bo v prihodnji sezoni vodil aktualni trener Bayerna Pep Guardiola.

O možnosti odhoda je Sergio Busquets v nedavnem pogovoru z ESPN: "Vedno govorim, da obstajata samo dva človeka, ki me lahko prepričata o odhodu iz Barcelone - prva je moja žena, ki prihaja iz Barcelone in je tudi goreča navijačica 'blaugrane' in dvomim, da si bo kar naenkrat premislila, drugi pa je Pep Guardiola. Veliko mu dolgujem. Če bi še kdaj dobil priložnost zaigrati pod njegovim vodstvom, bi bil izjemno počaščen. Ampak on ve, da je Barcelona moj in tudi njegov klub. Ve tudi, da je za klub najboljše, če ostanem tukaj. Dvomim, da bi si kdo od njiju želel videti, da odidem," je z ovinkarjenjem dal vedeti, da ne izključuje možnost selitve k Manchester Cityju.

Pep Guardiola si želi videti Busqestsa v dresu Man Cityja.
Pep Guardiola si želi videti Busqestsa v dresu Man Cityja. FOTO: AP

Odgovor na njegovih zavidljivih 397 nastopov pri 27 letih: "V tem trenutku me statistika ne zanima. Na številke ne gledam. Raje sem osredotočen na svoje predstave, da lahko igram in da ostanem zdrav. Želim si dneva, ko bo aktivno igranje nogometa za menoj in ko bom zapisan v zgodovino kot dober igralec in nogometaš, ki je vpisal največ nastopov v dresu katalonskega velikana," je dejal nepogrešljivi član sredine igrišča pri vodilni ekipi španske La Lige. "Trenutno smo v zmagovalnem ritmu in ljudje po nekaj dobrih predstavah od tebe pričakujejo več. Pričakujejo, da boš osvojil vse možne lovorike. Ob rahlemu padcu forme si takoj na udaru kritikov," jeaključil Busquets in se tako ob koncu intervjuja dotaknil tudi kritikov.

Sergio Busquets je nepogrešljivi vezist Barcelone.
Sergio Busquets je nepogrešljivi vezist Barcelone. FOTO: Reuters
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

265004
11. 02. 2016 14.33
+1
Mislim da je kar žena tista ki odloča.Ta Guardiolo je pa rekel,da se piše in ugiba ali bo šel ali ne.On Barce nikoli ne bo zapustil.Še kasneje kot Messi.On je otrok Barce bil in bo.XAVI,INIESTA,BUSQUETS!
VENI-VIDI-VICI
11. 02. 2016 12.10
+2
Najverjetneje bo to denar ... ne vam pa kam bi silil, če z moštvom Barcelone osvaja vsekat se da. Ne verjamem, da bo katero moštvo v prihodnosti toliko dominantno (no ni vedno, je pa kar precej).
7strel
11. 02. 2016 11.11
+7
Upam da mu nabijejeo klavzulo u višave ker je ključen mož barce
plat84
11. 02. 2016 11.56
+7
175 milijonov ima klavzulo od lani...mislim da ne bo nihče plačal te klavzule za Busa...seveda je odličen ampak močno dvomim da bo Serqio najdražji transfer vseh časov....
Gostujo?iGost
11. 02. 2016 08.02
+7
Kaj vi na 24ur uporabljate Internet Explorer, pa zato zamujate z novicami po 2 ali več dni?