Casillas spregovoril o Mourinhovi potezi

V Madridu se strasti po odločitvi trenerja Joseja Mourinha, ki je ob porazu v Malagi na klopi pustil prvega vratarja galaktikov Ikerja Casilllasa, še niso pomirile. Vratar pravi, da s trenerjem nista govorila, a njegovo odločitev spoštuje.

Prvi vratar Real Madrida Iker Casillas tekme v španskem prvenstvu na klopi za rezervne igralce ni začel že desetletje. Na obračunu proti Malagi je trener Jose Mourinho dal prednost Antoniu Adanu. "Nisem vajen take odločitve, ampak moštvo je pomembnejše kot Casillas. Trener odloča, kdo bo igral. Jaz moram pa še naprej trdo trenirati," je v pogovoru za televizijo La Sexta povedal Casillas.

Iker Casillas

Iker Casillas (Foto: Reuters)

Portugalski trener na klopi Reala je po dvoboju dejal, da je bila njegova odločitev tehnična in da je ocenil, da je bil Adan boljša rešitev kot Casillas. "Trener mi ni ničesar povedal. Tudi takrat ko začnem tekmo in kadar je ne, mi nič ne reče. Soigralci so mi bili v podporo, prav tako smo podprli Adana," je povedal kapetan Reala in dodal: "Med tednom sem imel občutek, da ne bom igral, ampak me to ni motilo. Edino, kar mi je bilo pomembno, da v Malagi vzamemo vse tri točke in se še približamo Barceloni in Atletico Madridu."

Za konec je španski reprezentančni vratar umirjeno povedal, da je v dobrih odnosih z Adanom. "Počutim se dobro, med mano in Adanom vlada zdrava konkurenca. Odločitve trenerja moramo spoštovati. Trenirati moram še bolj zavzeto, da si povrnem njegovo zaupanje."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 130
 
St!fler 25.12.2012 18:03:24
če bi bil casilias bi verjetno pado samo en gol, ker 2 gola je bil adan kriv ker se ni vredi postavo :) mourinho pa naj rajši gre ki ga navijači itak mrzijo že zarad ker je raula zjebo da je mogo it!
Več komentarjev