Nogomet

Čehi že našli ’rešitev’ za krizo na Rujevici, Kek napoveduje ognjemet

Reka, 17. 11. 2017 17.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Potem ko so tuji mediji na riješki prestol že posadili češkega trenerja so se na govorice odzvali tudi pri aktualnem hrvaškem prvaku, kjer so se že naveličali lažnih natolcevanj. Sit jih je tudi slovenski selektor Matjaž Kek, ki bo že na prihodnji tekmi skušal poskrbeti za zmagoslavno iskrenje na Rujevici.

Češki portal je z mesta trenerja nogometnega kluba Rijeka že odstavil slovenskega stratega Matjaža Keka in kot njegovega najverjetnejšega namestnika okronal trenerja češkega Slovana Libereca Jindricha Trpišovskyja. Slednji naj bi napovedal, da se je znašel na seznamu želja tujega kluba.

Matjaž Kek se z izmišljotinami tujih medijev ne obremenjuje.
Matjaž Kek se z izmišljotinami tujih medijev ne obremenjuje. FOTO: Damjan Žibert

Ta novica je sprožila številne odzive tudi v vrstah aktualnega hrvaškega prvaka, kjer so poročanje isport.blesk.cz portala že označili kot čisto izmišljotino. "Naveličani smo vseh lažnih izjav. Zdi se nam, da je Rijeka zadnje mesece v modi ter da je v trendu dvigovati lastno ceno na račun našega kluba," je za lokalni Radio Rijeka povedal Ivan Mance, pomočnik reškega športnega direktorja in pojasnil, da poročanje čeških medijev nima nikakršne veze z resnico: "Moram priznati, da je v morju vseh laži, ki so se pojavile v zadnjem času, prav ta sodu izbila dno."

Matjaž Kek ob naslednji tekmi napoveduje ognjemet

Na natolcevanja Čehov pa se pred naslednjo tekmo 1. HNL ne ozira Kek, ki verjame, da se vzrok za zadnje težave Rijeke skriva prav v glavah nogometašev, vendar verjame, da se bo stanje kaj kmalu izboljšalo.

Torej lahko že kaj kmalu pričakujemo ognjemet zmage na Rujevici? "Zdi se, kot da bi v zadnjih 4-5 letih vse potrošili. Če ga tudi na jutrišnji tekmi ne bo, ga bom sam nekje kupil in prižgal," razpoloženo odgovarja Kek, katerega varovanci se bodo v 16. krogu hrvaškega prvenstva pomerili z Interjem iz Zaprešića.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Paštašutar
18. 11. 2017 10.42
Zdaj ali jaz kaj ne vem,ce pa kaj vem,Kek ni slovenski selektor,tko da..............................
apodgraj
21. 11. 2017 12.36
+1
Kdo je sedaj najbolj odgovorni krivec za slabe rezultate v ekipi Rijeke . Trener Kek ali vendar le igralci sami ?. Morda je trener Kek če noč pozabil trenerskh veščin ali pa so igralkci izven svoje forme? Verjetno so najbolj odgovorni za to stanje igralci sami , ne pa trener Kek . Iz tega se da razumeti , da niso trenerji tisti ključni dejavnik v ekipah , ko gre dobro, ampak samo igralci prinašajo zmage ali poraze.