Nogomet

Celje okrepil nekdanji član mladinske ekipe Reala

Celje, 11. 07. 2014 13.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Teden dni pred začetkom nove sezone je znana tudi okrepitev v konici celjskega napada. Na Areno Petrol se namreč seli nigerijski napadalec Sunny. Nekdanji član mladinskega pogona madridskega Reala je v Celju podpisal triletno pogodbo.

V Celju bo odslej igral tudi Nigerijec Sunny.
V Celju bo odslej igral tudi Nigerijec Sunny. FOTO: Damjan Žibert

"Zelo sem vesel, da smo se dogovorili za prihod v nogometni klub Celje. Ko sem spoznal klubska pričakovanja, dolgoročne cilje in tudi samo organiziranost kluba, je bila odločitev lahka. Vem, kaj se od mene pričakuje, sam pa sem prepričan, da bom s trdim delom in močno voljo naredil vse, da zadovoljim okus strokovnega vodstva in seveda v prvi vrsti tudi navijačev," je svoje prve občutke strnil novi napadalec rumeno-modrih.

Petindvajsetletni nogometaš Sunny Ogbemudia Omoregie se je po začetkih v Nigeriji preselil v Španijo, kjer je najprej igral v mladinskih selekcijah Numancie, madridskega Reala, Barcelone, Espanyola in Montanerosa. Po prehodu med člane je nastopal v španski tretji ligi za Los Llannos ter bil član rezervnega moštva tedanjega španskega prvoligaša Numancie. Sledilo je še nekaj postankov pri klubih španske tretje lige, selitev na Malto ter krajša preizkušnja onstran Atlantika v vrstah Thunder Bay Chill. Minulo sezono se je Sunny vrnil v špansko tretjo ligo in tam okrepil Merido, s katero je sezono končal na drugem mestu, sam pa je z 20 doseženimi zadetki postal četrti strelec tretje španske lige.

Francoz Morel okrepil Domžale

Po Mateju Podlogarju je napadalni del članske ekipe nogometnega kluba Domžale okrepil še 27-letni Francoz Benjamin Morel, ki bo v Domžalah ostal vsaj do konca nove sezone, so potrdili v klubu. Morel je bil nazadnje član francoskega nižjeligaša iz Granvilla.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mojebesedesozakon
11. 07. 2014 20.46
-3
vsaj en ki bo imel ja.jca v garderobi in na igrišču. Je pa to velik uspeh Celjskega strokobnega štaba in njihovih skavtv. Baje naj bi podpisal za Barco, pa je bil predrag, saj so že porabili cekine za Suareza.
dajns
11. 07. 2014 16.04
+16
to ni nič če bi bil kaj vreden ne bi bil v celju.takih imamo mi kolko hočeš ali še boljših sam priložnost jim je treba dat.sam če so funkcionarji nesposobni kot so bili pri primorju curk bakaršič in podobni nebo uspeha nikoli.to je samo pranje denarja
Rolo956
11. 07. 2014 15.33
+17
Cim vec okrepitev v slovenske klube da bo nivo slo lige visji in da nebo maribor edini predstavnik v evropi