Nogomet

Chelsea pozdravil veliko okrepitev: Barkley podpisal dolgoletno pogodbo z modrimi, Tosun uradno v Everton

London, 05. 01. 2018 22.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Angleški nogometni reprezentant Ross Barkley je iz Evertona presedlal v Chelsea, kjer bo igral naslednjih pet let in pol. Prestop 24-letnega Barkleyja je po poročanju angleških medijev vreden 17 milijonov evrov. Nadarjeni vezni igralec v tej sezoni zaradi poškodbe ni odigral niti ene tekme za Everton.

17 milijonov evrov je kar visoka odškodnina za vezista, če vemo, da ta v tej sezoni za Everton ni odigral niti ene tekme, poleg tega pa bi letos poleti postal prost igralec. Vse to kaže na to, da so si ga v taboru Chelseaja zelo močno želeli, potem ko se z Evertonom niso uspeli dogovoriti za prestop poleti 2017. 

Na hrbtu bo 24-letnik, ki je sicer tudi član angleške reprezentance, nosil številko 8. "Navdušen sem, veselim se tega in komaj čakam, da se vse skupaj začne," je povedal Barkley, ki se lahko pohvali z 22 nastopi za angleško reprezentanco. "Da začnem znova v tako velikem klubu, kot je Chelsea, je zame nepredstavljivo," je še dodal ob podpisu pogodbe z Londončani. "Veselim se nadaljevati tam, kjer sem zaključil preteklo sezono, in upam, da se bom še izboljšal in dodal nove cilje v karieri," je zaključil angleški vezist. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tosun tudi uradno igralec Evertona
Kar smo pisali že pred dnevi, se je uresničilo. Napadalec turškega Bešiktaša se uradno seli v Premier League, kjer bo zaigral v dresu Evertona. "Odlično je biti Evertonov igralec," je povedal ob podpisu pogodbe z Liverpoolčani povedal Turek. "Vesel sem, da sem je vse skupaj zaključeno in da sem tukaj. Komaj čakam, da zaigram za Everton, kolikor hitro bo mogoče. Gre za velik klub z bogato zgodovino," je dodal Tosun, ki se je odločil, da se odpove osmini finala Lige prvakov in se raje preseli na Otok. Po pisanju angleških medijev so zanj pri Evertonu odšteli 30 milijonov evrov. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TvojPrijatelj
06. 01. 2018 10.08
-3
Kliknil sem članek z namenom postaviti popolnoma drugačen komentar. Ko sem pa videl to NAGNUSNO fotografijo pa bom samo rekel: kaj hudiča dela ta deklica ob njemu???? In zakaj sploh sedi ob njemu? Na bruhanje mi gre ko vidim dve osebi NASPROTNEGA spola, med katerima je manj kot cca 25 let razlike, na manj kot 3 metre oddaljena drug od drugega. To bi morali po celem svetu postaviti kot najhujše kaznivo dejanje.
TvojPrijatelj
06. 01. 2018 10.10
-2
Jack202
05. 01. 2018 22.17
+2
joj ze peti vezist pri chelseaju. teh se bo nagletlo tako da bo moral eden it
Jack202
05. 01. 2018 22.25
+3
tut za tosuna mi je malo zal. pri besiktasu je bil legenda, toda vseno bo sedaj bayern imel se malo lazje delo v LP.