Nogomet

Conte na majavem stolčku? Drugi zaporedni (visoki) poraz Chelseaja, tokrat usoden Watford

Watford, 05. 02. 2018 23.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Chelseaja, aktualni angleški prvaki, so v 26. krogu Premier League visoko izgubili na gostovanju v Watfordu (1:4), potem ko so večji del tekme igrali brez izključenega Tiemoueja Bakayoka. V 82. minuti je sicer še uspel izenačiti Eden Hazard, nato pa so domačini zabili tri zadetke v roku sedmih minut.

Razočarani obrazi nogometašev Chelseaja ob porazu v Watfordu.
Razočarani obrazi nogometašev Chelseaja ob porazu v Watfordu. FOTO: AP

Chelsea je v slabih deset minut do konca rednega dela tekme kljub igralcu manj na gostovanju pri 11. ekipi Premier League še uspel izenačiti prek Edena Hazarda, nato pa je varovancem Antonia Conteja, ki se mu po drugem zaporednem visokem porazu (pretekli krog so modri izgubili doma proti Bournemouthu) že pošteno maje stolček, zmanjkalo moči. Tako so delo, ki ga je v prvem polčasu začel Troy Deeney iz 11-metrovke, zaključili Daryl Janmaat, Gerard Deulofeu in Roberto Pereyra za končnih 4:1. 

Izid:
Watford - Chelsea 4:1 (1:0)
Deeney 42./11-m, Janmaat 84., Deulofeu 88., Pereyra 90+1.; Hazard 82.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ehjaehja
06. 02. 2018 15.07
-4
Chelsea je zgubi, toda igral je z igralcem manj Veliko časa,tako da jaz ne bi reku da zaradi tega poraza in padca forme ne more konkurirati barci,barca tudi ni v izvrstni formi po dežju pa sploh niso tako nevarni tako da tu dajem prednost chelseaju sploh pa hazard mislim da bo letel po igrišču:))
CFC1
06. 02. 2018 13.00
+7
Moje mnenje kot pristaša Chelsea-ja je, da glavni krivec za vseskupaj SPLOH NI Conte, ampak vodstvo. Ko se drugi klubi okoli Chelseaja krepijo z raznimi Sanchezi in podobno, da vodstvo Chelseaja raje 18 milionov za Gerounda, kot pa, da bi Romi ponudili še tista dva miliona več za res dobrega napadalca, ker je pač prvi cenejši od drugega (čeprav v kvaliteti se ju ne more primerjati + pri Chelseaju denar naj nebi bil ovira). Skratka Chelsea ima trenutno v napadu, pa kakorkoli se že to sliši, samo Hazarda, ker Willian, Pedro in njima podobni igrajo v letošnji sezoni samo nekakšne statiste v napadu in nič drugega. Ko na igrišču ni Hazarda si slednja ne znata sama pripraviti priložnosti ali sama kaj skreirati, ko pa je Hazard na igrišču se pa na nek način samo "šlepata" na njemu in njegovem pritisku na obrambo nasprotnika, ki jo izvaja, da imata slednja lahko veliko več prostora. Že lani je bilo po mojem mnenju podobno s to razliko, da je namesto Morate igral Costa, ki si je veliko priložnosti tudi sam pripravil in predvsem bil neke vrste drugi kreator v napadu, letos pa je Hazard, po slabši formi Morate, ostal sam, kar pa je premalo za konstantne dobre rezultate. Skratka Chelsea bo po mojem mnenju potreboval top okrepitve v napadu (ofenzivi po lešošnji sezoni), če bo sploh še želel upati na boj za naslov glede na trenutno kvaliteto (individualno kvaliteto nogometašev) nekaterih drugih anglešških velikanov, ker pri takšni kakovostni razliki, ne more tudi Conte narediti čudeža in osvajati lovorike pa čeprav, je po mojem mnenju slednji še vedno top 5 trener na svetu. To ne pomeni, da iščem izgovore za poraz z Watford-om in podobnimi ekipami, ki bi jih še vseeno morali premagati, a želim povedati, da menjava trenerja v tem primeru ne bo kaj dosti spremenila, morda le na kratki rok, zagotovo pa ne na dolgi. Če se ne bo vodstvo po nekaj letih globokega spanca končno zbodilo in pripeljalo tudi nekaj top okrepitev (razem določenih izjem), ker s trenutno ekipo proti nekaj drugim angleškim in evropskim klubom nimamo ravno veliko možnosti za uspeh. Moje mnenje pa lp.
PIERREBRICE
06. 02. 2018 11.43
+2
S kom že igra Barcelona v LP? Sem že pozabil. Ha,ha,ha!
Hachi
06. 02. 2018 10.41
+1
fantje, ne prehitevajte. baje so napovedane obilne padavine in smo videli, kako zna Barca igrati v takih pogojih. bolj me skrbi, ker bo najvisji v kazenskem prostoru nasprotnika Hazard, ki ocitno pri Conteju igra kar spico. itak napadalcev ne potrebuje.
drimtim
06. 02. 2018 09.53
+1
Dobra priprava na barcelono so tile porazi.kaj jim bodo delali.odprtih ust bodo ostali navijaci
Anticripstoned
06. 02. 2018 09.08
+2
hehehe in oni bi igrali z Barco. ANKARAN HRVATINI so za njih, ne Barca
Johnny_J
06. 02. 2018 08.04
+1
S takšno igro naj pričakajo Barcelono,šele potem se naj delajo rošade.