Conte: Za 'Mono Lizo' ne bomo trošili denarja

Aktualni italijanski nogometni prvak Juventus mirno pričakuje zimski prestopni rok, trener Antonio Conte pa vseeno računa, da bodo okrepili kadrovsko zasedbo moštva. V Torino pa skorajda zanesljivo ne bo Italijana Maria Balotellija.

Trener italijanskega nogometnega kluba iz Torina Antonio Conte ne pričakuje, da bo imel januarski prestopni rok velik vpliv na sestavo moštva. "Juventus v zimskem prestopnem roku ne bo kupoval velikih igralskih imen, samo zapolnili bomo mesta, ki so ostala prazna od prejšnje sezone. Poizkušali bomo okrepiti tiste linije v moštvu, ki se trenutno zdijo problematične," je Conte povedal za Sky Sports.

Antonio Conte

Trener Juventusa Antonio Conte (Foto: Reuters)

"Seveda, če bomo imeli priložnost pripeljati kakšnega vrhunskega igralca za denar, ki si ga lahko privoščimo, bomo pripravljeni. Realno smo pripravljeni potrošiti od 40 do 45 milijonov evrov za evropske igralce," je poudaril Conte in še enkrat zavrnil možnost, da bi dres črno-belih oblekel kontroverzni napadalec Manchester Cityja Mario Balotelli. "On je napadalec vrhunskih kakovosti, vendar glede na dejstvo, da stane toliko kot Mona Liza, ni igralec, ki bi ga nujno potrebovali v ekipi," je o italijanskem reprezentantu povedal Conte. Trener Juventusa je s tem namignil na izjavo Balotellijevega agenta Mina Raiole, ki je vsem zainteresiranim italijanskim klubom naznanil, da je za njih cena italijanskega reprezentanta takšna, kot je vrednost svetovno poznane slike Leonarda da Vincija Mona Liza.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 44
 
Pir TI 27.12.2012 10:49:29
roko na srce.... Italijanska liga je najbolj skurompirana v Evropi... Če pogledaš vsako sezono 3-5 ekip začne z minusi...Zakaj?? Nameščanje.. Sej nobeden klub v Italiji ni čist.. Sam Juventus pa pomojem mnenju še najmanj.. Moje mnenje..
lp.
Več komentarjev