Nogomet

Messi s spretno reakcijo pokvaril Oblakovo vrnitev v vrata Atletica, Real po zaostanku z 0:2 do preobrata v 20 minutah

Madrid, 26. 02. 2017 22.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Na derbiju 24. kroga španske La lige je Barcelona na gostujočem Vicente Calderonu premagala zasedbo Atletica z 2:1. Zmago je prinesel kdo drug kot Lionel Messi, ki je v 86. minuti postavil končni izid. Katalonci so le za nekaj ur skočili na vrh ligaške lestvice, potem ko je Real v večernih urah v gosteh prišel do težko prigarane zmage pri Villarrealu (3:2).

Messi je poskrbel za 16 ligaško zmago Barcelone v tej sezoni.
Messi je poskrbel za 16 ligaško zmago Barcelone v tej sezoni. FOTO: AP

V tekmo so bolje vstopili domači nogometaši Atletica, v vratih katerega je priložnost prvič po vrnitvi po poškodbi dobil slovenski čuvaj mreže Jan Oblak. V 16. minuti tekme je znotraj kazenskega prostora Barcelone sprožil francoski napadalec Antoine Griezmann, a je njegov strel zadnji hip uspel blokirati gibčni Samuel Umtiti. Atletico je kasneje zagrozil že v 32. minuti tekme, a je podaja Griezmanna bila premalo natančna, tako da jo je vratar Barcelone Marc-Andre Ter Stegen brez večjih težav prestregel. Zadnjih deset minut prvega polčasa pa je pripadlo Kataloncem. Najprej je v 38. minuti s prostega strela z leve strani z levico zapretil Lionel Messi. Ta je z natančnim strelom meril pod prečko Atleticovih vrat, toda z obrambo se je Oblak. Ta je znova pokazal svojo kakovost pet minut kasneje, ko je po neugodnem strelu Gerarda Piqueja z glavo žogo ujel.

Oblak se je vrnil v vrata Atletica, pri obeh golih pa je bil povsem nemočen.
Oblak se je vrnil v vrata Atletica, pri obeh golih pa je bil povsem nemočen. FOTO: AP

V 49. minuti je obramba Atletica pozabila na Suareza, ki ga je s podajo lepo zaposlil Messi, a je ta iz ugodnega položaja meril krepko mimo Oblakovih vrat. V 52. minuti pa je na drugi strani zagrozil Griezmann, a se je ob njegovem strelu z leve strani izkazal Barcelonin vratar. Z glavo je v 56. minuti poskusil branilec Godin, a meril prek Ter Stegnovih vrat. Oblakovo mrežo pa je po pravem fliperju v 64. minuti načel Rafinha. Temu se je žoga od branilcev Atletica odbila na desnico, s katero je premagal tokrat povsem nemočnega Oblaka. Atletico se je dobrih pet minut kasneje vrnil v igro z golom branilca Diega Godina, ki je izpustil tekmo Lige prvakov z Bayerjem zaradi poškodbe. Godin je, sicer, kot je počasni posnetek pokazal, najverjetneje iz prepovedanega položaja, po podaji Kokeja prišel do strela z glavo in matiral nepripravljenega Ter Stegna. Branilec Madridčanov je tako ob izenačenju na 1:1 poskrbel za navdušenje na Vicenteje Calderonu. V 86. minuti pa je Oblaku znova zabil Messi, kateremu je strel najprej uspel blokirati eden od branilcev, a je Argentinec prišel do odbite žoge in jo rutinirano poslal mimo Oblaka za vodstvo Barcelone 2:1. To je bil tudi končni izid tekme v španski prestolnici.

Real brez baleta, a z novimi tremi točkami iz Vila-reala
Nogometaši Reala so v 24. krogu prišli do prigrane zmage na gostovanju pri Villarrealu, potem ko so zaostajali že z 0:2. V pičlih 20 minutah drugega polčasa so galaktiki z nič kaj galaktično igro le uspeli priti do preobrata in se veselili novih treh točk, s čimer so znova skočili na vrh La lige, kjer imajo s tekmo manj točko prednosti pred Barcelono.  Konkretnejši začetek na El Madrigalu je uspel domači rumeni podmornici, ki je v 11. minuti zagrozila prek Maria Gasparja – ta je poskusil s strelom z roba kazenskega prostora, a se je z obrambo izkazal Keylor Navas, sicer eden glavnih krivcev za zadnji poraz Reala v Valencii. Do prve nevarnejše priložnosti so nogometaši belega baleta prišli v 25. minuti, ko je po podaji z ramo sprožil francoski napadalec Karim Benzema, a se je z odličnim refleksom izkazal vratar domačih Sergio Asenjo. Slabih pet minut kasneje je znova udaril Villarreal, ko je s strelom z roba kazenskega prostora poskusil Jonathan dos Santos, a ob pomoči enega od branilcev Reala meril mimo Navasovih vrat. Morda najlepša priložnost za domače pa je prišla v izteku 30. minute, ko je Jaume Costa podajal v sredo, Samu Castillejo pa je 's prve' meril prek Realovega gola. Ofenziva rumene podmornice se je nadaljevala: le minuto kasneje je po strelu Bakambuja znova moral posredovati kostariški vratar v golu galaktikov.

Bakambu je zabil za 2:0 in kazalo je na praznik na El Madrigalu ...
Bakambu je zabil za 2:0 in kazalo je na praznik na El Madrigalu ... FOTO: AP

Tisto, kar nogometašem Villarreala ni uspelo v prvem, jim je v drugem polčasu – v 50. minuti so po lepi ekipni akciji in še lepšim zaključkom prišli v vostvo z 1:0, potem ko je Manuel Trigueros po slabem posredovanju Marcela s strelom v tla z neposredne bližine matiral nemočnega Navasa. Real je še vedno deloval povsem nemočno, kar je rumena podmornica znala izkoristiti. Po novi napaki v obrambi Reala, kjer je danes manjkal poškodovani Rafael Varane, je po hitrem protinapadu dobrih pet minut kasneje pičil Cedric Bakambu. Ta se je lepo otresel branilca Sergia Ramosa, nato pa s filigramsko natančnim strelom matiral še Navasa za visoko vodstvo Villarreala z 2:0. Real je le začutil, da voda teče globoko v grlo, in v 61. minuti udaril prek Ronalda, a je njegov izjemen poskus z levico 's prve' zaustavil okvir Villarrealovih vrat. Zadetek priključka za Real pa ni prispeval Ronaldo, temveč povratnik po poškodbi Gareth Bale. Ta je znova dokazal, da je izvrsten v igri z glavo in izkoristil podajo Danija Carvajala za znižanje zaostanka belega baleta. V 71. minuti pa je glavni sodnik tekme Jesus Gil Manzano pokazal na belo točko, potem ko je ocenil, da je Bruno Soriano igral z roko. Vse skupaj je povzročilo ogromno ogorčenja in protestov na klopi domačinov, tako da je preteklo kar nekaj minut, preden je Ronaldo realiziral najstrožjo kazen za izenačenje na El Madrigalu na 2:2. Rezervni vratar Andres Fernandez, ki je vstopil že v prvem polčasu po poškodbi Asenja, je bil blizu temu, da poskus Portugalca ubrani, a je bil njegov strel preveč natančen in močen. To je bila še 57. realizirana enajstmetrovka Ronalda v La Ligi, s čimer je postal rekorder. Real je iskal še tretji zadetek – še naprej po enakem receptu z visokimi podajami v kazenski prostor. V 83. minuti je Marcelo z leve strani lepo zaposlil rezervista Alvara Morata, ki je visoko skočil in z glavo z močnim strelom premagal vratarja Fernandeza. Ta je bil na žogi, a mu je okroglo usnje ušlo v lastno mrežo. Villarreal se je iz obrambe razumljivo spet pomaknil v napad in iskal gol priključka, globoko v sodnikovem podaljšku pa je Morata zapravil krasno priložnost za potrditev zmage Reala, ko je z neposredne bližine meril mimo domačih vrat. Kljub temu so nove tri točke ostale v rokah gostov, precej grenkega okusa pa bo ostalo v ustih domačinov po strogo dosojeni enajstmetrovki za Madridčane. Ti so vodstvo največjemu rivalu Barceloni prepustili le za kratek čas in se z zmago znova vrnili na vrh lestvice, kjer imajo 55 točk, točko več od Kataloncev. 

... a so se galaktiki z goli Balea, Ronalda in Morate le izvlekli in prišli do 17. ligaške zmage v sezoni.
... a so se galaktiki z goli Balea, Ronalda in Morate le izvlekli in prišli do 17. ligaške zmage v sezoni. FOTO: AP

Real je sicer zabil gol še na 44. tekmi (v vseh tekmovanjih), kar je izenačenje rekorda La lige, ki si ga zdaj deli z Barcelonino ekipo leta 1944.

Španska liga, 24. krog:
Atletico Madrid – Barcelona 1:2 (0:0)
Godin 70.; Rafinha 64., Messi 86.

Villarreal – Real Madrid 2:3 (0:0)
Trigueros 50. Bakambu 56.; Bale 64., Ronaldo 74./11-m, Morata 83.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (568)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Paštašutar
28. 02. 2017 10.42
-4
Zanimivo je pa da kljub CISTI ENAJST METROVKI,nihce ni omenil,da je bil drugi gol Vilareala dosezen iz ofsajda!! RES ZANIMIVO farsarcki !!
širimresnico
28. 02. 2017 11.05
+2
drugi gol je bil regularen...je pa re da je madridski AS naredil fotomontažo fotografije in linijo osajda postavil poševno namesto vzporedno z linijami košnje trave....torej AS je izvedel še eno prevaro in ti si nasedel....tudi to imaš danes v španskih medijih...zdaj pa preveri in se opraviči za laži
idiu3krasne
28. 02. 2017 14.11
+5
borut30
28. 02. 2017 10.29
-4
Ste že pomislili, da bi bi vas šla polovica nedonošenih forumašev poizkusit v parlament ..trosit neumnosti? Doktorat boste naredili s tekme Reala.....Sami znalci z g. Obrezom na čelu, kateri bi lahko snemal nove epizode Dosjejev X in večno vprašanje o teoriji zarote. Prav Barcelonarji ste najglasnejši, kateri imate v vrstah največ padalcev in v preteklosti največ naklonjenosti sodnikov. Potem pa razglabljate o eni tekmi Reala, kot da je šlo za finale Lige Prvakov...Sej ni besed, kako bogi ste. Nimate bolj pametnega dela, kot cele dneve viseti tukaj in iskati teorije zarote tam, kjer nikoli niste bili in verjetno tudi nikoli ne boste.
širimresnico
28. 02. 2017 10.42
+2
še nisem dobil razlage zakaj naj bi bili španski sodniki naklonjeni barceloni...a boš ti probal ta misterij razrešit in nam razložit tvojo trditev?izvoli....
borut30
28. 02. 2017 13.12
-1
ne rešujem misterijev in se z njimi ne ukvarjam, kot ti in tebi podobni. Moštva v Španiji, kot sta Real in Barca, sta že dolga leta nekako privilegirana pri sodnikih, glede na ostala moštva. Tako je tudi v drugih, najmočnejših ligah....... žal je tako in pri tem ne moremo nič. Vi se pa obrekujete na vse, kar je z naslova Reala. Ko se zgodi 11-metrovka za Real, ste vi in Obrez na nogah. Debatirati in razčlenjujete atome, pri dotikih z igralci ali žogo. O tem se govori še dneve in tedne. Ko se pri Barci zgodi enak dogodek, je vse tiho. Obrez začne razlagati o zgodovini Etiopije in to je to. Mogoče zna povedati le, citiram *kakorkoli bi se odločil sodnik, bi imel prav*. Matr..in potem naj jaz razrešujem te vaše misterije?? Sej se hecaš....
TomažNovak
28. 02. 2017 16.10
+2
Borut - če bi šlo za eno tekmo, bi bilo to v parih dneh mimo. Ko pa gre za skoraj vsako tekmo (spomni se penala v pokalu proti Celti), pa sojenja na svetovnem klubskem, pa ofsajda Ramosa proti MAlagi, pa neobstoječega penala nad Vasquezom proti SPortingu, pa ofsajda Morate proti Celti v ligi, takole iz glave par očitnih primerov.... (da ne hodim gledal nazaj na You Tube). Torej materiala je veliko, praktično skoraj vsakič, ko igra Real... Če bi bil malo bolj objektiven, bi se lahko ti vprašal, zakaj taka pomoč tvojemu klubu. To ni več naključje....
borut30
01. 03. 2017 09.00
-2
hammurabi....poglej zgodovino in tudi nekaj zgodovinskih tekem. Barca je imela ves čas privilegije, sploh, ko je šlo za naslove itd. Jaz se zavedam, da ima privilegije Real, ampak zanimivo mi je, da tega nekateri ne vidijo pri ostalih vrhunskih moštvih. Spomnimo se finala med Barco in Čelsijem........najbolj okradena tekma zadnjih nekaj desetletji. Pa je brezpredmetno o tem govoriti, ker pač tako je bilo. Zablote teorije zarote itd. O Realu se govori tedne, že zaradi enega nepiskanega ali piskanega prepovedanega položaja, ali roki........Če gledaš ostale tekme, je to nekaj običajnega na zelenici. Ampak, ker gre za Real, ki ga spremlja največ antinavijačev in pravih navijačev...je to vedno eksplozija čustev. Pozitivnih in negativnih. In vedno so prisotne teorije zarote...
TomažNovak
01. 03. 2017 10.52
Po vrsti: kdaj je imela Barsa v domači ligi privilegij? Verjetno v obdobju med 1939 in 1973... Kar se tiče tekme s Chelseajem jo potegnejo ven "razpravljalci" vsakič, ko jim zmanjka argumentov. Jaz pa ti za Real naštejem 10 takih tekem, nazadnje tisti ofsajd proti Atleticu lani.
nikajzadodat
01. 03. 2017 11.59
Lepo, da se navaja konkretne dogodke. Ta skoraj izpred 10 let je sploh zanimiv in smešen. In na tej tekmi je Barcelona gol zabila na regularen način. Ni bil iz penala, ni bil iz offsajda. Noben gol Chelsea ni bil razveljavljen! A to ko dobiva Real pomoč iz tedna v teden, to je normalno?! Barca je oškodovana proti Betisu. Oškodanje je nasprotno od pomoči. Gre za dimentralen pomen. Daš gol in ga ne priznajo. Barca je lahko le vesela, da ji ne piskajo v škodo. Realu pa piskajo v njegovo korist. In to je velika razlika.
nikajzadodat
01. 03. 2017 12.15
...ja pa gol Godina, ko je potlačil in z roko zarotiral Busquet. Čisti faul, pa sodnik piska gol. Na srečo je Barca zmagala. Vseeno pa gre za oškodovanje. Realu se to ne more primeriti v 10 letih, barci se lahko v 2-3 tednih in to 2x.
Antena92
27. 02. 2017 13.21
+7
A lahko nekaj razčistimo. Vsi govorite, kako je bila enajstmetrovka v korist Barce prejšnji teden sporna. Igralec naj bi se namreč spotaknil in Neymar je padel čez njega. Če to za vas ni enajsmetrovka, potem se lahko vsak branilec naredi, kot da se je spotaknil, potem pa naj se mu napadalci še umikajo ali kaj. A bi moral Neymar pustiti žogo in se ogniti tistemu, ki naj bi mu spodrsnilo? To je res smešno. Napadalec gre proti tebi, ti se spotaknes, padeš nanj in ne bo prekrška. To pa je smešno.
alien8potnik
27. 02. 2017 14.43
-21
hej. smešna je bila tista enajstmetrovka, ja. za neya vsi vemo, kako se zaletava in glumi. včeraj je roka bila. je igralec sam povedal. včerajšnji penal je ravno toliko penal kot zadnjič barcin. je ali pa ni. oboje je prav(ilno). stvar sodniške presoje.
širimresnico
27. 02. 2017 14.47
+18
fihner
27. 02. 2017 20.48
+8
širimresnico
27. 02. 2017 12.50
+13
kaj je real najlepše pokaže sledeča situacija iz včerajšnje tekme: rumeni izvajajo kot....bale stoji sam z navasom in ko žoga leti v 16m ga namerno močno porine....navas teatralno pade....oba bale in navas zahtevata prekršek v napadu in sodnik jima ustreže....potem si navas in bale prijateljsko čestitata na uspešni prevari.....kako lahko to športnik sploh naredi?koliko bolano in pokvarjeno je to?
MM?
27. 02. 2017 12.59
+2
Šport je že dolgo časa brez "športnosti", sploh nogomet je prav v "bolane" vode zavil.
širimresnico
27. 02. 2017 13.05
+7
ne posplošuj...take stvari konstatno počne samo real....ronaldo je včeraj ob vsakem dotiku zakrulil na ves glas kot na smrt ranjena divja svinja...potem je pa ustal...pa čez dve minute spet krik umirajočega....to ne počne nihče razen njega...vsako tekmo bi moral bit izključen zaradi takega obnašanja...
MM?
27. 02. 2017 13.08
-3
Če to vidiš samo pri Realu in Ronaldu, potem je to res žalostno.
širimresnico
27. 02. 2017 13.20
+9
opisano prevaro sem prvič videl...tko kot penal ko te pofavla lasten igralec...a ti si take stvari že videl večkrat?
širimresnico
27. 02. 2017 13.26
+9
veš kaj tudi še nisem videl....da po tekmi sodniki dobijo suvenirje od mreala in jih odnesejo v realovih vrečkah...maš slike v španskih medijih...če je to ok potem naj sodniki kar sodijo v realovih dresih...
TomažNovak
27. 02. 2017 14.02
+5
tudi Modrića je porinil Bale, ko so piskali penal proti Celti v pokalu kralja Filipa. Nič novega pri royalovcih
manucao
27. 02. 2017 15.45
-5
Ko pa je na tekmi Valencija:Barcelona priletela plastenka so glej ga zlomka 3-4 igralci padli kot pokošeni. Tako, da piat nekaj in natolcevat ni ravno primerno.
Paštašutar
27. 02. 2017 17.21
+0
Opazovalec2020
27. 02. 2017 20.53
+6
hammu james je porinil modrica - penalty :)
TomažNovak
28. 02. 2017 08.14
+3
MM?
27. 02. 2017 12.15
-12
Ljudi božji, takoj prenehajte z debato. Sem si šel ogledat. Čisti penal, saj je z roko dobesedno štopal žogo, pa četudi je to refleksno naredil.
Opazovalec2020
27. 02. 2017 12.53
+14
MM?
27. 02. 2017 13.06
+9
Opazovalec2020
27. 02. 2017 20.54
+3
pogan
27. 02. 2017 12.14
+2
prebral sem cca 50 postov pod mano, in se sprašujem, ali res nimate nič za delati, očitno je brezposelnost v Sloveniji res problem. koliko imate eni časa, da pišete ene in iste poste, ko da bo vaše pisanje kaj spremenilo, kdo pa sploh še gleda to poprečno špansko ligo?? prava liga je angleška, trda, moška, in izenačena..... dobra liga je tudi nemška....... pa nehajte že , ali je bil prekršek ali ne, ali je bila 11-metrovka upravičena ali ne,......idite malo ven na zrak pa pustite fuzbal pri miru vsaj do vikenda..... aja še to: če niste videli, sta real in barca v kar fajn krizi, da je barca brez messija, se borijo za 3-5 mesto v DP, real pa ima zelo neizušenega trenerja, zizu kot igralec je bil res vrhunski, kot trenerju pa še ni na najvišjem nivoju.
MM?
27. 02. 2017 13.10
+1
grozjak
27. 02. 2017 13.14
+2
Kollerik
27. 02. 2017 22.33
+1
pogan, daj nas malo razsvetli v vsej tej naši neznanski in nevedni temi..... si ravno pravi za rezervnega Boga...... daj potegni nas ven iz tega dreka neznanja, iz globin nerazumevanja, prooosim.... :))
bobrock46
27. 02. 2017 11.33
+7
Še nedolgo nazaj je Real začenjal z zaostankom 1 gola, sedaj pa že z dvema. Obramba (Ramos) katastrofa.
idiu3krasne
27. 02. 2017 11.19
+11
Mam obćutek da bo karma poskrbela da MReal nebo prvak nikjer.
Kollerik
27. 02. 2017 11.56
+10
alien8potnik
27. 02. 2017 14.46
-1
imaš prav. samo višja sila lahko še zaustavi real ;)
Trend01
27. 02. 2017 11.11
+9
O Marcelovi t.i. roki. Sicer bo hitro izbrisano, ker je v angleškem jeziku. Tako piše angleški BBC: Villarreal appeal for a handball themselves in the Real area but the ball comes off the back of Marcelo and certainly not any part of his hand or arm.
TomažNovak
27. 02. 2017 11.17
-2
ha, ha... k optiku bi poslal pisca tega besedila
Trend01
27. 02. 2017 11.27
+4
Sem šel gledat kar nekaj člankov na to temo in nihče ne omenja te roke. Celo Obrezov "nečak" se ni v to spotaknil. Pa je naštel vse napake in nepravilnosti Reala za nekaj let nazaj.
TomažNovak
27. 02. 2017 11.48
+2
FootballMaster
27. 02. 2017 12.11
+2
A malo pa se je obdregnil :) Je pa smešno do prvega gola Reala sem se spraševal uh ta komentator pa kar lepo opravlja svoje delo. Potem pa je imel nekaj cvetk tako kot Obrez. Se je videlo razočaranje v njegovem glasu. Očitno pri nas res ni mogoče najti vsaj približno objektivnega komentatorja.
ronaldinho_10
27. 02. 2017 10.56
+23
Špansla liga je postala " LEAGUE FLORENTINO PEREZ" !
sportko47
27. 02. 2017 10.51
+19
Trend lohk ti fopaš pacijentte tle gor s svojo resnico...bla je roka, je priznal , pika...! Lej Trend a je vsaka roka penal,NI, to proti Realu nikol ne bi dosodil, NIKOL. , pika. na isti tekmi je Marcela zadela v roko po strelu proti golu, je ustavu žogo na poti proti golu, niti P od penala, tista roka, tut če se je dotaknil je blo po odbitku na poti v zrak...ampak ti bk tromotorn boš lapal svoje, lakaj Realovski...ti si sramota za ta portal si tolk dvoličen za k....lat..
krnekilojz
27. 02. 2017 11.08
+2
bobrock46
27. 02. 2017 11.12
+2
Če je kdo sramota za portal, je to oseba, ki se ima za nekega poznavalca, ker se v prostem času druži z odsluženimi zvezdami in misli da je s tem popil vso pamet
FootballMaster
27. 02. 2017 11.29
-3
@Sportko nimajo vsi sodniki tako kot ti pret tvjom 10 kamer ki snemajo iz različnih kotov. Tisto roko je videl saj je bil par metrov od igralca in ni bil pokrit. Pri Marcelu je bil pokrit + položaj rok je bil očitno čisto drugačen. Če bi imel igralec Villereala roko vsaj blizu telesa sem prepričan da penala nebi piskal. Ampak saj provokatorjem in jokicam ne moreš tega razložit. Saj ko boste odrasli boste dojeli vašo neumnost tudi sam sem se podobno obnašal pri 11 letih
TomažNovak
27. 02. 2017 11.49
+3
FootballMaster
27. 02. 2017 12.07
-2
@Hammurabi daj poglej kak posnetek preden komentiraš. Pa saj ni tako težko... Saj bi ti dal link pa niso dovoljeni
Aleš N.
27. 02. 2017 10.42
+15
Se spomnite ko je bale po kotu vilareala porinil navasa in sodnik piska favl v napadu! Pa to kar se dogaja realu je že žajfnica.Fuj od fuj.
alien8potnik
27. 02. 2017 10.31
-18
za tiste navijače barce, ki ste tudi prejšnji teden, ko je barca dobila prav tak penal kot včeraj real, pisali o tem, ne rečem nič. za vas res ne. eni, ki ste zdaj najbolj glasni, pa ste se takrat potuhnili. v glavnem, v obeh primerih groza. sodniki res delajo štalo v la ligi. tako rm in barca pa sta zdaleč najbolj privilegirana pri tem. žalostno.
širimresnico
27. 02. 2017 10.38
+13
zakaj bi bila barca priviligirana v španski ligi...prosim navedi argumente....
TomažNovak
27. 02. 2017 10.39
+17
razlika je v tem, da Barsa dobi pomoč sodnikov enkrat ali dvakrat na sezono (kar je nekako v povprečju vseh klubov), Real pa dvajsetkrat. In ti bi enačil oba kluba, a ne? Logika mandiljenjotov.
Aleš N.
27. 02. 2017 10.43
+9
Ti pa si zunajzemeljsko bitje.Če bi bila enako obravnavana real in barca bi to pomenila da bi real ostal brez vseh lovorik v španiji v zadnjih 10-ih če ne še več letih.
širimresnico
27. 02. 2017 10.45
+10
dajmo alien ali loco ali katerikoli realovec lahko tudi admin.....pojasnite vaše trditve da sodniki v španiji pomagajo barci....prosim če nam to razložite...zakaj španski sodniki pomagajo barci.....razloži ali utihni za vedno....
MM?
27. 02. 2017 10.54
+2
Nisem Realovec, pa bom skušal pojasniti. Šport je velik biznis, spektakel in rivalstvo med Realom in Barco je ključnega pomena za finančni uspeh, zato se zadeve sigurno nekoliko dozirajo. Po logiki, bi sicer Real moral imeti neko prednost, saj so Katalonci nek trn v peti Španije, po drugi strani jih pa ne pustijo stran, ker nesejo "zlata jajca". Po mojem predvsem skrbijo za to, da je do konca zanimivo, če se le da. Imajo pa seveda tudi v drugih državah veliki klubi prednost.
Kollerik
27. 02. 2017 11.57
+4
alien, gol AM proti Barsi včeraj je bil pod prekrškom
širimresnico
27. 02. 2017 12.24
+2
MMČ čisto si mim udaril...po tvoji logiki bi bila gledanost nemše lige slaba ker vemo kdo bo prvak...a tam sodniki tudi skrbijo , da je napeto do konca?
MM?
27. 02. 2017 12.47
+1
Tam je Bayern premočan, mu pa seveda raje dajo kakšen penal kot kakšnemu palčku, čeprav ga v resnici ne rabi.
širimresnico
27. 02. 2017 13.01
+1
skratka mimo si udaril...sodniki s svojimi odločitvami skrbijo za boljšo gledanost...to si napisal...raje nehaj...
alien8potnik
27. 02. 2017 14.51
-1
kolerika, vem, sem to tudi komentiral. prejšnji teden je barca dobila 3 pike podarjene. pravična bi bila ena. brez pensala. isto kot pri realu včeraj.
Kollerik
27. 02. 2017 22.34
širimresnico
27. 02. 2017 10.27
+5
admin a ti misliš brisati vse kar tebi ni všeč...recimo če napišemo kaj proti realu zbrišeš....
alien8potnik
27. 02. 2017 10.32
-7
odvisno, kako pišeš. če si žaljiv, pač briše. kar je edino prav.
MM?
27. 02. 2017 10.37
+5
Včasih takšne briše, da imaš občutek, da je resnično užaljen.
idiu3krasne
27. 02. 2017 11.08
+4
drimtim
27. 02. 2017 10.17
+8
podarjena zmaga reala,kakšen penal je dobil dinamo v 90 min. saj ni res pa je.
-MARIBOR-
27. 02. 2017 09.26
+18
Pristaši Reala ste lahko zadovoljni glede rezultata samo igra pa ni ravno blesteča. Na koncu pa še omenjajo ta bledav rekord Ronalda ki ponovno ni pokazal kaj dosti.
Paštašutar
27. 02. 2017 09.49
+6
Po odhodu grobarja nogometa(Casemira) z igrisca je bila igra odlicna!! Se pa ze danes bojim,da bo grobar v sredo spet tekal v prazno po igriscu !!
Ka pa mislis
27. 02. 2017 09.56
+0
-MARIBOR-
27. 02. 2017 10.11
+2
Res je. Tudi Maribor je podobno igral - za razliko brez sodniške pomoči do treh pik.
Trend01
27. 02. 2017 10.17
+0
@pašta - Paštašutar 15.02.2017 21:57:53 4 En mesec ne napisem vec zal besede cez Casemira !!
TomažNovak
27. 02. 2017 10.24
+5
Trend - si ti v pokoju ali brezposeln? Ker toliko časa, kot ti posvetiš temu forumu, ga nihče.
širimresnico
27. 02. 2017 10.29
+5
trend je mentalni bolnik...kdo bo pa mel norca v službi...
Trend01
27. 02. 2017 10.43
-1
@Hamm - ne eno in ne drugo. Naredil sem kar sem imel narediti. Davčno blagajno sem nafilal kolikor sem pač jo. Zdaj pa delam in uživam v sadovih mojega preteklega dela. Še pograbim kakšno zadevo, ki prinese določen denar. Sicer pa čakam, da se segreje in se zopet spravim na bicikl. Saj veš kako gre to. Kdor do svojega 35-40 leta ne ustvari dovolj ali vsaj podlago za kasnejše življenje, si je tudi kasneje ne bo. Zato se treba v življenju znajti in predvsem ne vegetirati po državnih službah ali delati za tekočim trakom. Tu znanje uporabe računalnika olajša delo. Se strinjaš? Kdor se je znašel pred 20-25 leti nazaj, lahko dandanes dokaj dobro/lagodno na življenje gleda. Kdor ne - pač ne. Na netu sem pa ravno toliko časa kot mi odgovarja. Aja, pa tisto delo še, ki ga še opravljam, je striktno vezano na računalnik/e... Zato sem tudi nekoliko več gor. Zakaj pa ne?
TomažNovak
27. 02. 2017 10.51
+3
Trend01
27. 02. 2017 11.02
-1
V kolikor ni bilo cinizma... Sem pa garal po cele dneve 20 let. Tudi to nekaj šteje.
TomažNovak
27. 02. 2017 11.04
+3
ni cinizma, ni. kanček zavisti morda, cinizma pa ne
krnekilojz
27. 02. 2017 11.33
+0
no pa saj se znate tudi normalno pogovarjati, lepo videti
Paštašutar
27. 02. 2017 11.55
Trend ne greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,enostavno, ali ne vidis kaj pocne!?!?!?!?!? Poglej kaj je pocel vceraj pri obeh golih Vilareala,da o tem da nogometa ne zna igrat sploh ne pisem vec !!!!
Trend01
27. 02. 2017 12.12
-1
Fant je pač popolni destruktor, ki je bil lani eden tistih zaradi katerega je prišel Real do naslova v LP. Real išče novega Xabija Alonsa, a ga ne dobi. Navijal sem za Kantéja, a ni šlo. Khedira se ni obnesel. Kroos za tja ni. Pa še iz forme je. Enako Moduć nekje na 60-70%. Ali manj. Kovačić morda? Morda čez leto ali dve. A tudi njega preveč naprej vleče. Počakajmo do poletja. A roko na srce - Casemiro je ogromno za Real naredil. Mnogo več pozitivnega kot negativnega. Dokler bo Zizou "negoval" takšen sistem igre - pragmatičen - bo Casemiro vedno del ekipe.
Denis Dervisevi?
27. 02. 2017 19.09
+1
trend jst sm tudi za real ampak ti ga pa res na polno pretiravas
Trend01
27. 02. 2017 23.08
Paštašutar
27. 02. 2017 09.20
-3
MARSEJL-PSG 1-5.........:)
TomažNovak
27. 02. 2017 09.17
+18
Sicer pa tipična nedelja v Španiji: Barsa oškodovana za dva prekrška (rokoborba nad Umtitijem v kazenskem prostoru in prekršek Godina nad Buquetsom pri golu Atletica), Realu pa darila (neobstoječa roka Soriana in nedosojena roka Marcela). Na ta način je res gotovo, da bo Real letos prvak. VSa čas Flokiju - kar se je namenil, bo speljal do konca.
Symbolic
27. 02. 2017 09.48
+12
Me prav zanima kakšen bo scenarij Real&Company na preloženi tekmi s Celto... A bo tudi ta "infarktna", ali je že določeno? LOL
ares1976
27. 02. 2017 10.05
+8
Letos potekajo volitve v madridu... perez bi bil lazje ponovo izvoljen ce bi osvojili DP...
lordG
27. 02. 2017 09.11
+4
me zanima kako bo potem ko v klubu ne bo več miljarderja pereza
CURVANORD Zanetti
27. 02. 2017 09.16
+4
Bo pac drugi ki je poln kesa prisel,hudic si je tako nastimal da moras imet kar veliko denarja da sploh lahko kandidiras
Symbolic
27. 02. 2017 17.22
Bodo razpisali konkurs z obvezno opombo: "Zaželjeno : Katalonec"
TomažNovak
27. 02. 2017 09.06
+11
Pa še nekaj: bo kdo pokomentiral roko Marcela? Nihče? Sem si mislil. Dvojna merila za dvoličneže.
CURVANORD Zanetti
27. 02. 2017 09.09
-2
Dvojna merila imajo sodniki ki tisijo Real in Barco naprej.Bogi Las Palmas ki ima resnicno vrhunsko ekipo in enega igralca ki bo kmalu zasedel nogometni prestol
CURVANORD Zanetti
27. 02. 2017 09.11
-2
Cudno je le to da @mandzo nic ne pohvalili tega igralca,dal je barcino solo skozi sedaj pa pride njegov trenutek
širimresnico
27. 02. 2017 09.44
+2
ti si las palmas u glavi...premisl preden napišeš
CURVANORD Zanetti
27. 02. 2017 21.24