Dogovorjen izid na tekmi Olimpija – Široki?

Prva tekma prvega kroga kvalifikacij za ligo Evropa med ljubljansko Olimpijo in Širokim Brijegom, ki so jo z 2:0 dobili gostje, naj bi bila dogovorjena, poroča nemška televizijska hiša ARD.

Olimpija - Široki Brjeg

(Foto: Damjan Žibert)

Tekma je bila odigrana 1. julija v domžalskem športnem parku, z 2:0 pa so zmagali nogometaši Širokega Brijega iz Bosne in Hercegovine. Mednarodna agencija, odgovorna za spremljanje nepravilnosti pri športnih stavah, naj bi prejela obvestilo, da je na azijskih stavnicah skupni znesek vplačil za zmago Širokega Brijega znašal kar štiri milijone evrov. Omenjena nemška televizijska hiša trdi, da ima informacije, ki potrjujejo njene trditve.

“Prvič slišim. Mediji so v preteklosti že objavljali takšne in drugačne zgodbe, vendar so se vedno izkazale za neresnične. V nasprotnem primeru vse skupaj ne bi imelo več smisla. Obstajajo organi, ki bodo vse to raziskali, sam pa v kaj takega preprosto ne verjamem,“ je informacijo o morebitnem prirejanju izida za 24ur.com pokomentiral športni direktor zeleno-belih Simon Sešlar.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 35
 
--Milan-- 19.07.2010 12:17:21
Kje je pa Ibraimi?
Več komentarjev