Košarka

Dragić ostal brez tekme zvezd, zanj v ekipi prostora niso našli niti trenerji

Miami, 24. 01. 2018 08.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenski košarkar Goran Dragić navkljub odlični sezoni, ko jo ima v dresu Miamija, ne bo zaigral na tekmi zvezd. Potem ko ni zbral dovolj glasov spletnih uporabnikov, ga v ekipo niso uvrstili niti trenerji. Tako si bo med All-Star vikendom lahko privoščil počitek in dopust z družino.

Dragić znova ni bil povabljen na tekmo zvezd, pa čeprav ima za seboj izvrstno sezono in je prvi strelec Miamija.
Dragić znova ni bil povabljen na tekmo zvezd, pa čeprav ima za seboj izvrstno sezono in je prvi strelec Miamija. FOTO: AP

Na to, da ni uvrščen na tekmo zvezd, mnogi so bili prepričani, da bi si mesto na All-Star vikendu zaslužil že v pretekli sezoni v tekmovanju v metu za tri točke, saj je imel enega najboljših odstotkov meta za tri točke v ligi, se je Goran Dragić odzval s (pomenljivo?) sliko plaže na Twitter profilu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dragić ima sicer, potem ko je osvojil naslov MVP lanskega Eurobasketa, za seboj odlično sezono, v povprečju dosega 17,3 točke na tekmo, temu pa dodaja 4,9 podaj in 4,2 skokov. Je pa njegova statistika v tej sezoni malenkost slabša kot v lanski, ko je v povprečju vknjižil 20,3 točke, 5,8 podaj in 3,8 skokov na tekmo.

Trenerji v ligi NBA so kot rezerve za tekmo zvezd postavili naslednja imena, in sicer na vzhodu Bradley Beal, Al Horford, Kevin LoveKyle Lowry, Victor Oladipo, Kristaps Porzingis, John Wall, na zahodu pa LaMarcus Aldridge, Jimmy Butler, Draymond Green, Damian Lillard, Klay Thompson, Karl-Anthony Towns in Russell Westbrook.

Sicer pa še ni jasno, v kakšni zasedbi bodo omenjeni igralci nastopili na tekmi zvezd. Letos bo namreč potekal poseben sistem, kapetana ekip bosta košarkarja z največ prejetimi glasovi LeBron James in Stephen Curry. Oba kapetana bosta izbirala po 11 košarkarjev, ki bodo sestavili 12-člansko ekipo. Prvi bo imel pravico izbirati James.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Burt
24. 01. 2018 10.33
-41
kje je bil do 30 leta? Dončič je pri 18 boljši od njega
Prototip
24. 01. 2018 10.54
+32
juwel
24. 01. 2018 16.57
+11
Dončič glede na leta ima velik potencial, da bo boljši v karieri kot gogi, samo dejstvo je, da se njegovo pravo obdobje šele začenja in bo moral še marsikaj pokazati ! Gogi je trenutno zame še vedno največji car od vseh slo igralcev, ki so bili v NBA.
MCblue
24. 01. 2018 09.49
+27
Vsi slovenski mediji bi mu lahko naredili 'reklamo' in redno objavljali, kaj je potrebno storiti, da pošljemo Gogija na All Star tekmo. Namesto '24ur' bi lahko na veliko pisalo "Goran Dragic #NBAVote" :P Zaslužil si je nastop na All Staru, škoda.. :(
HAKEasd
24. 01. 2018 10.37
+4
Za prvo peterko na all star tekmi odločajo navijači, igralci sami in mediji, tako da tudi če bi gogi končal visoko vseeno nebi prišel noter saj mu igralci in mediji nebi dali veliko glasov (Glasovi pa se upoštevajo v razmerju 50% 25% 25%). Glede rezerv za all star tekmo pa jih tako ali tako trenerji izbirajo. Si pa je gogi definitvino po mojem mnenju zaslužil all star tekmo pred obema branilcema iz wizardsov(oba samo nekaj govorita kako so nevem kaj in potem jih netsi in dallas dobesedno uničijo, to seveda ni edini razlog).
Prototip
24. 01. 2018 09.40
+15
Nič hudega,on je svoje pokazal,zdaj naj se pa rajš dobro spočije,,,,