Nogomet

Barcelona se z izkupičkom štirih golov vrača iz Baskije, Sevilla po zmagi ostaja druga na lestvici, Atletico z golom Griezmanna do remija

Pamplona, Bilbao, 22. 01. 2017 18.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Barcelona je v 19. krogu Primere Division na gostovanju pri Eibarju zabeležila zmago (4:0), s čimer nadaljuje zasledovanje prvouvrščenega Reala. Na stadionu El Sadar so gledalci lahko uživali v zanimivem dvoboju, na koncu se je zmage nad Osasuno veselila Sevilla (3:4). Atletico Madrid se iz Bilbaa vrača le s točko (2:2).

Na že tretjem gostovanju v Baskiji se je Barcelona pomerila z velikim letošnjega prvega dela sezone, Eibarjem. Katalonci po zmagi madridskega Reala računajo na zmago, ki bi jih ohranila v tekmi za naslov prvaka, Eibar pa se je po zmagi nad Sportingom zavihtel na deveto mesto Premiere Division, do mest, ki vodijo v Ligo Europa pa jih loči le nekaj točk. Zgodovina je sicer na katalonski strani, saj v vseh dosedanjih gostovanjih na Estadio Municipal de Ipurua še nikoli niso oddali vseh treh točk, v prid varovancem Luisa Enriqueja pa govori tudi statistika dotedanjih obračunov. Stratega Joseja Luisa Mendilibarja težijo številne poškodbe, kar se je izkazalo po zadnjem porazu proti Atleticu iz Madrida, v Barceloni pa zaradi poškodbe ne bodo mogli računati na Andreasa Iniesto. Katalonski strateg je pred tekmo priznal, da bo Španca resnično težko nadomestiti: "Nihče iz ekipi in nihče iz nogometnega sveta ne more nadomestiti Inieste. Imam odlične igralce na njegovi poziciji, vendar nihče ni kot on. Poškodbe so del nogometa, vendar verjamem, da se bo kmalu vrnil na zelenice." 

Z zadetkom je navijače Barcelone najprej razveselil mladi Denis Suarez.
Z zadetkom je navijače Barcelone najprej razveselil mladi Denis Suarez. FOTO: AP

Kmalu po začetnem sodnikovem žvižgu so se se v Barceloni moral soočiti z novimi poškodbami, zaradi grobega posredovanja Gonzala Escalanteja je moral igrišče v deseti minut tekme zapustiti Sergio Busquets, namesto njega pa je na igrišče vstopil Denis Suarez, ki se je v 32.minuti s fantastičnim strelom vpisal med strelce. V prvem polčasu je bila sicer nevarnejša Barcelona, najprej je z močnim strelom mrežo domačih skušal zatresti Luis Suarez, vendar pa je žoga poletela daleč nad vrata Eibarja, nato pa so se nekajkrat izkazali tudi domači. Escalante je dvakrat z nevarnim strelom ogrozil vrata Marca-Andrea ter Stegna, vendar je bil mladi Nemec na pravem mestu, lepa priložnost se je ponudila tudi Sergiju Enrichu, vendar pa je Samuel Umtitit uspel žogo še pravočasno poslati v kot. Lionel Messi je z nekaj lepimi podajami vse do konca prvega dela skušal zaposliti soigralce, vendar poskusi niso nevarneje ogrozili mreže Yoela.

Najlepšo priložnost za višje vodstvo je pred iztekom polčasa zapravil Luis Suarez, ko se je žoga odbila od desne vratnice, zato pa je bil toliko bolj suveren pet minut po pričetku drugega dela, ko je z lepo podajo zaposlil Messija, ta pa je povišal prednost Barcelone. Tri minute za tem so se izkazali tudi domači in zatresli mrežo ter Stegna, vendar pa je sodnik gol zaradi prepovedanega položaja razveljavil zadetek Adriana. To je kaznoval dobro razpoloženi Luis Suarez, ki je zabil še tretji gol na tekmi. Urugvajec je večkrat nevarno zaposlil domačo obrambo tudi proti koncu drugega dela, z dvema močnima streloma je bil blizu svojemu drugemu zadetku na tekmi, vendar pa se je Eibar uspel še pravočasno ubraniti. Vse do konca so gledalci lahko uživali v atraktivni igri, za Barcelono je poskušal Ivan Rakitić, pa tudi domača ekipa je prikazala nekaj atraktivnih akcij. Proti izteku tekme je z glavo ciljal Enrich, veselje na tribunah pa je preprečil ter Stegen, ki je ubranil izjemen strel Pedra Leona. V vrstah Kataloncev je zadetek tik pred koncem tekme vknjižil še Neymar, ki je tako postavil končni rezultat 4:0. Barcelona se torej iz Baskije vrača z izkupičkom treh točk, od drugouvrščene Seville pa jo tako loči le še točka.

Od bedaka do junaka. Le dve minuti po nesrečnem avtogolu se je Vincente Iborra vpisal med strelce.
Od bedaka do junaka. Le dve minuti po nesrečnem avtogolu se je Vincente Iborra vpisal med strelce. FOTO: AP

Drugouvrščena Sevilla je gostovala v Pamploni pri zadnji ekipi španske Primiere Division, Osasuni zaradi česar so številni navijači menili, da se bodo varovanci Jorgeja Sampaole z lahkoto sprehodili do treh točk, vendar pa so domači že v samem začetku tekme pokazali zobe. Za čudoviti uvodni gol je s strelom v spodnji levi kot poskrbel Sergio Leon. Sevilla je sicer nadzorovala potek igre v prvem polčasu, pa vendar potrebovala kar nekaj časa, da si je dodobra opomogla in se tik pred koncem polčasa maščevala z golom Vincenta Iborre, ki je izkoristil zmedo pred golom in zatresel prazno mrežo domačih. Prav 29-letni Španec je bil tudi glavni akter drugega polčasa, v 63. minuti je bil veliki osmoljenec, ki je z avtogolom razveselil domače navijače, le dve minuti kasneje pa je z glavo poskrbel za izenačenje. Sevilla je izkoristila premoč na igrišču, goste je v vodstvo povedel Franco Vazquez, v sodnikovem podaljšku pa je domačega vratarja Maria Fernandeza premagal še Pablo Sarabia. Za končni rezultat 3:4 je tik pred koncem poskrbel Kenan Kodro, ki je izkoristil čudovito podajo Alejandra Berenguerja in z glavo zatresel mrežo gostov.

Antoine Griezmann in Tiago
Antoine Griezmann in Tiago FOTO: AP

Na Stadionu San Memes sta se udarila Athletic Bilbao in Atletico Madrid, trenutno četrto uvrščena ekipa iz prestolnice je povedla že kmalu po sodnikovemu žvižgu, ko je z močnim strelom vratarja Gorko Iraizoza presenetil Koke. Kljub začetnemu vodstvu rdeče-belih pa so z nekaj lepimi priložnostmi v prvem polčasu poskrbeli domači, v 15.minuti je z glavo poskušal Inaki Williams, tri minute kasneje pa je z lepim strelom z razdalje gostujočega vratarja zaposlil Raul Garcia. Domači Bilbao je vendarle zadel pred iztekom prvega dela tekme, ko se je med strelce vpisal Inigo Lekue. V drugem polčasu je za veselje na tribunah poskrbel Oscar de Marcos, medtem ko se je lepa priložnost izmuznila Ikerju Muniainu, čigar samostojno akcijo je zaustavil Miguel Angel Moya. Slavje domačih je deset minut pred koncem tekme prekinil Antoine Griezmann, ki je izkoristil podajo Fernanda Torresa in zabil za končnih 2:2.

Izid 19. kroga Primere Division: 

Eibar - Barcelona 0:4 (0:1)
D.Suarez 31., Messi 50., L.Suarez 68., Neymar 90+1.

Real Sociedad - Celta Vigo 1:0 (0:0)
Juanmi 72.

Betis - Gijon 0:0

Osasuna - Sevilla 3:4 (1:1)
Leon 15., Iborra 63./ag, Kodro 90+3.; Iborra 43., 65., Vazquez 80., Sarabia 90+2.

Athletic Bilbao - Atletico Madrid 2:2 (1:1)
Lekue 42., de Marcos 56.; Koke 3., Griezmann 80.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (113)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Toxix
23. 01. 2017 19.49
+11
Neverjetno kako igra Messi. Res neverjetno. Takšna predstava, adijo svet. Bravo Leo <3
Kollerik
23. 01. 2017 15.23
+8
bravo barca!!!!
Trend01
23. 01. 2017 15.00
-11
Busquets naj bi manjkal 14 dni. Marcelo 1 mesec. Modrić 1 ali max. 2 tekmi.
sportko47
23. 01. 2017 16.29
+10
In...kako se mormo zdej obnašat, a gledamo zdej tekme k njih ne bo al raj gledamo "usodno vino "?
TomažNovak
23. 01. 2017 20.19
+5
sportko - sarkazem ni na mestu. Je Trend samo napisal, da boste vedeli, da se vam ne bo treba matrati z iskanjem. Lahko bi se mu zahvalil...
sportko47
23. 01. 2017 20.56
+6
Ni pa napisal , Ronaldo poškodovano koleno, najverjetneje bo potrebn kirurški poseg in odsoten 5-6 tednov...
sportko47
23. 01. 2017 22.28
+5
Hammurabi to z Ronaldom ni res ,to sm napisal samo zato ker se zaradi Trendovih podatkov nekaterim ni treba matrat in če so zdej matral zarad mene in iskal kje je to objavljen pomen da dokler sem jest tle je ves trud Trenda ko se trudi da se drugi ne bi matral čist brez veze...o zahvali še razmišljam , ampak zaenkrat se bl nagibam k temu da se mu ne bom zahvalu...se pa zahvaljujem teb ki si mi povedal da ni lepo da sm sarkastičen...en ti more povedat...dobr da mamo Ham u Arabia ...
RdečiKarton
24. 01. 2017 08.56
+1
sportko meni je pa všeč tvoj sarkazem. ;)
mmickica
23. 01. 2017 14.54
+9
Če tekme ne bi gledala in bi samo slišala za rezultat, bi bila verjetno zelo vesela. Ampak, žal sem spet podlegla skušnjavi in tekmo gledala od začetka do konca, zdaj sem pa (spet) razočarana. Zadnji dve tekmi (pred to tekmo) so vsaj za moje pojme odigrali nekoliko boljše, kot smo letos navajeni in jaz sem že naivno sklepala, da se bližajo boljši časi... NapaČa! Igra neprepoznavna, naravnost katastrofalna, v 1.polčasu sem imela občutek, da se bojijo žoge! Sploh ne bom o posameznikih tokrat, ker nima smisla... V čakanju na lepše čase držim pesti, da ne zdrsnejo pregloboko in upam, da se jim mogoče le prikaže "marija" že letos!
Trend01
23. 01. 2017 15.00
-4
ledr
23. 01. 2017 15.09
+2
Res katastrofa od igre... Ne vem več, kaj se tu dogaja.
Trend01
23. 01. 2017 15.15
-11
Zadeva je v bistvu dokaj logična, a je nekateri ne opazijo. Žoga gre od obrambe preko sredine direktno do Messija. Tam se žoga parkira in obramba je na mestu. Če nasprotnik stisne sredino, je ta prenos še otežen in še bolj počasen. Ko Leo žogo dobi, si vzame trenutek ali dva ter se odloči ali bo šel sam do 16m ali do gola ali bo podal v globino, oz. Neya. To pa čas vzame. Nekajkrat hitro žogo odda in takrat zadeva špila. Če ne, potem drmajo na 20-25 m od gola v upanju, da bo prišlo do prekrška in bo Messi gol zadel iz prostega strela. Kratek povzetek igre trenutne Barcelone. Morda se bo kdo strinjal, morda ne. A tako jaz to ekipo trenutno vidim.
širimresnico
23. 01. 2017 15.18
-1
s tole analizo se strinjam...če dodamo še občasne protinapade barce pa je to tudi vse....
TomažNovak
23. 01. 2017 15.46
+7
Pravzaprav ni tako enostavno. Včeraj se je dobro videlo, da je bilo kar nekaj napadov preko Albe do Turana/Neymarja po levi strani, sredina je bila namreč zgoščena. Škoda, da ni več igral Vidal, ki bi lahko enako prodiral po desni, S. Roberto namreč ni igralec za bočni položaj.
Trend01
23. 01. 2017 15.54
-3
Ja, včeraj v drugem polčasu. A saj sam veš, da tale postava ne bo veliko skupaj igrala. Le ob poškodbah igralcev. Vsaj pod Enriquejem ne. No, dvomim. Bo bolj korektno. Tudi vprašanje je kako bi se ta sistem obnesel proti ekipam iz zgornje 1/3 lestvice. Ko je več pritiska na sredino.
nikajzadodat
23. 01. 2017 16.00
+2
So pričakovanje res prevelika. Se igra tudi Copa in to imajo igralci in trenerji v glavi. Imaš 1:0, 2: 0 in že gledaš naprej. Se vidi, da želijo z minimalnim naporom tekmo dobiti in Terstegen na srečo dobro kontrolira žogo in igro (z veliko sreče!!!). Tako, da se ve kaj je prioriteta = rezultat = zmaga. Kaj si pa mi mislimo na forumu o igri?! To za Barco zdaj res ni prioriteta ;)
TomažNovak
23. 01. 2017 16.22
+2
Barso je v težave vedno spravljala predvidljivost. Kaj ti pomaga da imaš superzvedznike, če vsak majhen otrok ve, da bo šla žoga od Messija do Inieste, od Inieste do Neymarja, od Nemarya do Inieste, od Inieste do Busquetsa, od Busquetsa do Messija in znova cel krog. Rutina nikoli ni bila dobra, zato bi napad potreboval nekoga, ki bi bil malo "nor" in popestril zadevo bodisi s kakšnim strelom, prodorom ipd. Tako pa samo pimplanje levo-desno...
Trend01
23. 01. 2017 16.26
-7
To so pač ostanki tika-take. No, pa to, da 4 od 5ih ekip igra zaprto proti njim. Ali pa včasih res kar sami tako začnejp špilat in pravimo: glej, bunker....
mmickica
23. 01. 2017 18.00
+6
Mene najbolh moti to, da delujejo popolnoma brezidejno, vsak ko dobi zogo, kot da ne ve, kaj si naj sploh zacne z njo, ali naj poda nazaj, ali naprej, ali jo naj nabije nekam v 3krasne, hehe...!? In potem gledano v kontra smeri, vsak ki zogo sprejme, oziroma bi jo naj sprejel, je presenecen da jo je ravno on dobil in zoga se od njega odbije kot od kamna! Tako Barca NIKOLI ni igrala, trdo, zmedeno...ne vem...!
apodgraj
23. 01. 2017 18.20
+3
Trend vidi to ,kar mi nevidimo ali ne razumemo. Preko obtambe žoga potuje preko sredine do Messija in tu se parkira... zasustavi , ker se Mesi mora odločiti ali bo akcijo speljajl sam ali in z globoinsko žogo za obrfamba nasporotnika .
Symbolic
23. 01. 2017 18.25
+4
Me prav čudi kaj tak "pametnjakovič" dela na 24 Ur in ga nihče od vrhunskih ne najame za svetovalca... Njemu je vse jasno, vse LOGIČNO, ne pač kot nam, ki nimamo "blage veze"... Škoda ga je, da propada na tem forumu...
apodgraj
23. 01. 2017 18.47
+5
Trend vidi to ,kar mi nevidimo ali ne razumemo. Preko obrambe žoga potuje skozi sredino do Messija in on jo tu parkira... zasustavi , ker se Mesi mora odločiti ali bo akcijo zaključil sam ali z globinsko žogo zaposlil Neymarja ali Suareza . Če že kdo hromi napad Barcelone je to Neymar , ki s svojim prekomernim preigravanjem predlogo držil žogo v svojih nogah in jo tudi pogosto izgubi. Barca igra na karto , da se nad Messije pred kazenskim postorom storijo prekrški , in s tem iz prostih strelov preko Messija pridejo do zadetkov . Neumnost prve klase , ampak to od nekoga , ki se ima za edinega poznavalca nogometne igre. Vprašam se ali je ta človek sploh kdaj brcnil kakšno žogo ali igral saj v kakšni vaški ligi . Po analizi tega strokovnjaka je pač takšno stanje v ekipi Barce. Naj pove kakšno je stanje v njegovi ekipi v kateri igra najboljši igralec s tega planeta . Messi je eden redkih igralcev ,ki poleg svojih čudežnih nog uporablja tudi glavo . Ne igra na silo in ne udarja z vso močjo po žogi in kar v tri dni žogo nabija od sebe. Trend ima recept , kako Barcelona iz storjenih prekrškov nad Mesijem iz prostih strelov pride do zadetkov . Ne vem zakaj se tega učinkovitega modela ne uporablja tudi ekipa Reala, da bi tudi Ronaldo imel priložnost tresti mrežo nasportniku .
Symbolic
23. 01. 2017 20.21
+3
Zato, ker jim nihče tega ni "svetoval", oni so pa "glupi" in tega ne dojamejo.... LOLOL
nikajzadodat
24. 01. 2017 14.05
Ney se še vedno igra. Ko ni (če ni) Messija zna odigrat odgovorno. Se je že pokazal. V takšnih tekmah si pač da mal duška. Za nekatere je sprejemljivo za večino pa ne. Itak za razumet vse :)
vectron
23. 01. 2017 12.11
+3
gremo Barca...glavno da zbiramo točke
ledr
23. 01. 2017 11.03
+5
Ne glede na gladko zmago Barce, sem nad igro ponovno zelo razočaran. Še posebaj prvi polčas je bil grozen. Nobene igre. Sredina ki je bila vedno zibelka Barcine igre, ne da se je razpadla, dobesedno je ni! Nič od nič. Neymar že presega vse meje kritik. Še tisti gol ki ga je dal, mu je golman skoraj ubranil, saj je streljal zelo medlo in nenatančno. Še sreča, da je bil včeraj nasprotnik "samo" Eibar... Drugače ne vem, kako bi bilo. Slabo, slabo, slabo. Res bo treba čim prej zamenjat trenerja.
Trend01
23. 01. 2017 10.45
-3
Poškodbe: Atlético Madrid (Tiago in Bernabé - neznano, Fernandez - konec marca, Oblak – sredina aprila), Barcelona (Rafinha in Busquets - neznano, Iniesta – začetek februarja), Real (Pepe- neznano , Bale – začetek aprila, Carvajal, Marcelo, Modrić – vsi sredina februarja), Sevilla ( Carrico, Nasri (neznano), Alvarez – slab mesec, Vitolo – začetek februarja), Villarreal (Soldado, Čerišev – konec januarja, Musacchio – sredina februarja)
TomažNovak
23. 01. 2017 11.11
+10
Zanimiva bi bila statistika poškodb Balea in Modrića. Za prvega sem skoraj prepričan, da je bil več v bolniški kot v službi. Podobnost z nekaterimi zaposlenimi v Sloveniji je zgolj slučajna.
Trend01
23. 01. 2017 11.36
-1
A "gladiatorja"? Bale je bil poškodovan (od 13/14) 9x in manjkal 38 tekem. Zaenkrat. Modrić od 14/15 pa 8x ter manjkal na 44ih tekmah.... To je le v Realu. Ta je še boljša. Modrić je manjkal 269 dni, Bale pa 169 dni.... In še štejemo....
TomažNovak
23. 01. 2017 12.24
+2
Torej je bejl nadražji igralec na svetu če upoštevamo razmerje kupnine in odigranih tekem?
Trend01
23. 01. 2017 13.24
-1
nikajzadodat
23. 01. 2017 16.59
nikajzadodat
23. 01. 2017 17.06
Erik Volk
23. 01. 2017 10.33
+20
Messi je spet dokazal, kako vsestranski nogometaš je, kako ima dober pregled nad igro in v vsakem trenutku pravo idejo! Žal pa kr nekaj predložkov in asistenc njegovi soigralci niso znali realizirat. Na primer...podobno priložnost za dosego gola sta dobila Arda in Messi...Arda se ni znašel, Messi pa z lahkoto in elegantno zabil...Najbolj me pa moti forma Neymarja, ker vem, da je izredno talentiran, vendar to ne zna pokazat. Je pa pokazal v sezoni 2014...Se pravi, da ima potencial...Mogoče se premalo trudi in pripravlja, ker greši pred golom vse, kar bi skoraj samo zlezlo za hrbet vratarja.
ledr
23. 01. 2017 10.52
+6
In Neymar je največji krivec, da Barca letos ni premagala Reala...
Erik Volk
23. 01. 2017 13.51
+2
Se strinjam...take priložnosti ne bi zgrešil Arda..ne kdo drugi...To se vse preveč dogaja Neymarju.
apodgraj
23. 01. 2017 14.56
+0
Neymar je zagotovo eden najslabših igralcev v ekipi Reala in tej njegovi krizi ni videti konca . Trener Enrique , bi ga moral prisilita. da se
sportko47
23. 01. 2017 16.32
+4
Kdaj je Neymar prestopu v Real? Ne morm verjet da dons ponoč k sm spal! Čudi me tut da Trend tega ni napovedal...to je po moje buča...
265004
23. 01. 2017 10.06
+0
tekma brez ideje do lepega gola Suareza.Sem vedel da mi bo papagajček nakazal solidno tekmo Suareza.Človek vsako tekmo trese in to ko ni v formi.Podaja,preigrava s tuneli,visoko napada obrambo in odvzema žoge,skratka zelo koristen tudi pri delu ki se ne vidi .Upam da bodo zdržali v takem ritmu do konca,je pa res da že poškodba Busquetsa lahko zamaje zadeve.Kakšnih večjih kiksov si ne smemo privoščit.Končno Arda v postavi in takoj malo bolj tekoča igra v sredini,čeprav zadnjo podajo lahko izvede samo Messi,nihče drug ni sposoben podati žogo za gol.Prvenstvo bo še zanimivo.
TomažNovak
23. 01. 2017 10.22
+5
Busquetsa lahko v tem trenutku nadomesti Raketa. S. Roberto je premehak, el jefecito pa je bolj uporaben zadaj.
sportko47
23. 01. 2017 10.28
+6
Sempre ob tvojem zapisu lahko rečem samo en stavek...kolk mal je treba da so otroc srečni...če človk želi nakladat in olepševat zadeve potem napiše kot si ti zgoraj...bolj realno pa da je včeraj Suarez vse k je dobrga naredu - podaja Messiju za gol...tist ko je potem dal gol je bil bolj prekršek kot ne ( res da ni blo piskan , sam če bi to naredu Ramosu bi dubu rumen karton, ) podrl je modela kot tank da je prišel do žoge..na tleh ležečega je v stanju predriblat to zdej vemo....vse ostalo kar se Luisa tiče kot ponavad ,...ni omembe vredno...!!! Podaja pa top, sej to mi kdaj rata 1 od 10... ti kot strasten navijač Barce in Luisa pa napišeš tko k si ,čes Luis odigral ... fenomenalno...
le?o
23. 01. 2017 11.23
-5
Ej sportko, ti kot vsestranski sportnik....sem te mislil za uslugo prosit, ce imas slucajno kaj casa v soboto,bi sah igrali pa nam manjka en skakac(to je una figura s konjsko glavo)? Kaj pravis bi slo?
CURVANORD Zanetti
23. 01. 2017 11.58
+3
sportko47
23. 01. 2017 13.10
+6
Leđo z veseljem se odzovem na vabilo samo povej kam in kdaj...za skakača ki vam manjka se takoj ponudim, če oz kdo ima bolj konjsko glavo bova vidla ko se srečava , zanimivo pa je da si se odloču za skakača, so samo štirje ( dva belz in dva črna ) in en vam manjka...me veseli da je vas " kmetov " dost ( teh se rabi 16..) ! Zamisl se nad svojo družbo, mi imamo drug problem, mi ponavad kmete iščemo, tko da si mi en problem rešu ( tko čist slučajno ) k bomo mi naslednjič igral vem na koga se moram obrnt...baje jih mate tolk da eni še v rezervi čakajo..ti kr jav kam naj pridem..
265004
23. 01. 2017 13.12
-4
sportko,gol je gol.A kej moreš če na primer Ronaldo da 2 gola iz offsidea in za en gol osvoji picchicia?????Po mojem je bil tud prekršek.In???Sportko ,dej mal poglej druge lige(ne mi rečt da je katera težja od Španske(Angleška se ji malenkostno približuje) in povej kdo kljub slabi formi trese vsako kolo??Ni važn a je on najboljši napadalec al ni,men je važn da se z Messijem in Neymarjem super ujamejo in da se vohajo med sabo in tresejo.Kje je kakšen Realov napad?Kje je kakšen Bayernov napad.Če bi Barca imela kvalitetno sredino,recimo Realovo bi blo nezanimivo v vseh tekmovanjih. Zanneti pretiravam če rečem da je imel solidno tekmo??Podal za gol,preigral s tunelom(poglej tekmo),visoko napadal obrambo in odvzel žogo(poglej tekmo).Pohvalil sem Ardo(a tebi ni bil v redu) in napisal da je edino Messi sposoben dat zaključno podajo.Pretiravam??? sportko,gol je gol.A kej moreš če na primer Ronaldo da 2 gola iz offsidea in za en gol osvoji picchicia?????Po mojem je bil tud prekršek.In???Sportko ,dej mal poglej druge lige(ne mi rečt da je katera težja od Španske(Angleška se ji malenkostno približuje) in povej kdo kljub slabi formi trese vsako kolo??Ni važn a je on najboljši napadalec al ni,men je važn da se z Messijem in Neymarjem super ujamejo in da se vohajo med sabo in tresejo.Kje je kakšen Realov napad?Kje je kakšen Bayernov napad.Če bi Barca imela kvalitetno sredino,recimo Realovo bi blo nezanimivo v vseh tekmovanjih. Zanneti pretiravam če rečem da je imel solidno tekmo??Podal za gol,preigral s tunelom(poglej tekmo),visoko napadal obrambo in odvzel žogo(poglej tekmo).Pohvalil sem Ardo(a tebi ni bil v redu) in napisal da je edino Messi sposoben dat zaključno podajo.Pretiravam???
sportko47
23. 01. 2017 13.24
+5
Joj Sempre brez zamere..jedt sm ti napisal moje mnenje o Luisu o včersjšnji tekmi...in ko sm začel brat tvoj odgovor ...gol je gol...sm ugotovu da nima smisla zgubljat časa , na žalost tut s tabo...tebe sm do sedaj ocenu pozitivno , ampak tole je pod mojim nivojem...ti pa dam možnost ( naj ti ne zveni pokroviteljsako ) da me povabš na kavo , bom res rade volje prišel...ker po mojem mnenju rabiš nekoga da ti odpre oči...
CURVANORD Zanetti
23. 01. 2017 13.39
+5
Ja in če si pohvalil Ardo saj pa ni nekaj izstopal včeraj, seveda da si pretiraval glede Suareza, a pač ti najnj gledaš subjektivno in je tebi vse oh in ah, zakaj se ne razpišeš, koliko napačnih podaj, koliko neuspelih prejemov žog, koliko strelov mimo vrat, daj ga bolj podrobno analiziraj, saj znaš videno pri Ronaldu, tam vse opaziš, pri Suarezu pa zgolj tiste majhne prebliske,za mene je bil včeraj slab saj je v preteklosti prikazal dosti boljše igre.
sportko47
23. 01. 2017 13.57
+8
Bravo Zanetti , boljše se ne da opisat " videnje " Semprebarce..upam da bo dojel in razmislil..upam da to pripomore k " odpiranju oči." Sam se resnično profesionalno ukvarjam s športom in vem kaj pomeni motorika, osnovna tehnika, exsplozivnost , reakcija na situacijo ki se je ne da natrenirat, govorimo o športni inteligenci ki pa jo sam pri Surezu ne zaznam...nogomet sicer ni moje področje toda stvari o katerih govorim so v osnovi za vse športe enake, v psnovi so raxlike pri ekipnih športih , kjer še dodatno pride do izraza pregled nad igro in ideja....zato je zame samo Messi....on meni deluje na igrišču tako kot bi en resen nogometaš igral proti otrokom iz 2 razreda Osnovne šole...z lahko , kontrole žoge, podajami, preglefom nad igro in ne s silo ,ampak natančnostjo , to doseže lahko le z neverjetno inteligenco...kar pa je že v osnovi lastnost levičarjev...( kdor želi naj si prebere povezavo možgani - levičarji..) sam sem desničar , Sempre bo pa verjetn od dons trdil da je levičar...na pa me je odnesl..že spet..
CURVANORD Zanetti
23. 01. 2017 13.58
+1
Arda včeraj grdo zgrešil po podaji Messija(poglej tekmo)
le?o
23. 01. 2017 14.23
-3
Sportko, me veseli da si za stvar. Za skakaca te ne vabim na podlagi videza ampak bolj karakterno, in ne nisem te precenil s skakacem, ker ce igras sah potem ves da je vsak kmet potencialna kraljica. Zato je en kmet vcasih bolj vreden kot oba konja skupaj. Rade volje tudi jaz tebi ustrezem, ampak ne igram kot figura....lahko ti podelim kaksen nasvet kam se postavi. Kar se tice druzbe ti pa povem da je bolje sedeti s kmetom u kafani kot pa s konjem
sportko47
23. 01. 2017 14.58
+3
Leđo , torej kdaj in kam naj pridem...vsak kmet je potencialna kraljica. in zakaj misliš da bo glih teb uspel??? ( Optimizem? ) Glede na to da vas je 8 kmetov na eni strani in kar jest berem za tabo ne bi nikol, ampak res nikol stavu nate in upal da boš ratu kraljica...rade volje pa se dobim s tabo na pijači, pa ne zarad nogometa ( o tem nimaš pojma. ) Bi pa rad slišal o tvoji slabi iskušnji ko si sedel s konjem u kafani...sam sicer ne vem zakaj bi to počel ampak ti si očitno na vsak način hotu vidt kakšna je razlika med konjem in kmetom..ti pravš kmet je boljš...s konjem je blo pa verjetn bolj atraktivno , zihr so vaju kmetje čudn gledal...ampak sej , povab pridm pa boš povedu kako sta se mela...s tem konjem
265004
23. 01. 2017 15.06
-2
o fanta ne vem no kaj naj si mislim.Sportko upam da se profesionalno res ukvarjaš s kakšnim resnim športom,ker tole tvoje dojemanje motorike...Športna inteligenca praviš?Nogomet ni samo streljanje na gol.To najbolj opaziš pri Ronaldu ker tako vneto ponavljaš.Messija hvališ skoraj tolk kot kardinal.
265004
23. 01. 2017 15.06
-2
o fanta ne vem no kaj naj si mislim.Sportko upam da se profesionalno res ukvarjaš s kakšnim resnim športom,ker tole tvoje dojemanje motorike...Športna inteligenca praviš?Nogomet ni samo streljanje na gol.To najbolj opaziš pri Ronaldu ker tako vneto ponavljaš.Messija hvališ skoraj tolk kot kardinal.Kaj bi bil Messi brez pravih soigralcev v napadu.Kako bi podal,če ne bi soigralec imel občutek za timing,za čas kdaj naj vteče v prostor,kam naj vteče,kako sprejme žogo,kako jo udari(volej,špica,klasično).Sportko za tebe Suarez nima športne inteligence??Na tole pa lahko rečem samo hahaha...Človek ki je raztural pri Liverpoolu in jim skoraj prinesel naslov,ki raztura pri Barci,ki je bil picchici prvenstev,ki je ne vem kolikokrat odločil tekmo z golom,ki je bil kandidat za zlato žogo. Sportko še enkrat in boljš da nehava,za mene je Suarez eden izmed treh najboljših napadalcev na svetu(za mene najboljši ker pač igra v Barci),za tebe je pa hlod brez športne inteligence in motorike.Tukaj bom napisal PIKA ker se mi ne da več,vsak ki pa to prebere naj si pa razlaga kar si hoče.Če pa kdo misli da je športna inteligenca da preigraš čisto vsakega nasprotnika,da vedno daš gol,da vedno natančno podaš je pa.....Jaz sem v mojem športu igral v evropskih pokalih in dobro vem kako je če zamudiš za delček sekunde,če malenkost narobe obrneš nogo ali roko,če žogo malo narobe zadeneš.Na srečo se to dogaja VSAKEMU!!!!
sportko47
23. 01. 2017 15.22
+2
Sempre ,sprašuješ kaj naj si misliš...nč tko k ponavad , ostan tak k si, nč ne mislit ti kr bruhi podatke v svojem stilu, jest jih tko ne berem, več, nspisu sm ti kva lahko narediš...pa bova pol..naprej
le?o
23. 01. 2017 15.26
-1
Sportko...vidis ko ne beres kaj ti pisem, ne takoj na prvo zogo. Tebe ne vidim kot pijuna ampak skakaca po karakterju. Za sebe ti pa ponavljam, da sah ne igram kot figura. Konj se pa kot zival ve kam spada...od praveka je konj spadal pred kafano in ne v njo....zato pa ja ne rabis iskusenj. To kar si pa zgoraj napisal, da si profi sportnik pa upam, da si se salil oz.samo hvalil, ker ne verjamem da nam gre v slo. tako slabo na sportni sceni. Svoje nogometno znanje si pa potrdil v prejsnih komentarjih.
Trend01
23. 01. 2017 15.43
-6
Je. Je profesionalec v športu. Profesionalno s športom? hehe. V zbiranju članarin otrok za softball. Vmes pa čik med zobmi.... Pa "koja maramica".... Pravi vzor športnika otrokom...
le?o
23. 01. 2017 15.49
-3
Trend...upam da se kje hecal, ker ce imajo otroci opravka s taksnim veleumom pri sportu, upam da ne.
CURVANORD Zanetti
23. 01. 2017 15.50
+1
Kaj ce bi se zgoraj sempre in sportko nehala "napadat" navijata za isto mostvo in verjetno sta vesela 3 tock
sportko47
23. 01. 2017 16.19
+4
Trend me veseli da si se oglasil , torej bereš. ...tvoja ocena je na podobnem nivoju kot za špansko ligo in nogomet nasploh...kr neki zmašiš na podlagi podatkov iz googla, zato me zanima kako se o men informiraš, al tokrat kr mal na pamet...mene v glavnem ocenjujejo ljudje s katerimi, oz za katere delam , tko da me vajino mnenje ( + Leđo ) ne zanima, kaj šele skrbi...če pa je vajin nivo poznavanja športa ga pomojem z lahkoto dosežem sam še zmešat se mi mora , kar oa zna predstavljat problem...pri vama se je to kr mimgrede zgodilo, še opazla nista...blagor vama.!!
sportko47
23. 01. 2017 16.41
+4
Leđo dej mi povej kako si prišel do tega da če ne kdo ne misli isto kot ti da pol nima prav? Kako do take ocene človk pride? Res me zanima , kako si ti to dosegel, da imaš vedno prav..tko laično, noben ne ve več kot ti, predidevam da Trend doseže na dobr dan nekje 0,8 Leđota o ostalih pa je škoda zgubljat besed...kolk je konj dosegu, to mi prej nisi odgovoru, pa ne mi napisat več k športko ker gre tle pol spet samo za ugibanja , mi s Trendom pa želimo bit kompetentni in operirat z preverjenimi podatki...
nikajzadodat
23. 01. 2017 16.54
+3
Suarez je dal gol iz nič. Kaj lepšega kot da zabiješ SAM, brez asistence, brez akcije!? In še asistenca. Lepše res ne moreš dati. In potem se ga primerja z zlatožogcem?! Tu res ni primerjave!!!!
nikajzadodat
23. 01. 2017 16.56
+2
Suarez je dal asistenco vemo komu. WMNBN! ;)
le?o
23. 01. 2017 17.26
-2
Sportko....beri clovek beri....pa lagano, da se ti roka spet ne zatrese, se bos spet zatipkal. To,da se jaz ne strinjam s tvojim misljenjem ni nek presezek kot ti pravis. Ker tvoje razmisljanje v tej debati ni na nivoju. So ljudje, ki so bolj relevantni kot midva in so svoje misljenje podali...rezultati so pa individualne nagrade omenjenega nogometasa. Pa vidim,da se jih dosti ne strinja s teboj tukaj na forumu...na splosno ne samo o Cr. Al bi reku,da se ti ne strinjas z njimi? Drzi se ti provociranja in ko ti kdo zacne pametovati se odjavi. Za sah pa me trzni...bom te postavil na pravo polje
sportko47
23. 01. 2017 19.59
+3
Važn da se s teboj vsi strinjajo, tipkam s telefona zato se kdaj zatikam, kakšno črko , sm pa zdejle na compu in gledam kako so najini bralci ocenili najin " dvoboj " ti si cca 5 v minusu, jest cca 5 v plusu. , Tko včeraj kot danes , če bi bile ankete v kateri so bolj relavantni res korektne se nebi dnevno driblali kdo je kdo...prej si reku da me v športu izzivaš, razen smučanja,zdej pa šah a veš da šah ni šport...
le?o
23. 01. 2017 20.20
-2
Meni ni vazno kdo se z mano strinja in kdo ne...imas pravico do svojega mnenja zato pa se dopisujeva tukaj. Za minuse se ne sekiram in na pluse ne ploskam....korektne ankete ali ne ni v najini domeni...torej dejstvo ostaja.Prevec sva zaplavala in izgubila bistvo. Se zmeraj nisi dojel, da te na sah ne izzivam ampak te potrebujem za figuro. Da pa sah ni sport ti bom verjel, glede na tvoje profi titule. Povzetek....provociraj a se ne poglabljaj v debate sploh pa ne o nogometu.
sportko47
23. 01. 2017 21.03
+3
Leđo Obljubimdanebomčemiboštipovedalkakostaseimelastistimkonjem...jestpatlenaaplikacijinimamplusovpaminusovpabitizveseljemkakšenplusprtisnudabiblaboljizenačena.pravšdanesmemonogometunapakajestimamvsebenorngproblemavtoritetetkodabomzdejzaradtebešouvstrokovnevodeinpostalstrčkozafusbalksemizditofulfajnradbibiltakkotti...
le?o
23. 01. 2017 21.15
-1
hahaha...dobra, a ti je to slučajno ratal al ti doze zmanjkuje in posledično koncentracija pada?
sportko47
23. 01. 2017 22.02
+2
Nč od naštetga jest sm že od majhnega nadarjen k sm bil star 4 mesce sm se že sam previjal, pol je šlo pa sam še strmo navzgor.. si kr predstavljam kolk si gubsl čelo da si moj zadnji post prebral...k pa ni zadnji...
le?o
24. 01. 2017 10.01
dobro jutri športnik...malo sem se res trudil, da bi probal prebrati ampak tja do plusov in minusov pol sm pa obupu. Upam da se še vedno sam previjaš, ker si ne predstavljam da kdo skrbi za tebe, ker si težek u p...
le?o
24. 01. 2017 10.02
pa stisni mi kakšen minus...jaz tebi pluse popam
Trend01
23. 01. 2017 09.45
-2
Busquets ima poškodovane ligamente na gležnju. Kako huda je poškodba, naj bi bilo znano danes, oz., ko oteklina splahni.
mmickica
23. 01. 2017 14.59
+2
grozjak
23. 01. 2017 09.05
+3
A je še kdo opazil napredek Ter Stegna?
TomažNovak
23. 01. 2017 09.24
+4
jazizola
23. 01. 2017 11.29
+3
nikajzadodat
23. 01. 2017 16.09
+3
Samo je imel veliko dela. Če si gledal tekmo bi bil navdušen s sprejemom na prsa pa oddajo ...kot njegovo veličanstvo ;)
Campeones34
23. 01. 2017 08.36
+6
Evo, pa ste spet favoriti za La Ligo, Realu sta se poškodovala Modrič in Marcelo, oba po en mesec out. Pri Realu bo sedaj po vsej verjetnosti razprodaja točk in izpad na vseh frontah, leto 2014 se ponavlja.
grozjak
23. 01. 2017 08.40
+6
mislim, da ima real dovolj kvalitete, da obdrži prednost tudi brez teh dveh........
dugi159
23. 01. 2017 08.50
+4
Se mi zdi vecji problem poskodba buskeca pri barci
rolica
23. 01. 2017 08.52
+9
sej imajo najboljšega nogometaša z zlato žogo bo on vse rešu ...:)
dugi159
23. 01. 2017 08.55
-2
Real ma ramosa vse ostalo je bolj tko ampak povprecje je se zmer najboljsi
CURVANORD Zanetti
23. 01. 2017 12.03
+1
Modric in Marcelo,sta se ravno pravi čas poškodovala, saj zadnje tekme sta bila bolj boga.Ta pa se v miru pozdravita in trdo trenirata ko bo čas za to da dvigneta formo.
Symbolic
23. 01. 2017 13.19
+5
Ah Mino, a ni malo prezgodaj za kakršne koli zaključke? Do konca je še 19 krogov, Real igra 9x doma+11x gostuje (vključno z Valencijo)... Barca pa 10x doma + 9x gostuje... Mal sem se "igral" s točkami in med "realno" pričakovanimi rezultati (LOL) "dobil" končnih: Real 91, Barcelona 90 točk... Da ne bo pomote: NE TRDIM PA, DA BO TAKO... :))
FootballMaster
23. 01. 2017 08.28
+1
In spet se je s svojo "objektivnostjo" izkazal Obrez. Res nevem zakaj ga dajo napovedovati tekme Reala ali Barcelone saj zmeraj tekmo pokvari vsaj za eno stran navijačev. Drugače pa lepa tekma.
grozjak
23. 01. 2017 08.33
+1
me prav zanima, kdo v slo je včeraj navijal za eibar :). Drugače maš pa prav, je težek ko cent. Kot bi prenašal tekmo slepim in slabovidnim.........
FootballMaster
23. 01. 2017 09.03
-4
Trend01
23. 01. 2017 09.47
-1
Sem zopet gledal na SkySport. Odličen komentar. Super posnetki in razlaga med polčasom. Tudi dobra slika in brez tipičnih internetnih prekinitev.
FootballMaster
23. 01. 2017 10.13
-1
nikajzadodat
23. 01. 2017 17.03
+1
Obrez je vsem ok, razen navijačem Reala. Moti tudi Barcine navijače, ampak ima dobro barvo glasu, dobro intonacijo, zgodbo, kakršnakoli že je...vemo pa da ne bo všeč navijačem RM-ja ;)
Symbolic
23. 01. 2017 18.36
+2
grozjak
23. 01. 2017 08.25
+1
Neymar je vsekakor zelo dober igralec, a je na takšni tekmi, z tako veliko razliko v kvaliteti povsem neuporaben....
Trend01
22. 01. 2017 22.21
-19
»Orožarji« iz Baskije so v tekmo vstopili brez strahu. Vojaško. Morda k temu pomaga tudi to, da je štadion »Ipurua Municipal« nekoliko manjši kot ostali. Le 103m x 65m (običajno so 105x68). To na igro Barçe pač ne bi smelo vplivati. In tudi ni. Udarec v gleženj Busquetsa verjetno ni bil nameren, a je na igro vsekakor vplival. No, kasneje je Alba poskusil podobno, a je k sreči »zgrešil« koleno. Tistega prekrška, ko je Messi drugič izvajal prosti strel, ni bilo, a je bila vsekakor nevarna igra. Zato je pravilno dosojen prosti strel. Kakšna »sreča« za poškodbo Busquetsa. Brez tega Suáreza D. ne bi bilo. In ne bi bilo gola. »Dennis the Menace ». Ney je pa pred koncem polčasa lepo »Ronalda« izvedel.... Drugi polčas in drugi gol in nato le čakanje na konec tekme. Nevarna tekma za »Blaugrano«, ki je igrala brez Inieste. In preživela. Zelo pomembna in čista zmaga. Čestitke! Pa upam, da je Busquets OK. P.s. – zdaj pa ameriški nogomet in menda kakšen tenis med dremanjem.... Uživajte še naprej
modelx
22. 01. 2017 22.41
+8
raj posprav mal svoje podstrešje. v tistem malem prostoru imaš kar precej navlake, ki že zaudarja
Trend01
22. 01. 2017 22.44
-19
Trend01
22. 01. 2017 22.59
-15
Aja. Pardon. Že vem kaj ne štima. Messi je odigral fantastično!
grozjak
23. 01. 2017 08.25
+11
messi vedno odigra fantastično, zato ni to....;)
idiu3krasne
23. 01. 2017 08.34
+3
modelx
23. 01. 2017 08.36
+1
poglej si, kaj drugi menijo o tvojem zapisu.
Symbolic
23. 01. 2017 08.39
+3
"Tistega prekrška, ko je Messi drugič izvajal prosti strel, ni bilo, a je bila vsekakor nevarna igra." A nevarna igra spada pod kisle kumare, to ni prekršek! "Veleumno!"
sportko47
23. 01. 2017 08.39
+9
Trend sm ti svetoval včeraj zvečer da pejt spat ker v stanju kakršnem si , nisi za med ljudi..!! In kaj si ti naredu, rogovilil , pametoval cel večer, dokler Admin ni zaprl štacune..in rezultat minus (-) na minus (-) , 10 vpisanih ti pa vsakič k se vtipkaš 13 minusov (-) . Bravo Trend postal si svojevrsten rekorder 24 ur..a zakaj ? Tekmo Bilbao : Sevilla sem gledal 15 minut , začel pri rezultatu 2:2 in videl situacijo ki jo še nisem nikoli v nogometu, kontra Bilbaa, žoga v prostor teče model sam proti golmanu z desne strani, zraven njega teče stranski sodnik ( offsida NI ) in glavni sodnik piska ....kaj dosodi offside ,sam od sebe...KATASTROFA...ti lolek pa zapišeš ,Sevilla je bila boljša in pošteno zmagala....a je treba še kej govort?
grozjak
23. 01. 2017 09.06
+1
Trenda minusamo že z navade, brez da bi prebral....no ja , jaz ne:))
Symbolic
23. 01. 2017 09.29
+3
Nekateri preberemo... in še, kot dokazilo o morebitnem nesmislu, ga tudi citiramo...
Trend01
23. 01. 2017 10.01
-7
Tajno društvo PGC. Vedno pripravljeni..... So spet mački zamijavkali. Ste pač genialci. Človek sklinca Real in Ronalda - postane faca. Pove kako je bilo včeraj na tekmi - se ga spluva. Tipično "navijaško"....@symbolic - o tebi je pa že žal kakšno spregovorit.... Si vse in vse bolj napadalen do drugače mislečih. Pač, pride tudi do tega. Saj imaš pravico... Demokracija
Symbolic
23. 01. 2017 10.42
+8
Ne, Trendek "moj"... JAZ SAMO NE PRENAŠAM NAPIHNJENCEV in SAMOOKLICANIH GOOGLE- VSEVEDNEŽEV ... Poglej si svoj zg. komentar... Napopali so ti 13 minusov... Jaz te pa lahko "nadgradim" LE Z ENIM! Pa kaj si se potem spravil nad me? Aja... zaradi dejstev, ki jih navajam... ti pa, ker jim ne moreš oponirat, zamjaukaš... Razumem, razumem... Vse jasno...
sportko47
23. 01. 2017 10.44
+5
Ne jamrej in ne jokcej Trendi , tko k si si postlal tko ležiš...pametn bi se umaknil sam to ni tvoja kvaliteta, ti boš raj živel v pravljičnem svetu in se zagovarjal z društvom PGC in demokracijo...raje se vase ozri in se vprašaj zakaj, in planiraj spremembo politike...sicer sm ti pa konkretno opisal situcijo s tekmo Bilbao, Sevilla in tvoj in moj komentar...o tem nič, si pa mogu vpisat da je Busquets " kita nategnu " ( ja kje ga je pa najdu ??? ), sicer se ne ve kako in kaj , pak morš se vpisat...a misliš da komu od nas ni jasn da je poškodovan in da bo poškodba pomenila verjetno dsljšo odsotnost...ne mi rabmo tvoje informacije k mi smo " telebajski " in dobr da te mamo...
265004
23. 01. 2017 13.08
-1
no fantje na splošno se s trendom da zlo konstruktivno pogovarjat.Kdor trdi da ni za svojo ekipo vsaj malo pristranski se laže al pa ni pravi navijač.Tud mene kdaj odnese.Predvsem se mi zdi ,da redkokateri tu gor zmore konstruktivno debato,navrženo še s kakšno informacijo za katero moraš obrniti par listov na goooglu.Jaz za to nimam časa in z veseljem preberem.In začuda je skoraj vse kar napiše trend potem tudi res.Torej meni so zanimive te informacije in ne kdo je boljši Messi al Ronaldo.Jaz mislm da jima samo tičev še niso izmeril.Žalitve forumašev ,predvsem pa igralcev in ekip,pa so odraz neodraslosti in nemoči kaj pametnega napisat.Zato vam rečem da nas je premalo normalnih tu gor da bi si karkoli očitali.Trend kljub temu da si za Real si za mene čist fejst dec! Symbolic ti tudi!Sportko ti si pa zlo simpatičen,sam velikokrat te odnese...
modelx
22. 01. 2017 21.58
+5
za gol med nogami sem vedel, ampak gol med rokami - to zmore le eden
KiNgKoNg
22. 01. 2017 21.30
+22
Kakšne podaje ima Messi, to je res neverjetno. Vsak teden se znova čudim.
Trend01
22. 01. 2017 19.06
-16
Je bila kar gladka in čista zmaga Seville. Takoj, ko se je Osasuna odprla, je bilo za njih konec. Druga zgodba je seveda z Atleti, ki so spet pogoreli in verjetno zdaj res izpadli pri možnostih za naslov v LaLigi. Lahko sezono rešijo v LP? Morda. Če zaprejo igro in spet poskusijo s sistemom, ki ga je Simeone gojil v preteklih letih. Z odprto igro proti "top" ekipam nimajo šans. No, vsaj dvomim. P.s. - pa Bilbao nikakor ni nek "mačji kašelj".
TvojPrijatelj
22. 01. 2017 20.27
+2
Ekipa ki je bolj top od Athletic Bilbaa? Mislim da takšne ekipe ne boš našel.
Trend01
22. 01. 2017 21.25
-7
V Baskiji zanesljivo ne. Imaš prav. Real Sociedad sicer štrene meša, a nima tega pedigreja.
le?o
22. 01. 2017 18.47
-2
Sevilla ne popusca...samo do kdaj bo zdrzala, upam da cimdlje da popestri in osvezi Laligo.
Symbolic
23. 01. 2017 20.14
+2
Ne vem sicer kdo ti je dal minusa, pa tudi ni važno: strinjam se s tvojim komentarjem...