VIDEO: Enriqueja 'navdušil' novinar, ki je zaspal na novinarski konferenci: Le kaj hudiča govorim?

Po veliki zmagi Barcelone nad Valencio na domačem Camp Nouu se je trenerju blaugrane Luisu Enriqueju pripetila zanimiva dogodivščina. Medtem ko je razlagal o dogajanju na tekmi na novinarski konferenci, je eden od udeležencev zaspal. Trener Kataloncev kar ni mogel verjeti svojim očem, nato pa je dodobra nasmejal zbrane goste.

"Mislim, da si je ekipa priigrala veliko priložnosti proti ekipi, ki se je povlekel na svojo polovico … Poglejte, to se mi še nikoli ni zgodilo pred tem. En 'striček' je zaspal na novinarski konferenci. To je prvič. Le kaj hudiča govorim? Dobro jutro, kako smo kaj?'' je pred salvo smeha zbranim novinarjem dejal navdušeni Luis Enrique, ki kar ni mogel verjeti svojim očem. "Ne vem več, kaj naj rečem," je nadaljeval ob širokem nasmešku. "Prekleto, vem, da so novinarske konference trenerjev dolgočasne, toda … tako zelo?" je anekdoto zaključil Enrique.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 11
 
TomažNovak 20.03.2017 22:06:28
" En 'striček' je zaspal na novinarski konferenci." malo brezplačne edukacije za forumaše in seveda za Oštirja in njegove podrejene: "El tio ha dormido" pomeni: "en tip (frajer) je zaspal" in ne striček. Tio namreč v žargonu pomeni tip, frajer, torej pač nekdo, ne pa striček. Seveda bo google prevajalnik najprej ponudli strička, ker je to knjižna kastiljščina. Ampak - kaj za vraga naj bi Enriquejev stric delal na tiskovni konferenci in zakaj naj bi ravno on tam zaspal. In še namig: poglejte si angleški prevod "a guy has fallen asleep". Ni težko, kajne?
Več komentarjev