Nogomet

Federer ali Đoković?! Maradona odloči se že

Ljubljana, 24. 03. 2017 19.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Še pred časom je glasno izkazoval svojo naklonjenost Novaku Đokoviću, sedaj pa že hvali Švicarja Federerja, češ da mu resnično ni para. Legendarni argentinski nogometaš Diego Armando Maradona je očitno razdvojen med dvema velikima teniškima asoma.

Diego Maradona se nikakor ne more odločiti. Novak Đoković ali Roger Federer?
Diego Maradona se nikakor ne more odločiti. Novak Đoković ali Roger Federer? FOTO: AP

"Moj prijatelj Roger Federer, 'gospodar tenisa', se je vrnil, da se spiše zgodovino. Čestitke najboljšemu, ostali niti ne obstajajo," je po zmagi Švicarja v Indian Wellsu na družbenem omrežju zapisal Diego Armando Maradona. Slednji je očitno že pozabil na slavospeve, ki jih je pred petimi leti pel na račun srbskega teniškega asa Novaka Đokovića, s katerim je imel priložnost zaigrati celo na igrišču. V Abu Dabiju sta se tako pomerila v kratkem, dvajset minutnem obračunu po koncu katerega je bil legendarni nogometaš povsem iz sebe, kar je zaupal tudi srbskim medijem: "V tej tekmi skorajda nisem videl žoge. Izgubil sem. Bog, kako igra ta Novak! Ponosni ste lahko, da imate takšnega človeka in športnika v svojih vrstah. Je skromen, naraven,..sijajen človek! V veliko čast mi je,da sem ga spoznal."Tudi tri leta nazaj je nekdanji argentinski reprezentant na vsa usta hvalil srbskega tenisača, ko si je kot ambasador dubajske športne zveze ogledal teniške dvoboje v Emiratih. Takrat je izrazil upanje, da bo ob koncu slavil Đoković.

Ob priložnosti je še dodal, da tenisača izziva na nogometni teren, s čimer bi se maščeval za poraz na teniškem igrišču. "Premagal ga bom, ampak v nožnem tenisu. Imel sem veliko čast spoznati tako velikega športnika, sijajnega človeka, dobrodelneža. On je eden izmed najboljših športnikov na svetu," je takrat povedal Maradona, ki si je v tem času očitno že premisli, vsaj po zadnji objavi na družbenih mrežah sodeč.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Symbolic
26. 03. 2017 14.39
-1
Ta "pajac" misli, da je še vedno glavni...
nebi
24. 03. 2017 20.29
+2
Išče pozornost.
Hachi
25. 03. 2017 08.10
+1
saj jo isce ze leta in leta, ker ga nihce vec ne smirgla. ta od blizu teniskega loparja ni vidu in zdaj je pomembno, kaj si on misli, Đoko ali Fedex?!kr neki. dej napiste se za koga navija Suzana Jaklic, za Schlierenzauerja ali Krafta, ker nam je to res zelo pomembno.
fihner
26. 03. 2017 19.38