Ferguson: Govorice o odhodu Rooneyja so traparija

Strateg Manchester Uniteda sir Alex Ferguson je hitro zanikal govorice, da bi Wayne Rooney v poletnem prestopnem roku utegnil zapustiti Old Trafford. Prekaljeni Škot je informacijo označil za nesmisel.

Wayne Rooney in Sir Alex Ferguson

Wayne Rooney in sir Alex Ferguson na enem izmed treningov Manchester Uniteda. (Foto: Reuters)

Odločitev sira Alexa Fergusona, da na ključni tekmi osmine finala Lige prvakov proti madridskemu Realu v začetno enajsterico ne uvrsti Wayna Rooneyja, je v Angliji sprožila plaz ugibanj glede prihodnosti robustnega napadalca na Old Traffordu. Pred nedeljskim obračunom pokala FA proti Chelseaju je 71-letni škotski nogometni strokovnjak ovrgel govorice in dodal, da bo Rooney tudi prihodnjo sezono igral za United. "Najprej o nesmislu glede Wayna Rooneyja? Ali bi raje govorili o stvareh, ki so smiselne?" je Ferguson začel novinarsko konferenco in nadaljeval: "Vsi trenutno govorite o tej trapariji. Med menoj in Waynom Rooneyjem nikakor ni težav. Namigovanja, da na treningih sploh ne govoriva, so laž. Odločitev, da ga ne postavim v prvo postavo, je bila zgolj taktične narave in on to razume. Wayne bo igral tukaj prihodnje leto, to vam obljubim."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 48
 
damir26 09.03.2013 18:16:21
sam res zakaj bi prodali rooneyja če pa itaq ko pride on v igro se izbolša za več kot 120% če pa ker drugač trdi pa naj se v steno zaleti
Več komentarjev