Ferguson: Med vragi še najmanj dve sezoni!

Neuničljivi menedžer Manchester Uniteda Alex Ferguson je zadnji dan leta 2012 upihnil 71 sveč. Otoški mediji so ga zbodli z vprašanjem, če je med proslavo rojstnega dne razmišljal tudi o upokojitvi. Legendarni trener je vse pomiril z izjavo, da še ne misli v pokoj.

Sir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson (Foto: Reuters)

Rdeči vragi so na zadnji tekmi angleške Premier League doma deklasirali Wigan (4:0), njihov strateg sir Alex Ferguson pa je po srečanju bolj kot o samem dvoboju govoril o svojih prihodnjih načrtih. Vprašanje o upokojitvi seveda ni izostalo. "Upam, da bom v sedlu še najmanj naslednji dve sezoni. Trdim, da vodstvo kluba nima nikakršnih želja pripeljati novege trenerja," je domačim novinarjem hitel pripovedovati neuničljivi sir Alex in tako zavrnil namigovanja, da vodstvo rdečih vragov pospešeno išče njegovega naslednika in da sta Pep Guardiola ter Jose Mourinho najbolj vroča kandidata za njegovo menedžersko mesto.

"Težko je govoriti o naslednikih. Nogomet je nepredvidljiv. Lahko govorimo o kakšnem potencialnem mladem trenerju, toda ali bo on prost tudi čez dve leti? Za vrhunske trenerje bo vedno vladalo zanimanje," trdi Ferguson, ki z Manchester Unitedom premočno vodi v Premier League. "Guardiola, Mourinho tudi David Moyes so zanimivi trenerji, ki bi bili po mojem primerni tudi za klop Manchester Uniteda. Toda ne morem predvideti, kakšni bodo načrti vodstva kluba," je povedal dolgoletni strateg rdečih vragov, ki na klopi Manchester Uniteda sedi vse od leta 1986.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 33
lionelmessi10 02.01.2013 19:28:45
če praji da bi še bil 2 leti,tej bi pa še res lahko vztrajal do konca sezone 2015/16 da zaokroži 30ico,kar bi si vsekakor zaslužil.
Več komentarjev