Nogomet

FOTO: Madridski derbi brez zmagovalca

Madrid, 04. 10. 2015 21.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V zaključku sedmega kroga španske prve lige, je Atletico v izjemnem vzdušju na stadionu Vicente Calderon gostil velikega mestnega rivala, Real Madrid. V zelo razgibani tekmi, ki je imela po zaslugi Jana Oblaka tudi slovenski pridih, sta se ekipi razšli brez zmagovalca (1:1).

Po presenetljivem porazu Barcelone v Sevilli, se je Realu ponudila priložnost, da Katalonce ponovno prehiti in na lestvici zavzame prvo mesto. A Atletico je v zadnjem obdobju za galaktike trd oreh, saj jih v La Ligi niso premagali že zadnji dve sezoni, zato je bila pred njimi težka naloga. Po daljši odsotnosti se je v kader Reala vrnil Gareth Bale, ki je tekmo začel na klopi za rezervne nogometaše.

Tekma se je začela zelo odprto, obe ekipi sta pokazali željo po igri in igrali hiter, atraktiven nogomet. Že zelo zgodaj se je prvič izkazal Jan Oblak, proti golu je šel Karim Benzema, a je slovenski reprezentant pravočasno stekel iz vrat in preprečil najhujše. Toda že zgolj nekaj trenutkov kasneje je moral prvič pobrati žogo iz svoje mreže. S strani je predložek poslal Daniel Carvajal, v kazenskem prostoru Atletica je najvišje skočil Benzema in z močnim strelom z glavo premagal nemočnega Oblaka. Kot zanimivost lahko dodamo, da je Benzema sploh prvi nogometaš, ki je Oblaka na domačem stadionu Atletico Madrida premagal z glavo. Domači so takoj po zaostanku nekajkrat nevarno ogrozili vrata Keylorja Navasa, a ostali brez gola, posebej nevaren je bil predvsem Angel Correa. V 22. minuti so domači zapravili še najstrožjo kazen, ki jo je z nespametnim prekrškom zakrivil Sergio Ramos. Strel z bele točke je izvajal Antoine Griezmann, meril v levi spodnji vratarjev kot, a se je z odlično obrambo izkazal Navas, ki v letošnji sezoni brani v res izjemni formi. Neizkoriščena enajstmetrovka je Atleticu povsem spodrezala krila, ki so v igri precej padli in do konca polčasa delovali precej raztreseni in nenevarni.

Karim Benzema je v svojem osmem nastopu v vseh tekmovanjih v letošnji sezoni dosegel že sedem golov.
Karim Benzema je v svojem osmem nastopu v vseh tekmovanjih v letošnji sezoni dosegel že sedem golov. FOTO: Reuters

V slačilnici so se nogometaši Atletica vendarle nekoliko zbrali in drugi polčas odprli z boljšo igro. Kaj hitro so tudi že prišli do prve priložnosti, po desni strani je prodiral Fernando Torres, a mu je za zaključni strel zmanjkalo nekaj moči, da bi resneje ogrozil odličnega Navasa. V nadaljevanju so rojiblancosi, kot priljubljeno kličejo nogometaše Atletica, precej pritiskali, a je bila obramba Reala odlično postavljena. Do 64. minute je Diego Simenone opravil že vse tri zamenjave, izdatno je okrepil predvsem napad svoje ekipe, potem ko je v igro poslal tudi oba rezervna napadalca Jacksona Martineza in Luciana Vietta. Na poteze Simeoneja je odgovoril tudi Rafael Benitez in še dodatno zaprl formacijo belega baleta, namesto napadalca Benzemaja je vstopil osrednji vezist Mateo Kovačić. V 83. minuti pa izbruh veselja na nabito polnem Vicente Calderonu, številni napadi Atletica so končno obrodili sadove, za izenačenje je odbitek po strelu Griezmanna v gol pospravil Vietto. V sodniškem podaljšku je bil Atletico zelo blizu zmage, močno je z roba kazenskega prostora streljal Martinez, a mu je veselje z novim fantastičnim posredovanjem preprečil Navas.

Real Madrid se je z remijem na drugem mestu prvenstvene lestvice izenačil z Barcelono in Celto iz Viga, vse tri ekipe so zbrale 15 točk in za vodilnim Villarrealom zaostajajo za točko. Atletico ima na petem mestu dve točki manj.

Izid:
Atletico Madrid – Real Madrid 1:1 (0:1)
Vietto 83.; Benzema 9.

Postavi:
Atletico Madrid: Oblak, Godin, Juanfran, Giminez, Luis, Tiago, Oliver (od 46. Perreira), Gabi, Correa (od 58. Vietto), Griezmann, Torres (od 64. Martinez)


Real Madrid
:
Navas, Varane, Carvajal (od 41. Arbeloa), Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Isco (od 66. Bale), Casemiro, Ronaldo, Benzema (od 77. Kovačić)

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (221)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dobrovoljac
06. 10. 2015 10.17
+2
No prvič da bom tole izjavi za Ronalda....ampak vse se enkrat zgodi prvić. Ronaldo biv si res najslabši člen v ekipi....katastrofa. Sebičnost in streli v nebo...katastofa. Posebi ta sebičnost!
User513426
06. 10. 2015 11.18
+0
no tigerček pa si tud ti spregledu, samo med vašimi navijači jih mora še veliko
265004
06. 10. 2015 12.53
+1
No temu se reče realen komentar,tko kot bi moral komentirat tud marsikateri Barcelonin navijač.Drugač pa Ronaldo res ni tko slab kot je bil na tej tekmi.
alien8potnik
06. 10. 2015 14.25
+1
no, tokrat res ni bil ravno razpoložen. ni pa treba zdaj takole pljuvati. še ga bomo krvavo rabili. tistih njegovih 30 + golov na sezono. se ti ne zdi, tigar, da ima lahko vsakdo kdaj slabe dneve? sebičnost? hm, niti ne zares. saj sploh ni bil kaj dosti pri žogi. enkrat pa res - lahko bi podal, ne da je oblake ciljal:) tu se pa strinjam. je ego, jasno. kdo od velikih pa ni (vsaj malo)?
Danica Krajnc
05. 10. 2015 21.57
-2
Bravo naši !
madridista in to 100%
05. 10. 2015 15.48
+0
bent2
05. 10. 2015 15.46
+7
Za tiste, ki kritizirate Beniteza: 9 tekem, 6 zmag, 3 remiji, 0 porazov. Razlika v golih 21:2. Tudi sam nisem bil najbolj navdušen nad njegovim prihodom, ampak moram biti objektiven in priznati, da je do sedaj naredil odlično delo. Bomo videli, kako bo, ko bo prišla kakšna zelo težka tekma (PSG in Barcelona).
bent2
05. 10. 2015 15.47
+6
Vprašanje za Trenda, ki ve, kje izbrskati statistiko: Kakšno je bilo stanje z zmagami remiji in porazi v enakem obdobju lani? Razlika v golih je bila zagotovo veeelliiiko slabša. Pa tudi vsaj 2 poraza je mislim da Real imel.
seeker234
05. 10. 2015 15.57
+6
Roko na srce, igra Reala je tista ki me skrbi, sicer imaš prav statistično, ampak včeraj je bila prva resnejša preizkušnja pa smo videli kako je Real igral. Še sreča, da ni uspel transfer na relaciji de gea-navas :)
seeker234
05. 10. 2015 15.58
+12
Pri minimalnem vodstvu je šel Benitez zapreti formacijo, dobrih 25min smo igrali brez klasične špice.. To niso pohvale vredne poteze.
Trend01
05. 10. 2015 16.12
+1
Sem ravno gledal. Lani v 7. krogu. 5 zmag in 2 poraza. Atletico (1-2)in Sociedad (4-2). Gol razlika 25-9. Še Super pokal z Atleticom: 1-1 in 1-0. Zame je letos boljši štart. Ancelotti je imel komplet ekipo, Benitez ima vse skozi poškodovano ekipo. Letos je Real odigral le prve tri tekme brez poškodb. Lani ključni igralci v tem obdobju niso manjkali. @vamosreal - formacijo je zaprl šele v 77 minuti. Prej so se igralci sami nazaj pomaknili. Ali bili pritisnjeni. Vseeno.
Campeones34
05. 10. 2015 18.05
+1
Trend, Ronaldo je bil lani odsoten pri prvih dveh kiksih Reala v uvodu. Drugače pa tale statistika ni realen pokazatelj. Dejstvo je, da imamo fenomenalnega Navasa, če bi imeli Cassiliasa kot lani, bi kasirali letos čez 10 golov do te tega trenutka. Predvsem pa je zelo malo kreativnosti v napadu, sredina bi tudi morala dominirat v posesti, pa smo videli včeraj, da cel drugi polčas niso mogli 3 podaj skupaj spravit.
Trend01
05. 10. 2015 18.27
-2
Ronaldo je v ligi manjkal le proti Sociedadu. Vratar je bil tudi lani Navas - A GA NI BILO NA ZELENICI. Krivda? Ancelotti. Kreativnost bo prišla, ko se vrneta Bale in/ali James. Pa Isca stran. Naveza Kroos - Casemiro ne sme skupaj igrat. Preveč defenzivna sta. V kreativnosti bi lahko pomagal tudi Vázquez. Vsaj po nekaterih potezah sodeč.
alien8potnik
05. 10. 2015 20.56
-2
hm, ja, a real ne bi smel igrati tako zelo obrambno. mislim, da je tak pristop za real, ki ima takšno kvaliteto, enostavno nepravilen. če bi real včeraj držal tempo prvega polčasa, bi verjetno zabil še kak gol, morda tudi ne bi fasal tega, ki ga je.
alien8potnik
05. 10. 2015 20.57
-1
vasquez je zelo zanimiv igralec. upam, da bo imel priložnost, da se dokaže.
apodgraj
06. 10. 2015 07.51
+1
Kako igra ekipa , ni vse odvisno od nje , ampak je precej odvisno od tega, kako igra nasprotna stran . Da Rreal ni igral napadalni in da je zato kriva njihova izbrana taktika , ni to prava razlaga . Atletico je prosto prisil Real , da je igral obambno .Tudi Barcelona s svojo napadalo igro , prisli nasprotnike , da igrajo obrambno .
Trend01
06. 10. 2015 09.21
-1
Tako je. Do 77 minute so igrali obrambno pod pritiskom, od takrat naprej pa taktično.
alien8potnik
06. 10. 2015 14.26
+0
trend, ampak ravno v obdobju "taktike" so ga fasali. ne vem, menjava benz - kovačič se mi ne zdi na mestu.
alien8potnik
06. 10. 2015 14.28
+0
kot tudi ne držanje balea na klopi. ja, casemiro je super, ampak, vseeno. da proti atm ne igraš na polno s tremi špicami, se mi ne zdi ravno posrečena zamisel. četudi je bale po poškodbi. bi ga pa pozneje dal ven, če ne bi funkcioniral. dati ven benza, obdržati v igri nerazpoloženega ronalda???? tudi ni okej.
Trend01
06. 10. 2015 15.41
-1
Bale je po poškodbi. Še "včeraj" ni bilo zanesljivo, če bo sploh igral. Ronalda žal ne upa menjati. Benza bo še veliko menjal. Tako kot je bil tudi v zadnjih sezonah. V takšnih tekmah, bi ga vseeno notri lahko zadržal do konca (sicer je bil včeraj totalno neuporaben - razen gola). Taktika je bila na koncu kar pravšnja. Na krilih sta bila najhitrejša igralca. Benz je pa počasen. Kontre Benz ne more odigrat. Še o tem zakaj je in bo Benza (ter Balea) veliko menjal? Ves čas je bil forsiran in je zato lani na koncu sezone poškodbo fasal (od 16. aprila - 6 odločilnih tekem). Poleti se je spet poškodoval (2. avgusta in manjkal skoraj ves mesec. Še prvo tekmo prvenstva je falil). Ista noga, podobna poškodba (vzrok).Verjetno si opazil, kako ostri so postali igralci Atletica. Še ena poškodba in bi bil spet prikovan z zelenic mesec dni. A ni dovolj, da bo Carvajal manjkal do 3 tedne? Se pa strinjam, da ne bi smel imeti 4 defenzivce na igrišču! A kaj, ko je bila na desni strani luknja. Sem tekmo še 1x pogledal in videl, da to niti pod razno ni bila Arbeloina edina napaka. Poglej zadnjih 10 tekmem pod Carlom. Zadeli 6x in dobili 13 golov. Finale LP smatram kot 1-1. Le redni del. Mislim, da se je tega še hudičevo dobro zavedal Rafa. In v tem obdobju le 1 sama zmaga. Ja, sicer je tudi meni žal, da se ni izšlo. JBG. James, Bale, Danilo na beku. Ramos ravno z bolniške... Zdaj bo 14 dni mir.
n1kolaj
05. 10. 2015 15.09
+0
Ronaldo 30 in mu že forma pada, Ibra pa 33 in še vedno hara :D
LocoBlanco
05. 10. 2015 14.00
+2
Pri meni in še komu dolgoletnemu navijaču RM-a je včeraj Benitez dobil velik minus. Razumem, da ni Jamesa, Danila in da se je Bale komaj vrnil nazaj po poškodbi. Ne razumem pa zakaj takšne poteze. Kot da ga preteklost ni dovolj izučila on še vedno 'vleče' takšne poteze, ki jih Carlo ni in jih ne bo nikoli. Včerajšnja tekma je kiks RM-a pa čeprav so bili oslabljeni in so igrali v gosteh. Upam, da je tudi sam Perez kaj povedal Benitezu katere odločitve so nas stale veliko. Vemo kje trenutno so rivali iz Barcelone in če bi malo Benitez razmišljal koliko je na kocki bi imeli verjetno že prednost pred njimi. Včeraj upam, da se mu je začel tresti stolček in če izgubimo se od Barce in PSG-a potem upam da dobi odpoved že do zime. Čeprav bi rad videl da zmagujemo bi tudi rad videl da se znebimo Beniteza, ki vsaj po do sedaj videnem ni niti blizu adekvatni zamenjavi za Carla. Škoda ... Čestitke pa vsem, ki so se izkazali razen CR-a ki je tudi žrtev Benitezove taktike. Navasa pa ne morem prehvaliti in njegova trenutna forma je najboljša na svetu, ko se pogovarjamo o vratarjih! Všeč mi je tudi izjava Benza po tekmi, ko ga je novinar vprašal zakaj je bil zamenjan in je nato dejal 'Vprašajte Rafo'! Se pravi, da sam ni navdušen nad vodenjem Rafe in vemo če en igralec ni navdušen nad tabo, da jih kmalu sledi še kar nekaj in potem je konec. Upam da se Rafa poslovi že do zime!
Busshes
05. 10. 2015 14.30
+0
jaz pa štejem v plus da je letos malo organiziral obrambo saj je bilo veliko številov golov v naši mreži prejšnje sezone
ledr
05. 10. 2015 14.47
+10
Letos pri Realu delata razliko odlični Navas in Modrič. Sicer bi bil Real že sedaj za Barco...
Trend01
05. 10. 2015 15.06
+1
Brez Rafe, bi danes po vsej verjetnosti Benz igral v Angliji. Brez Rafe, bi bil Benz še vedno asistent Ronaldu..... Kaj ima zdaj veze Danilo? Odigral je 2 tekmi. Carvajal je odigral fantastično! Danilo ima za sabo le tekmi proti Gijonu in Betisu. Ende. Za moje pojme je boljši trener kot Ancelotti, ki je drmal istih 11 celo sezono. Bomo na koncu videli. Me pa zanima kako bi stvari Klopp peljal. Zanesljivo bi bila napadalna igra. Kaj je bilo spomladi s podobno postavo Reala na Calderonu? 4-0. Ja, pod Carlettom. Kdo je taktično izpustil domačo ligo pred dvemi leti? Carletto. Pod katero komando je lani Real padel in izgubil 8 točk? Pod Ancelottijem. A samo dobro stvar vidiš? LP? Lani in predlani je bila obramba Reala živa komedija. Osnova nogometa (in vseh športov) je dobra obramba. Vseeno kakšna. Tudi v ligi NBA ni več štos, da je zmagovalec tisti, ki da več košev. Ampak tisti, ki jih manj dobi. (moje mišljenje) Lani so le brezglavo napadali. Brez ideje v obrambnem delu igre. In rezultat je znan. Po poškodbi Modrića je fizično sesul Kroosa proti koncu sezone. V ekipo je umeščal poškodovane igralce, ki so si poškodbe le obnavljali (Ramos, Pepe, Modrić, Khedira...). Res, da je Ancelotti simpatičen, prijazen gospod - a na zelenici tega nihče ne bo upošteval. Žal. Če bi sam lahko izbiral trenerja - Klopp. Zaradi načina igre. Ali nekoga, ki bi gojil peklenski ritem od prve do zadnje minute. S to ekipo, bi se takšen "štos" lahko privoščili.
SERIOUSLY01
05. 10. 2015 15.44
+4
čudno. v prejšnjih sezonah si pa opeval carlota kot da je polbog.posebej sta ob njegovi odpustitvi žalovala ti in alien.se spomnim kako sta pljuvala po perezu ker je odpustil carlota in kako sta upala , da benitez ne bi bil novi trener.sedaj je benitez boljši od carlota po 1 mesecu sezone.
Trend01
05. 10. 2015 16.22
+0
Jaz hvalil Ancelottija? Ker je "poškodoval" igralce? Spet mešaš jabolka in hruške. Če so dobro odigrali tekmo, dve, je povsem nekaj drugega kot cela sezona. Bluziš. Spet. Tudi za prejšno (2 leti nazaj) sem povedal, trdil, da je zamočil La ligo in vse usmeril v LP. Ne govori na pamet. Če imaš malenkost več spomina kot zlata ribica, se boš spomnil, da sem bil lani eden redkih, ki ga je klincal. Tistih rekordnih xy zmagovalnih tekem, je bila čista sreča. Drugi del - katastrofa. Zaključek - slab. Kdaj sem hvalil njegov pristop? Res, sploh ne vem zakaj ti odgovarjam na trapaste trditve. Očetovski odnos do ekipe še nikoli ni sadov obrodil. To je Carlo Ancelotti. V španskem fuzbalu ni štos le v napadu.... Vprašaj ljudi, ki ta fuzbal dlje spremljajo. Barca, Atletico. Oba sta ga dobila z močno sredino in/ali obrambo!
SERIOUSLY01
05. 10. 2015 17.41
a nisi pljuval po perezu ker je odpustil carlota?
Trend01
05. 10. 2015 18.03
-3
Po nobenem igralcu ali trenerju, lastniku, predsedniku še nisem pljuval. Nisem ti. Kritiziral sem Perezov odnos do odstavitve, prodaje in nakupe nekaterih igralcev ter Ancelottija. In tudi povedal, da bi raje videl, če bi odšel. Mislim, da je to velika razlika. Če ti smatraš kritiko enako pljuvanju - naj bo tako. Potemtakem ti in tebi podobni bruhate po Realu in Ronaldu.
SERIOUSLY01
05. 10. 2015 18.12
+3
no na kratko bil si proti odstavitvi ančelotija in si to smatral za napako.sedajpa kritiziraš ančelotija in hvališ beniteza.in jaz ne bruham ali pljuvam po realu ali ronaldu.samo dejstva in resnico navajam
Trend01
05. 10. 2015 18.31
+0
Še zadnjič in nikoli več. Nisem kritiziral Pereza zaradi odstavitve, AMPAK zaradi načina. Bo dovolj? Zdaj imam pa debate s tabo dovolj za celo sezono. Dovolj je bilo razlaganja. Saj ni za hudiča to kvantna teorija! P.s. - tudi jaz lahko napišem resnico o tebi: z načinom matere ali zajedlivo ali sovražno. In bo vse resnice. Samo druge besedo bom uporabil. ende
Stajerci007
05. 10. 2015 13.16
+13
Zgleda da debeli španski natakar ( to ni moja prispodoba... tak nadimek je dobil v Angliji, jaz sem si ga samo sposodil ) ne sme menjat 7ke pri belih... Zakaj je včeraj ven potegno Karima namesto Cristianota ve samo on... Karim celo tekmo našpičen, razigran..... oni pa zadnje tekme nebi trofo ni praznega gola..... Čestitke Navasu.... Ded je živi zid v golu... ne morn vrjet... sicer je res da ma na računu 5 golov v sedmih tekmah.. .Ampak ded je dal gol samo na eni tekmi.... Lep pozdrav
ledr
05. 10. 2015 12.31
+16
Dve veliki razliki letos med Realom in Barco: Real ima letos "ekipo". Močno "ekipo"! Za razliko od Barce ki žal letos nima "ekipe". (žal se jim je sistem malo podrl...) Druga razlika: Real ima"klop". Močno in dolgo "klop"! Za razliko od Barce, ki letos klopi dobesedno sploh nima... In zanimivost vsega tega??? Kljub očitnima razlikama, so točkovno še vedno izenačeni...
fghfhfhfhf
05. 10. 2015 11.28
+8
zal mi je da sem 90 minut zabil za brezveze .... lp
boy36
05. 10. 2015 13.26
+9
obstaja čudežni gumb na daljincu,odločitev je pa tvoja in tudi če si vztrajal do konca je to predvsem tvoj problem :)
fghfhfhfhf
05. 10. 2015 13.42
+5
boy36
05. 10. 2015 13.51
+1
Dogo Argentino
05. 10. 2015 16.53
+5
Ja škoda ubranjene 11m, ker če bi bil gol bi videl vsaj tri gole :P hehehhe pa še zmagovalca bi dobili iz prvega madridskega derbija v letošnji sezoni ;) Res škoda, da ni Atletico zmagal. Tudi jaz navijam za Atletico in nimaš kaj bo pa drugič morda boljše...
Symbolic
05. 10. 2015 08.40
+13
No, smo pa dočakali še en derbi v Primeri... Kaj reči? Derbi kot derbi: vedno postreže z živčno, napeto, na momente preostro igro (10 rumenih kartonov)... Ta napetost se še kako odraža tudi na igralce, čeprav se, po najboljših močeh, trudijo prispevati svoj delež k željenemu cilju, ampak delajo tudi napake! In potem slišiš "pametnjakoviča", ki komaj čaka na takšno kost, da obogati svoj komentar in potem vsaj 10x ponavlja: "Joooj ... kakšno neumnost je naredil... pa to je neverjetno!..." A ti sploh ne kapne, da človek ni robot in ne more v deliču sekunde najti optimalne rešitve... Prav nemogoče je poslušati ga... (ravno tako kot, če začne s pohvalami)... Sicer, sama tekma niti ni bila tako slaba: odličen gol Benzemaja, precej obojestranskih priložnosti (pa tudi precej napak pri podajah)... ja: derbi je to!
Paštašutar
05. 10. 2015 10.44
+0
Ti pa nisi tekme gledu,ker pac ni bilo obojestranskih priloznosti!!!!
Symbolic
05. 10. 2015 11.20
+4
peggi
05. 10. 2015 08.22
+8
Lepa tekma z nekaj priložnostmi na obeh straneh glavna zvezda večera pa je bil Keylor Navas :)Rezultat pravičen:)
taft01
05. 10. 2015 08.15
+27
Kot navijač barce sem upal na tak razplet madridskega derbija, čestitke obema ekipama. Navas dokazal, da Real ne potrebuje De Gee. Tisti, ki portugalca naslavljate z najboljšim fuzbalerjem na svetu pa bi se lahko počasi zresnili.
I_LOVE_FOOTBALL
05. 10. 2015 08.19
+23
Ronaldo je že celo letošnjo sezono v zelo slabi formi. Razen prebliska proti Espanyolu ni pokazal kaj prida. Kot navijač Barcelone za njega menim, da je sicer fantastični igralec,prava gol mašina, ki pa skoraj vedno zamoči na velikih tekmah (proti najboljšim ekipam španske lige in v zaključnih bojih LP pokaže vedno malo). In to mu za moje pojme manjka, da bo boljši od Messija, ki proti dobrim ekipam vedno igra dobro (npr. proti Atleticu je takoj, ko je prišel v igro, le-to poživil in tudi zadel za zmago)
taft01
05. 10. 2015 08.32
+10
sem enakega mnenja, razlozi to tistim ki svrsavajo na njega. pa cakam aliena da zacne omenjat "pikca", ker madridski pikec sergio je tudi ena tragikomedija
boy36
05. 10. 2015 13.28
-4
skins
05. 10. 2015 16.15
+3
zanimivo da igralec ki da največ golov da je najboljši igralec ? to je enako kot bi rekel delovodja je najboljši delovec ker dobi največ plače ? prosim ne nabijaj
apodgraj
06. 10. 2015 07.59
+1
Love , kaj pa boš rekel za Lewandolskega , Na štirih tekmah je zadel , kar 12 golov . Če je Ronaldo stroj za zabijanje golov ( pet golov v sedmih tekmah ) , potem mora biti Lewandolski super...... super stroj za gole .
I_LOVE_FOOTBALL
05. 10. 2015 08.14
+5
Villareal pa kar prvi- se vidi, da za njih igra Lord Jokič :)
265004
05. 10. 2015 10.07
+1
Los Galacticos
05. 10. 2015 08.07
+5
Po eni strani škoda za Real, po drugi pa si je Atletico popolnoma zaslužil točko, če ne tudi zmago... Igra Reala sploh ni bila toliko slaba, ampak bi prej rekel da je Atletico odigral odlično tekmo z konstantnim presingom že na polovici Reala, odličnim pokrivanjem celotnega terena in seveda kot vedno odlično organizirana obramba... To ni kiks Reala če je gledat po nasprotniku, je pa kiks če pogledamo na drugo stran in vemo da je Barca v krizi in naj bi bila glavni konkurent za naslov, tako da je v tem momentumu vsaka zgubljena točka kiks, pa tudi če je to proti Atleticu... Razen slabe igre Arbeloe in Isca so drugi odigrali kar dobro... Tekma mislim da se je prelomila ko je odšel Carvajal, od takrat je desna stran bila katastrofa v obrambi, v napadu pa nobene nevarnosti ( Arbeloa niti sam ne ve kako se je obdržal v Realu z tako igro )... Modrić ponovno glavni igralec Reala... Kroos, hmm, kaj naj si človek misli, še dobro da je prišel za malo denarja, a kar se tiče ideologije ki se od njega pričakuje zgleda ob Modriću kot kak amater... Ramos razen tiste napake je odigral dobro, so pa take napake na takem nivoju nedopustne... Bale je malo oživel desno stran ko je prišel, a vseeno je to še prva tekma po poškodbi... Zdaj se vračajo James in upajmo tudi Danilo, saj si ne želim gledat Arbeloe naslednjih par tednov... Mogoče mi se samo zdi ampak vsakič ko Kovačić pride na teren je igra bolj tekoča... Z moje strani mislim da je Benitez naredil napako ko je zamenjal Isca za Balea, sem pričakoval odhod Casemira, in Isco nazaj na svoje mesto ki pa naj bi bil zamenjan nekje proti koncu z Kovačićem, ne pa Benza za Kovačića in ostaneš brez klasičnega napadalca... Bi pa bilo pametno da Benitez malo razmisli o Realovi kontri, saj sploh ne vem če so letos zabili kak gol iz kontre.. Mi deluje kot da Real tega nima več v sebi tako kot pod Moujem... No ja, upajmo na boljše, zdaj se vračajo vsi z bolniške in tudi Carvajal baje ni hujše poškodovan in lahko upamo na stari Real...
Trend01
05. 10. 2015 08.58
-2
Meni se menjava Balea za Isca (ki je bil več ali manj neviden), ni zdela slaba. Prav tako se mi ne zdi sporna menjava Benza s Kovačićem. Je le bila 77-78 minuta, Benitez se je verjetno zavedal, da bi bil poraz na Calderonu katastrofa za ekipo (in točkovni manjko na lestvici). V frontalnem napadu Reala v zadnjih 15 minutah, bi po vsej verjetnosti fasali še kakšen gol. Arbeloina stran je bila le preveč luknjičasta. Morda zato Kroos ni prišel do izraza? Ne vem. Vem le, da sredina z Iscom, Kroosom in Casemirom, ne more biti kaj prida napadalno usmerjena. Kroos zadnja leta igra vse bolj zadaj. Casemiro je totalni "čistilec". Isco iz forme ali pa poteza preveč. P.s. - hvala za kvalifikacije, da se igralci končno pozdravijo. Enako so verjetno zadovoljni pri Barci, Malagi, Valencii, Sevilli...... Ti imajo največ poškodb.
Los Galacticos
05. 10. 2015 09.15
No ja, ni slaba menjava, ampak če imaš tako sredino kot Real bi komot menjal Balea za Casemira in bi igrali po starem sistemu Modrić in Kroos zadaj in spredaj Isco... Real je v drugem polčasu igral na kontre, ene tri je imel a kaj češ ko so bili vsi zmedeni... Prav zaradi tega igranja na kontre mi se ni zdelo pametno da povlečeš ven napadalca... In ne vem kaj se imajo za bati da bojo zgubili tekmo, saj so vendarle Real in imajo močno sredino in bi se take tekme morale dobro držati z Modrić-Kroos-Isco, ne pa zapirat formacijo z 5 na sredini Modrić-Kroos-Casemiro-Kovačić ( tudi Bale mi se zdi da je bolj igral na sredini )... Mi pa povej, pogrešaš kaj Balea na RW ? Meni se je Real zdel bolj nevaren ko je igral tam...
Trend01
05. 10. 2015 09.31
-2
Ne, Bale na sredini ali, ko je na levi, je mnogo bolj učinkovit. Ima le 3 tekme za sabo in z naskokom največ asistenc - 4 (plus 2 gola). Ima več svobode. Več se giba. Ko si že kontre omenil. Niti ene niso izpeljali. Ali je bila slaba podaja za hrbet ali pa se je Ronaldo zakvačkal. Casemira ni upal zamenjati. Jaz bi včeraj raje menjal Kroosa. Ko ta dva skupaj igrata, je sredina zaprta. In bila je. 2 napaki sta bili (no, Ramosu je uspelo narediti 2 v dveh sekundah). In še - da, tudi meni ni jasno zakaj se bojijo. To je še iz Mourinhovih časov. Da se morajo zapret. Pa na kontre. Klinac. Na polno od začetka in vseh 90 minut. Ali do primerne razlike. A vprašanje kako bi bilo z obrambo. Vratarja ima Real top. Sredina je močna in bi si lahko privoščili totalni nogomet.
Paštašutar
05. 10. 2015 10.53
+1
Zadnji stavek Trend!! TO JE TO,BREZ RAZMISLJANJA!!!!! Vendar,pod Benitezom to ne bo slo!!! Real ima mogoce celo DVE najboljsi sredini v ligi,sam spet smo pri Benitezu!! V Bilbau se je izslo,tokrat pac ne!!!!
Trend01
05. 10. 2015 11.15
+0
Jp. A za totalni nogomet potrebuješ tudi napadalne veziste. James to zanesljivo je (manjkal). Isco ni pravi. Bale (manjkal) bi pasal notri. Kovačić - bomo še videli. Modrić bi lahko, a je v napadu premalo agresiven. Kroos, Casemiro. Nikakor. Res, škoda, ker ni Kroosa menjal.
Paštašutar
05. 10. 2015 11.32
Ma Real tudi dva vrhunska bocna igralca,ki tudi paseta v TOTALNI NOGOMET! dalo bi se z to ekipo marsikaj! Kovacic vrhunski igralec,ampak dve tri dobre poteze na tekmo premalo!Prevec oddaja prve zoge najblizjemu soigralcu!!Jaz bi raje videl,da naredi tri,stiri napake,ampak bi kljub temu napravil deset,dvanajst dobrih potez!!!Mladost je njegov adut!!!Zdej pa se mala provokacija!! POGLEJ KAKO IGRA LETOS NAPOLI!!!!!
Trend01
05. 10. 2015 12.00
-1
Razen lepe zmage proti Laziu? Nič posebnega. So pa razbili razbit Milan in letos skromen Juve. Katastrofa z Empolijem (le točka) ter s Carpijem. Celo brez gola. Da ne omenim Empolija ali celo poraz s Sassuolom.
POVEMRESNICO
05. 10. 2015 07.50
+10
Nagradno vprašanje : Koliko lovorik je osvojil Real z CR7? Odgovor : Veliko premalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fihner
05. 10. 2015 06.39
+12
Bravo Atletico!
SERIOUSLY01
05. 10. 2015 01.10
+37
Še ena mala napoved: ronaldo konec sezone zapušča real.razlogov je več, glavni je da ga real želi vnovčiti dokler ga lahko.karijera gre navzdol to vidimo vsi.kandidata za nakup sta manu in psg.oba sta pripravljena 2016 plačati za ronalda cca 100 mio eur kar je sicer noro ampak ok.lovorik jim ne bo prinesel , kot jih ni realu bodo pa veliko v medijih.zato je potrebno ronalda držati v formi.ker on več sam že par let tega ni sposoben, za to utvaro skrbi ata perez.po vsaki tekmi, ko ronaldo ne da gola gre k perezu jokat, da se mu ne podaja dovolj, da mora ekipa bolj igrati na njega.perez ukrepa dalje.potem pridejo tekmeci kot so espanyol, granada naslednje kolo levante.navodila so jasna vse na ronalda , vi dragi nasprotniki pa prosim sodelujte v našem načrtu in boste obstali v ligi.v celi zgodbi seveda sodelujejo tudi sodniki(Nekdanji španski nogometni sodnik Eduardo Gonzalez je dvignil prah z izjavo, da delilci pravice povečini favorizirajo Real.).in potem padajo hat-tricki in petarde.točno to zgodbo boste videli proti levanteju in še nekaterim tretjerazrednim ekipam do konca sezone.seveda bodo mediji in zavedenci vpili: pa to je gol mašina!!!konec sezone bo rezultat sledeč: real bo osvojil max španski pokal.ronaldo bo prodan za cca 100 mio eur....še dve izjavi znanih nogometašev iz prejšnjega tedna(24 ur tega ni objavil)....ibrahimović: rooney je garal , ronaldo je žel slavo na njegov račun.....higuain: ronaldo je precenjen igralec. Če ne igraš za njega , in mu ves čas govoriš , da je najboljši ti zameri in greš ven iz prve ekipe....sicer pa kot sem že napisal: ronaldo je najboljši strelec v zgodovini reala, toda od kar je pri realu je to najslabše obdobje reala v celi zgodovini kluba.torej dragi moji: snemite si plašnice dol in spreglejte....za konec ena definicija: statistika je matematično orodje , ki vedno potrdi teorijo tistega , ki se nanjo sklicuje
SERIOUSLY01
05. 10. 2015 01.33
+11
aja: upam trend da ne boš zopet trdil , da koga žalim s tem komentarjem
lovetheworld
05. 10. 2015 01.39
+16
V tem komentarju je kar precej resnice, je pa domnevni komentar. Skratka zelo objektivno gledano.
KardinalFrancRodeVKristusu
05. 10. 2015 02.20
+16
GuzutiHrzantes
05. 10. 2015 05.16
+2
čudna so pote trendova...(saj sem zdaj pravilno napisal a ne...joj kaj če me gutihrenandez zatoži kdo sem ....tresejo se mi kolena)
LaFerrari
05. 10. 2015 05.59
+4
tend ima že zdaj polne hlače,zdaj bo pa užaljen trendi daj oglasi se
YiuYiu
05. 10. 2015 06.38
-1
Eh Branko (mbra17), saj je povedal Trend, da ga ne zanimaš..
YiuYiu
05. 10. 2015 06.40
-2
Drugače pa SERIOUSLY: Napoli je potrdil na njihovem Twit računu, da tega Gonzalo ni izjavil...aja Ronaldo je plačal Napoliju naj to napišejo...
Campeones34
05. 10. 2015 08.10
-3
Seriusly, tolko sranja kot si sedaj napisal, svet se ni vidu. Vidi se, da si navadna ovca in verjames vsemu kar najbolj nekredibilen portal napise. Higuain je zanikal da je to izjavil, kar se pa tice manu-ja, je pa totalna neumnost, ker Ronaldo je takrat zabijal evrogole in bil dalec najboljsi igralec sveta. Teorije zarote pa ne bom komentiral, ker je popolnoma bizarno sploh pomislit na take zadeve. Pac trenutno je v zelo slabi formi, a se bo ze pobral, brez skrbi.
Trend01
05. 10. 2015 09.05
+4
Če sem že izzvan. Drugič moraš kakšen post tudi prebrat, ne le jamrat, da je dolg. Tudi tvoj je. Se mi zdi. Že lani sem napisal, da bo Ronaldo po vsej verjetnosti letos ali najkasnje naslednje leto zapustil Real. Cilj - največ golov v Realu je dosežen. Z Realom bo poskušal še zadnjič osvojiti La Ligo in LP. Sam si želim, da po letošnji sezoni odide. Po vsej verjetnosti ga čaka PSG. To sem večkrat napisal. Samo prebrati je treba. Jaz si stvari, ki jih drugi pišejo ali govorijo zapomnim. Srečno! Z branjem rumenega tiska pa kar nadaljuj. Ali "kakovostnega" angleškega.... Vidim, da ti sede. Ko je Ibra govoril o Messiju - je seveda lagal. O CR-u je seveda sveta resnica. Res, vse kar preberete verjamete ali si pač prilagodite. In nehaj mi že utrujat z Ronaldom. Kaj imam jaz z njim. Nič. Prej gre, prej bo igra stekla. Ne razumem zgornje komentatorje, ki vsakem postu več ali manj omenjajo Messija ali še raje Ronalda. Napopajte si ga na steno in se z njim pogovarjajte in klincajte. Kar vam je ljubše...
265004
05. 10. 2015 10.14
+0
no trend vidm da tud ti prihajaš k sebi in kakšnemu poveš mal bolj na hard.tko mora bit če ma človek argumente kot jih imaš ti
Trend01
05. 10. 2015 10.39
+0
Ma, včasih te vse mine. Dejansko treba vsako stvar 5x ponovit, da si kdo zapomni. Pa spet v svoj paket zavije.
MM?
05. 10. 2015 12.44
Ronaldo je res dvorezen meč, ampak da se nekdo tako ukvarja z njim, to mi je pa od nekdaj uganka. Kako je to sploh možno?
boy36
05. 10. 2015 13.34
-1
...Mogoče pa s temi komentarji le iščete izgovore za padec Barce že vnaprej.Dokler bo v vrhi tako real ,ko CR mislim da ste vi še najmanj objektivni za komentiranje.Res pa je da lahko svoje sivi celice izražate na raznoraznih rumenih forumih!Po drugi strani pa zdravega igralca lahko prodaš in ga ponavadi tudi kdo kupi,poškodovanega pa težje ,mogoče za dele tako kot razbit avto!
265004
05. 10. 2015 00.17
+2
Kljub vsemu,super tekma,čeprav 3 streli direktno na gol celo tekmo.Real me je razočaral.Za mene poleg Bayerna najmočnejša ekipa trenutno.Nekaj jim pa manjka.Ne vem kaj ,ampak ne razbijajo nasprotnikov kot recimo lani.Verjetno res Benitezov sistem,ki je lahko super po drugi strani smo pa danes vidli,da ne špila.Zakaj že mal čez 70 minuto čisto zapirat tekmo?Atletiko bi se moral vedno bolj odpirat in takrat bi ga lažje dali.Kot je napisala mmickica,super rezultat za Barco,ki jo izjemoma nisem gledal in ne bom komentiral.Berem ,da ste ful hvalili igro.Kaj to pomaga če ne zmagaš.Trend piše ,da je najbolj manjkal....Rafinja!?!?Trend ,je vse v redu s tabo?? Mal heca,pa lep pozdrav
SERIOUSLY01
05. 10. 2015 00.34
+3
carlo je bil daleč najboljši trener reala po del bsqueju.murinho je na težke tekme reala v prvo postavo dajal tudi po 7 defenzivnih igralcev
mamoradi
05. 10. 2015 01.13
zal mi je, a se z bayernom ne moremo primetjati
Trend01
05. 10. 2015 09.19
@sempre - hehe. Ali Roberto. Iz ozadja.....
alien8potnik
04. 10. 2015 23.42
+1
hm, kaj se dogaja z ronaldom? benitezov sistem mu očitno ne sede. danes pa itak ni nekih žog dobil. sploh je bilo danes vse skupaj weird - nobenih zares napadov. kaj je to? se bojim, da je benitez najbolj nenavaden trener zadnjih let, če se milo izrazim. kaj menite, kaj dogaja?
Felipao
04. 10. 2015 23.47
+2
Sistem nima nobene veze, tako kot Barca je trenutno to maksimum kar Real zmore. Morda bodo v nadaljevanju zaigrali bolje, zaenkrat je pa vse skupaj bolj srednja žalost.
Paštašutar
04. 10. 2015 23.48
+0
Mas prou,Benitez bo(je) najvecji problem Reala!!
Trend01
04. 10. 2015 23.52
+6
Seveda mu sede. Saj za njega vsi delajo. A je fant iz forme. Ni Jamesa, ni Bale-a, ni asistenc. Benzema je dobil več pravic tam spredaj. Če boš bolj pogledal, boš ugotovil, da CRu laufa, kadar ima prostor na CF-ju. Če je tam Benz, potem nima prostora za odigravat. Ali še drugače. Trenutno ni v ekipi igralca, ki bi lahko konkreten cross podajo izvedel (ala James). Isco bi načeloma moral to delati.....Ker se Ronaldo nekoliko več nazaj vrača, so odpadle tiste hude kombinacije z Marcelom. Ne pozabi, da je Real prvenstva izgubljal zaradi slabe obrambe. Ne slabega napada. Kaj ti pomaga 110 golov, če jih 40 fašeš od "direktnih" konkurentov. Je že bolje tako. Pa prebrali so ga tudi seveda. P.s. - ne pozabi, da je Real spomladi s podobno postavo pušnil 4-0!
KardinalFrancRodeVKristusu
05. 10. 2015 00.10
+8
Za vse Kristinine neuspehe so krivi drugi.... Benitez zaradi postavitve, Bale ker ne podaja, Modrić ker je Hrvat.... Ste mogoče pomislili, da se Ronaldo že stara, saj je že v 30-ih... 30 let je tista prelomnica, ko vsakemu nogometašu forma začne padati.... VSAKEMU!
SERIOUSLY01
05. 10. 2015 00.13
+9
no saj si kar dobro napisal.ronaldu še kako sede ta sistem.vse zaključne žoge v 16m na njega.problem je ker ni sposoben predriblat enega samega branilca.mu pa gre ko je čisto sam pred golom
KardinalFrancRodeVKristusu
05. 10. 2015 00.16
+10
Ronaldo ni predribljal nasprotnika že od leta 2011... Sedaj samo čaka pred golom na podaje oz. pada po tleh in upa na penale... Da o prostih strelih ne govorim - statistično je najslabši izvajalec prostih strelov - razmerje med izvedenimi in zadetimi prostimi streli ima najslabše od vseh.....
265004
05. 10. 2015 00.23
+4
kardinal bravo,čestitam ,po moje berem prvi tvoj približno realen komentar.še je upanje zate
SERIOUSLY01
05. 10. 2015 00.32
+9
statistično je tudi eden najslabših golgeterjev saj za en gol porabi med 8 in 10 strelov.za gol iz prostega strela pa rabi cca 30 strelov.
apodgraj
05. 10. 2015 08.13
+10
Ronaldo je zadnje tekme več ali manj statist v ekipi Reala . To je tudi ugotovil komantator Obrez , da se ga bolj malo vidi ,ampak to ni tako pomembno . Pa še kako pomembno je to , če želiš kandidirati za najboljšega igralca, ne moreš samo skakati pred vrati nasprotnika in čakati na podajo. Gol ,ki ga je dosegel Benzema ima večjo težo , kot vseh pet zadetkov Ronalda na eni tekmi . Vsak dotik Ronalda z žogo , so gledalci s spontanim žvižganjem demonstrirali svoje antipatije do "zvezdnka " Reala. Kaj takega niso deležni drugi igralci v španski ligi .
Symbolic
05. 10. 2015 09.31
+6
Apodgraj, pozabil si kriljenje z rokami in ironične nasmehe na sodnikove odločitve... to tudi nekaj "velja" (kako za koga LOL)... Glede žvižganja: če bi mu žvižgali drugod, bi reko, ajde- ne marajo ga... Ampak, če se mu to dogaja v Madridu, bi se fant moral malo zamislit...
Trend01
05. 10. 2015 09.52
+1
@Symbolic - jaz pa ravno obratno gledam. Edino mi je razumljivo, da mu žvižgajo na Calderonu ali Camp Nouu. Ostalo si je pa sam postlal. Ciničen nasmeh imajo sicer vsi, a Ronaldo res izstopa. Po količini le-tega.
Symbolic
05. 10. 2015 10.40
+2
Torej Trend, da te spomnim: Calderon je v Madridu in jaz sem tudi napisal v MADRIDU, a ne? Kar zadeva nasmeha: TI praviš \"ciničen\", jaz pa \"ironičen\" kar je bolj precizna definicija njegovega nasmeha (izražanje negativnega, odklonilnega odnosa do česa, posmehovanje)... In kaj je bil namen tvojega odgovora: oponiranje brez razloga... No, ti verjetno imaš kakšen razlog...ampak to me prav nič ne skrbi! Pa še to: tudi drugi \"krilijo z rokami\", je pa to vendar njegova specifika!
Trend01
05. 10. 2015 10.57
+1
Saj ti ne oponiram. Zakaj bi ti? Pač drugače gledam. To ni oponiranje. Madrid je veliko mesto in dvomim, da mu povsod žvižgajo. Na štadionu Calderon na polno. Razumljivo. OK. Naj bo torej ironičen. Jp, je tudi v top % v kriljenju. Se strinjam. P.s. - hvala, ker si me ironično, s kančkom cinizma, spomnil, da je Calderon v Madridu. :)
Symbolic
05. 10. 2015 12.01
+0
LOL... ta tvoja " P.s. zahvala" vsebuje več ironije/ cinizma (vzemi kakor hočeš) kot moj komentar...
Trend01
05. 10. 2015 12.02
apodgraj
05. 10. 2015 12.14
+1
Symbolic ,popolnoma se stinjam s tabo , to kar si dodal, sem že večkrat prej opisal svojih komentarjih .
boy36
05. 10. 2015 13.36
-1
..ne ostali igralci v svetu nogometa se pa ne pritožujejo ,nad odločitvami sodnikov:Še en dokaz da je pač igralec ,ki sodi v vrh,če se z njim toliko obremenjujete!Če bi bil za odpis,ga tud mediji in vi ne bi niti povohali.Nekak tako deluje človeški um!!!
Symbolic
05. 10. 2015 18.27
+2
Ah, Trend, ne splača se odgovarjat na vsak tvoj "dražljaj"...Ne morem pa čez tega, da mi nekdo, ki si umišlja, da je kakšen samovpoklicani "ekspert" za karkoli, "soli pamet"... Če ti v tem uživaš, ti kar!
apodgraj
06. 10. 2015 08.27
Boy , nisem obremenjen s Ronaldom .Obremenjeni so z njim mediji in nogometni strokovnjaki , ki so iz povprečnega nogometaša naredili nogometnega zvezdnika . Tako kot pri nas, mediji in televizija iz sporne misice naredijo popularno pevko in še kaj .
Symbolic
06. 10. 2015 11.48
Večkrat sem že reko, pa bom še enkrat: Ronaldo je zame klasa ampak, njegovo obnašanje na tekmi mu drastično zbija rating! Če sodiš igralca samo po eni "kvaliteti", potem ne vidiš celotne slike... Že par tekem igra slabo... pa kaj pol? To ni nič čudnega... Saj ni robot in tudi ni prvi in ne zadnji, ki ga forma "tepe"... Forma se spreminja: enkrat navzdol, drugič navzgor... Njegovo obnašanje je pa vedno isto! Obnaša se kot "scerkljanjček" pa ne samo do sodnikov ampak, kar je še slabše, tudi do soigralcev... Navijači pa si želijo gledat dobro, lepo igro in imajo dost tega "teatra"... To mu tudi "sporočajo" na svoj edini način: z žvižgi (pa ne samo zunaj Madrida, ampak tudi v Madridu!)... Žalostno, da mu nič ne "kapne"!
Primo9
04. 10. 2015 23.17
+1
Arbeloa je očitno prestar za take tekme, škoda za Carvajala ki je bil super prvi polčas, drugi polčas se je Real zaprl, tudi Atletico je bil veliko bolj napadalen, Isco me je danes malo razočaral, pri Ronaldu je pa da gol ga vsi slavijo, danes vsi pluvajo, čeprav danes ni imel prave podpore, tut Benz je bil precej len z izjemo gola, remi je vseeno soliden izid, veliko bolje kot poraz, letos bo zgleda španska liga zelo izenačena in verjetno bo 85 točk meja za zmago in nič več 90
KardinalFrancRodeVKristusu
04. 10. 2015 23.20
+4
Če je kdo prestar je to Kristina.... Saj je že v 30-ih.... Danes je naredil več škode kot koristi, tako slabe sezone še ni imel (v 7 krogih zadel na samo 1 tekmi) in vse bo šlo samo še navzdol, kar je od igralca v 30-ih pričakovano.....
Trend01
04. 10. 2015 23.23
+2
Jp. Danes je bilo ogromno v špilu. Nobena ekipa ni smela izgubiti. To še posebej velja za Real, ki ima vedno težave na tem štadionu. Zato se je tudi zaprl v drugem delu in posledično v špici nista žog dobivala. Vsaj uporabnih ne. V teh derbijih navadno Atletico še nekaj več iz sebe potegne. Sem vseeno mislil, da bo bodo Atleti manj agresivno igrali. A so po pol ure spet začeli s prekomerno ostrino. Ne toliko kot v preteklosti, a so. To pa nekako Realovce vedno "ubije". (a to ni izgovor za slabo predstavo napadalnega dela v drugem polčasu). Žal.
SERIOUSLY01
05. 10. 2015 00.11
+7
ronaldo je dobil kar nekaj žog ko je bil 1 na 1 s samo enim branilcem.samo mimo ne pride to je problem.on rabi žogo da je sam pred golom
apodgraj
05. 10. 2015 08.31
+3
Včeraj , tako kot že več krat doslej je Navas rešil celo kožo Reala . Bil je igralec tekme in si zasluži najvišjo oceno .. Tu pa nastane problem , da ta isti igralec , ne more biti nikdar kandidirati za najboljšega igralca . Podobno se dogaja z obrambnimi ali veznim igralci , ki tudi zadevajo vendra bolj poredko . Napadalci z edino nalogo zabijati gol, so torej edini , ki si zaslužijo to prestižno nagrado . Iz vsega tega povedano , bi bilo najbolje ,da se podeljevanje lovrike za najboljšega nogometaša ukine in tudi zvezdnika vloga posameznika naj se ugotavlja po vsaki odigrani tekmi . .Danes pa je mnenje stroke , če si najboljši strelec sezone , si avtomatsko tudi že proglašen za najboljšega igralca na svetu . Pomembno tudi ni , kako si dosegal gole ali s svojo lastno kreacijo ali s pomočjo drugih ali iz bele točke .