Frank De Boer po Milanu hitro dobil nogo še v Londonu

Frank de Boer ni več trener angleškega Crystal Palaca. Londonski klub se je odločil ukrepati, potem ko v novi sezoni Premier League še ni zmagal, zabil ni niti gola. Med kandidati za naslednika nizozemskega trenerja je nekdanji selektor angleške reprezentance in produkt Palacove klubske šole Roy Hodgson.

Angleški član elitne Premier League, londonski Crystal Palace, je v ponedeljek odpustil trenerja Franka de Boerja. Nizozemec je v klub prišel poleti, na začetku svoje prve sezone v angleškem nogometu pa je nekdanji branilec Ajaxa in Barcelone doživel štiri poraze brez doseženega gola, zato so se v klubu odločili za zamenjavo v strokovnem vodstvu.

Frank de Boer

De Boer je poleti še ponosno razkazoval majico orlov, ki so ga po hitrem postopku zamenjali. (Foto: AP)

Kot najresnejši kandidat za njegovega naslednika se že omenja Roy Hodgson, izkušeni nekdanji angleški selektor, ki je nogometno kariero kot igralec začel ravno na jugu prestolnice. Po slovesu od Ajaxa, kjer je kot trener serijsko osvajal državne lovorike, je to že druga neuspešna avantura nizozemskega trenerja v tujini. Predčasno se je lani končalo tudi njegovo službovanje pri milanskem Internazionaleju.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev