Nogomet

Hrvaška naveza zrežirala prvo gostujočo zmago Zidana

Granada, 07. 02. 2016 22.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

V 23. krogu španske Primere Division sta se na Los Carmenesu udarila domača Granada in madridski Real. Težko prigarane zmage z 2:1 so se ob zaključku tekme veselili gostje. Junak srečanja je bil Luka Modrić, ki je s pravim evrogolom odločil srečanje.

Karim Benzema je v letošnji sezoni zabil že 19 golov.
Karim Benzema je v letošnji sezoni zabil že 19 golov. FOTO: AP

Prvo nevarno priložnost so si na srečanju priigrali gostje iz Madrida, vendar je bil v 9. minuti Karim Benzema premalo natančen, da bi popeljal kraljevi klub v vodstvo. Kazen za goste bi lahko sledila že v naslednjem napadu. Po slabem izbijanju Keylorja Navasa je žogo v mrežo pospravil Adalberto Penaranda, a so sodniki gol upravičeno razveljavili, saj je bil v trenutku sprejema žoge v prepovedanem položaju. Tekma je bila v tem obdobju zelo živahna in obe moštvi sta si še naprej pripravljali lepi priložnosti. Najprej je Cristiano Ronaldo v 13. minuti po odlični podaji Jamesa Rodrigueza malce preslabo zadel žogo, da bi ogrozil domačega vratarja Andresa Fernandeza. Le minuto pozneje se je po odlični podaji Luke Modrića v odličnem položaju znova znašel 'CR7', a za las meril mimo daljše vratnice gola Granade. Na drugi strani je le minuto za tem iz podobnega položaja kot Ronaldo pred njim zgrešil še domači vezist Isaac Success. Kljub napadalni igri obeh moštev je po 20. minutah na semaforju še vedno pisalo začetnih 0:0. Granada je bila v uvodne pol ure vsaj enakovreden tekmec Madridčanom, saj se ni osredotočila na branjenje, temveč je igrala zelo odprto igro - na prvi pogled to ni bila igre ekipe, ki zaseda predzadnje mesto na prvenstveni lestvici. Toda prav to odprtost so gostje kaznovali v 30. minuti. Po podaji Danija Carvajala je s svojim 19. golom v sezoni goste popeljal v vodstvo Benzema. Gostujoča obramba je bila povsem izigrana in Francozu iz neposredne bližine ni bilo težko premagati Fernandeza. Prejeti zadetek je Granadi povsem spodrezal krila - niso igrali več tako odprto, ampak so bili malce bolj osredotočeni tudi na branjenje svojega gola. Na drugi strani so se varovanci Zinedina Zidana nekoliko sprostili in malce bolj 'stopili na žogo'. Do konca polčasa sta ekipi imeli še vsaka po eno polpriložnost, s katerima pa nista resneje ogrozili vratarjev v polju. Polčas se je tako končal z minimalnim vodstvom tretjeuvrščenega moštva La Lige.

Veselje gostov ob pomembni zmagi nad Granado.
Veselje gostov ob pomembni zmagi nad Granado. FOTO: AP

Drugi polčas so odlično odprli domačini in že v uvodni minuti prek Successa in Davida Barrala nevarno zapretili pred vrati Navasa. Prav pri strelu Barrala se je moral gostujoči vratar še posebej potruditi, da je ohranil svojo mrežo nedotaknjeno. Že v naslednjem napadu je z razdalje silovito sprožil Modrič, a se je tudi Fernandez z izjemno parado izkazal. V 54. minuti bi lahko Benzema zadel še drugič na srečanju, a je njegov močan strel iz bližine končal zgolj v stranski mreži. Še lepšo priložnost je Francoz zapravil zgolj minuto pozneje. Po fantastični podaji Modrića se je sam znašel iz oči v oči s Fernandezom, a se je domači vratar odlično postavil in preprečil, da bi njegovo moštvo zaostajalo za dva zadetka. In te zapravljene priložnosti so se Realu maščevale v 60. minuti. Po napaki Modrića na sredini igrišča je do žoge prišel Ruben Rochina, ki je s podajo v prostor zaposlil Youseffa El Arabija, ki pa mu ni bilo težko premagati Navasa. El Arabi je na igrišče vstopil zgolj minuto prej in poskrbel za izbruh navdušenja med domačimi navijači na Los Carmenesu. Zidane je na izenačujoči gol odreagiral takoj in v igro namesto Jamesa poslal Jeseja Rodrigueza. Toda galaktiki so bili kljub menjavi še vedno povsem v šoku po prejetem golu. V 71. minuti je Granada celo povedla, spet je bil strelec El Arabi, toda še drugič na tekmi so domačinom sodniki gol zaradi prepovedanega položaja razveljavili - tudi tokrat so se odločili povsem pravilno. V 77. minuti je domači strateg Jose Sandoval v igro namesto Frana Rica poslal slovenskega reprezentanta Reneja Krhina. Real je v zadnjih desetih minutah vse moči usmeril v napad. In galaktikom se je to obrestovalo v 85. minuti. S pravim evrogolom jih je v vodstvo z 2:1 popeljal Modrić, ki se je tako oddolžil za napako, ki je posledično vodila v izenačujoči gol Granade. Hrvatov gol je bil prava paša za oči, saj je s približno 20-ih metrov zadel v desni zgornji kot gola, ki ga je branil, danes sicer odlični, Fernandez. Podajalec pri zadetku Modrića je bil še en hrvaški reprezentant - Mateo Kovačić. Do konca se rezultat ni več spremenil in kraljevi klub se je veselil pomembne zmage na gostovanju pri Granadi. To je bila obenem tudi prva zmaga na gostujoči tekmi za Real, od kar je trener Zidane. Kljub zmagi je zaostanek belega baleta za vodilno Barcelono velike štiri točke. Poleg tega imajo Katalonci še odigrano tekmo manj. Granada ostaja prikovana v cono izpada, saj je v 23. krogih zbrala zgolj 21 točk in ostaja na 19. mestu prvenstvene lestvice.

Izid:
Granada - Real Madrid 1:2 (0:1)
El Arabi 60.:Benzema 30. Modrić 85.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (155)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ledr
09. 02. 2016 14.00
+1
Dejstvo je, da si v tem krogu nista zaslužila zmage ne Real in ne Barca. Ampak na koncu se je obema izšlo...
Goooooooool!!!
08. 02. 2016 21.32
+4
Zakaj so granadi sodniki razveljavili dva gola? Kdo?
Trend01
09. 02. 2016 09.07
-1
mmmmmmmnnnnnnmmm
08. 02. 2016 20.54
+4
kje pa je stroj za gole bil?hahahahah
LaFerrari
10. 02. 2016 19.26
je že nekaj časa na počitnicah v maroku
KardinalFrancRodeVKristusu
08. 02. 2016 19.52
+15
Modrič je dal lekcijo princeski Kristini, kako dati gol takrat ko je to najbolj potrebno.... En samcat gol v sezoni, ki pa je bolj pomemben kot vseh 20 Kristininih....
LaDecima
09. 02. 2016 20.12
+1
Jani Prešern
08. 02. 2016 19.20
+7
Od kje ta nevoscljivost? Pa kako bo Slovenija obstala tako?? In ja, decembra je bilo odlocenih top 100 nogometasev sveta, Rakitic 12.mesto, Modric okoli 20(zaradi poskodb). Izbrani so bili tudi najboljsi vezisti: 1. Rakitic, 2. Pogba, 3. Iniesta, 4. Busquets, 5. Modric, 6. Ozil, 7. Silva, 8. James, 9. Kroos, 10. Mascherano.
KardinalFrancRodeVKristusu
08. 02. 2016 19.47
-2
Popolna dominacija hrvatov.... Vključno z Beqirijem, Shaqirijem, Behramijem....
vamos99
08. 02. 2016 17.11
-4
Več hrvaških "virtuozov" maš v ekipi slabši si na lestvici..pri barci so to že videli in hitr kupl ardo, da bo raketa spočit za pokalne tekme od naslednje sezone dalje...sej še slep človek vidi, kako barca melje z ardo namest rakitiča
mmickica
08. 02. 2016 15.15
+4
Vse kar lahko rečem na to tekmo je to, da je bil Real še slabši kot Barca, česar pred tekmo nisem pričakovala. Črna luna je verjetno bila razlog, hahaha...! Ni veliko manjkalo, pa šli 2 pikici po gobe!
alien8potnik
08. 02. 2016 18.07
+2
ja, vsakdo ima kdaj slab dan. nič posebnega. je pa luka resnično izvedel mojstrovino.
pikachujekul
08. 02. 2016 18.07
+1
mmickica
08. 02. 2016 20.29
+3
Drźi, Modrič je itak največji car pri Realu, vsaj zame! Res nemesis, zakaj si se preimenoval? Meni se je alien nekako vsedel, ne vem če se ne bom zmotila kdaj.
alien8potnik
10. 02. 2016 13.41
joj, a naj se preimenujem nazaj?:) no, pa se bom:)
realno 1
08. 02. 2016 14.28
+2
joj pa ne vem, kaj imajo doloceni posamezniki toliko proti temu @mariomandzukic... on je pac ponosen na svoje, a ni prav tako? tudi mi slovenci smo ponosni na nase...ne bit tako nevoscljivi, bodite ljudje. Luka Modrić je dirigent v Realu, ce njega ni, ni igre. Res je pomemben za Real. dober je !! lahko se ga pohvali, upraviceno. kaj vas moti ce je hrvat..? tipicno slovensko pac.. pa sem slovenec
Symbolic
08. 02. 2016 15.49
+9
Biti ponosen na svoje sonarodnike sploh ni narobe... Samo, kot pri vsaki zadevi, ni treba pretiravat in posebej: brez zaničevanja drugih! Njegovo konstantno izhodišče je primerjava CRO - SLO... Ene pa ravno to utruja, celo nekatere hrvate in TUDI nekatere ne-slovence... Skratka: njegova "napaka" je v pristopu! Pa še to: nacionalna pripadnost v profesionalizmu ni odločilna ampak, posamezniki: ni pomembno od kod si, pomembno je kaj znaš!
realno 1
08. 02. 2016 18.07
+3
bi rad videl kje uveljavljajo to : " ni pomembno od kod si, pomembno je kaj znas!" danes nazalost nikjer. se pa s tem strinjam 100%. "ljudje" gledajo iz kje si, vero, ali si drugacen od ostalih, ce si reven oz bogat.. in te s pomocjo teh ugotovitev nekako uveljavljajo v okolju, kar ni prav!! no zasel sem ampak kar hocem povedat je, da ni treba provocirat tega maria pod vsakim clankom kjer je govora o hrvaskih nogometasih ipd .. tudi on seveda ni zlat ampak eni pa res znate iz muhe slona delat... je pa res, da so hrvati mocni v nogometu.. mogoce se bo zdaj nasel kaksen, ki bo zacel omenjati svetovno prvenstvo itd..ampak dejstvo je da so posamezni hrvaski reprezentanti odlicni nogometasi..pri Realu je Luka center in on dirigira na igriscu.. kar je, je.
Symbolic
08. 02. 2016 20.33
+2
No, če misliš, da to ni pomembno, odgovori na to-le: 1.zakaj v Premier Ligue igrajo grajo le 3-je Angleži za Man C, 1-2 Angleža za Chelsea, 1-3 Angleži za Arsenal... itd. 2. zakaj v Serie A igra za Inter le 1 Talijan, v Napoliju celo 2 Talijana... itd. Ne da se mi omenjat še drugih lig kjer je stanje podobno: morje Argentincev, Brazilcev, Špancev, igralcev iz bivše Juge ter odličnih temnopoltih igralcev po celi Evropi... Še enkrat: v profesionalizmu je važno to kar znaš, ni važno od kod si !
Symbolic
08. 02. 2016 20.38
+0
Kar zadeva Modrića: saj je dober, ne pa odličen! Zakaj? Enostavno, ker se ne more primerjat z enim Vukasom, Bobekom, Bearo... če veš kdo so bili ti kampeljci!
realno 1
08. 02. 2016 20.39
+0
rekel sem, da se s tabo strinjam 100%. ne se takoj razburjat... preberi se enkrat..
realno 1
08. 02. 2016 20.39
+0
rekel sem, da se s tabo strinjam 100%. ne se takoj razburjat... preberi se enkrat..
realno 1
08. 02. 2016 20.41
+1
Modric je pa za moje pojme drugi najboljsi v Realu. calm down
Symbolic
08. 02. 2016 20.55
+1
Prav si napisal: za tvoje pojme... strinjam se!
realno 1
08. 02. 2016 21.15
+0
CURVANORD Zanetti
09. 02. 2016 12.26
+1
symbolic dovoli da te popravim v čanskem moštvu so pri Interju 4 italijani
CURVANORD Zanetti
09. 02. 2016 12.30
+1
Symbolic
09. 02. 2016 15.25
+1
Zanetti, mislil sem na zadnji tekmo proti Veroni: edini italijan Eder, je bil v 90. minuti zamenjan z Ljajićem... Na prejšnji tekmi (Inter-Chievo) je bil TUDI samo eden (spet Eder)...no pa lahko prišteješ še Mancinija, za "odvreč" moje trditve :) Sicer od skupno 39 igralcev NA SPISKU, 11 so Talijani kar je 28,2 % - torej manj kot ena tretjina ... Pa ni nič narobe s tem... Serie A sem dal za primer kolk so evropske lige izmešane z igralci z "raznih vetrov"... To je poanta!
CR7HALAMADRID
08. 02. 2016 14.03
-7
realmadrid 1
08. 02. 2016 14.11
-2
realno 1
08. 02. 2016 14.15
-3
KardinalFrancRodeVKristusu
08. 02. 2016 14.27
+6
HALA (ATLETICO) MADRID!!!!!!.... Njaboljši madridski klub....
realno 1
08. 02. 2016 14.29
-8
fihner
08. 02. 2016 17.33
+3
LaFerrari
08. 02. 2016 17.55
+2
že nekaj časa,polizančki pa tega ne razumejo
realno 1
08. 02. 2016 18.18
-2
katera lojtra? a trenutna lojtra lalige 2015/16? joj ta pa res veliko pove. tocka zaostanka Reala v tem letu (sploh pa ni sezone se konec)...poglej sirso statistiko in mi javi kateri madridski klub je boljsi...
KardinalFrancRodeVKristusu
08. 02. 2016 19.50
+4
Madridisti živite v preteklosti in štejete svoje naslove LP izpred 80 let, takrat ko so igrali še z žogo iz cunj.... Kar res šteje je sedanjost, in danes je Real na lestvici za Atleticom, šele drugi najboljši v Madridu.... hahahahah
realno 1
08. 02. 2016 19.57
-3
mi lahko gledamo v preteklost, zakaj pa vi ne morete? ker je vasa bolj bleda.
Campeones34
08. 02. 2016 20.09
-3
@kardinal, barca je moda, Real pa zgodovina.
vamos99
08. 02. 2016 14.01
+2
Škoda, da bo real dobil prepoved trgovanja z igralci, sploh ne dvomim, da bi zidane našel nekega kvalitetnega playa, ki ne bi prvič zadel po skoraj tričetrt sezone, saj modrič in kova bi bila še vedno zelo pomembna predvsem za pokalne tekme, barca je to že ugotovila, ko igra arda namest rakitiča je barca res stroj
R.M.Club
08. 02. 2016 19.28
-1
7strel
08. 02. 2016 13.33
+6
Mariomandzukic primerja Iniesto z Modričem hahahahahahhahahahahha :D hahahahahhahahah
7strel
08. 02. 2016 13.34
+5
Symbolic
08. 02. 2016 13.55
+6
On to že lahko, nikakor pa ne obratno:Modrića z Iniesto!
šumar
08. 02. 2016 13.28
+3
lahko vsak vikend zamenjate trenerja nic nebo pomagalo če igralci neznajo igrat pol ni pomoci haha
KardinalFrancRodeVKristusu
08. 02. 2016 13.24
+18
Gol Modriča, njegov prvi v sezoni, je bil bolj pomemben od vseh 20 Ronaldovih v sezoni... Ta gol je odločal o treh točkah, dobesedno.... Medtem pa princeska zgolj fila statistiko takrat, ko je to najmanj potrebno....
R.M.Club
08. 02. 2016 19.29
+4
ne morem varjet ampak se strinjam s teboj, mogoče če bi napisal še kaj o nesposobnem Benzemaju bi tvoj komentar imel še večji smisel,...
realmadrid 1
08. 02. 2016 13.15
+6
Slabo slabo.... Real je vceraj zgledal nekako omoticen... vse skupaj zelo bledo ... 3 tocke so sicer sle v Madrid ampak komaaaj... Modric je vceraj svojo dobro predstavo kronal z evrogolom (sicer je imel eno hujso napako po kateri so prejeli gol ampak delno je bil kriv tudi sodnik, ki se je kar zaletel v Luko). Ronaldo nekako brez volje, ampak mu ne gre zamerit, pac Ronaldo kot Ronaldo, vcasih ima svoje "muhe"... ;) zelo nepricakovano, da se bosta tako Real kot barcelona namucila z zadnjima uvrscenima na tabeli.... Navsezadnje se ostajamo v igri za naslov, ceprav je moznosti za osvojitev bolj malo, saj je zaostanek za barcelono kar velik za moje pojme. seveda upam na najboljse. lp in Hala Madrid
265004
08. 02. 2016 13.36
+2
imaš prav,Ronaldu nikol ne smete nič zamert.Zato pa ste tam kjer ste!!!
realmadrid 1
08. 02. 2016 14.10
-1
jaz mu ne zamerim nicesar, je dosti naredil za nas. zame bo vedno kralj v samem vrhu..zate pa...tudi ce ne..
realno 1
08. 02. 2016 14.23
+1
semprebarca tam kjer smo nismo zaradi Ronalda.. Ronaldo svoje delo izvrsuje, on je na igriscu da igra, pa ce odigra slabo ali dobro....pac svoje naredi...vedno pa ne more zabijat kot po tekocem traku in delat ne vem kaksne cudeze...je le clovek navsezadnje in svoje je ze dosegel v zivljenju..3 krat je bil najboljsi nogometas na svetu, pomoje je presegel samega sebe...in niso mu samo nogometne poti odprte, ima se kar nekaj poti odprtih v zivljenju..mislim, da mu ni tezko v zivljenju...on le opravlja svoje delo. ce ze kdo je krivo le vodstvo Reala, ki nima pojma kaj dela! menjava trenerjev po tako kratkem roku je stresna tudi za igralce.komaj se privadijo igrati na dolocen tempo in ze spet sprememba. to se pa zgodi, ko imamo neodgovornega predsednika. Ronaldo pa ni kriv, je enakovreden ostalim soigralcem. pride, odigra in gre. premisli kaj pises...
265004
08. 02. 2016 17.59
+0
REALno dejva na to pogledat drugače.Pustiva Ronaldov karakter in kaj dela izven nogometa.Poglej ga kot nogometaša in poglej Real kot ekipo.Ja mater vola, a res ne vidte navijači Reala,da dokler se bo igra vrtela samo okoli Ronalda in za Ronalda da nič ne morete naredit.A vam Barca res ne kaže kaj se da s kolektivno igro naredit??Vsi za enega,eden za vse.Nekak tako gre najlažje.Vi pa imate vsako leto zlato kopačko in kaj še????Ja imaš prav,on samo dela svoje na igrišču.In to dela slabo in to že nekaj časa.Ne pusti pa ,da bi trener postavil igro mal drugače.In dokler bo tako,dokler se ne bo podredil ekipi ne boste nič osvojil.Spoštujem Ronalda kot nogometaša ampak.....
realno 1
08. 02. 2016 18.28
+1
no ja, dva razlicna mnenja. js mam drugacen pogled na vse skupaj ampak se mi ne da vsega tega pisat pa razlagat, napisal ti bom skrajsano verzijo : Ronaldo je mene preprical ze v njegovih zgodnjih letih, ko je vstopil v svet nogometa. Tako je s še veliko drugimi ljudmi, v to sem prepican, zato pa ga postavljajo tako visoko in ga cenijo in mu pustijo, da igra tece preko njega. Se vedno je dober. Se ga bom spremljal, ZAME sodi v sam vrh. Ne dvomim v njegovo nogometno sirino, saj fant ZNA igrati nogomet in za to je bil tudi ze nagrajen.. Vsepovsod kjer je igral se je dokazal in postal najboljsi, kar pa ni ravno najlazje. Karakter je druga stvar, a mene je preprical z dolocenimi predstavami na igriscu.
265004
08. 02. 2016 18.34
+0
Ja se strinjam,no mogoče ne v tem da je najboljši ampak da je vrhunski nogometaš o tem ni dvoma.Predvsem pa -da je bil.Bo potrebno nehat živet z njegovimi preteklimi predstavami in se osredotočiti na sedanjost!
realno 1
08. 02. 2016 18.57
+2
Saj tudi ce gledamo sedanjost je vrhunski - letos je bil med nominiranci za zlato zogo. Ti to ne pove nicesar? Kaj je naredil za klub..? Veliko! Da ne bom sel dalec dalec nazaj v preteklost, ker vidim da ti ni vsec tole :) bom pa omenil samo lansko leto CL.. ATM vs RM ... Njegova asistenca je bila kljucna za gol Chicarita in napredovanje Reala... Potem tudi v polfinalu je kar sam odlocil tekmo proti Schalkeju... To ni tako zelo nazaj v preteklosti... Ne vem no, eni ga imate zgleda na piki in vas moti vsak njegov gib in premik, eni ga pa znamo cenit in spostovat, kar je naredil za nas. Mogoce ti tega ne razumes, ker pac navijas za barcelono.
mmmmmmmnnnnnnmmm
08. 02. 2016 21.01
+2
naj še ostane 100 let v realu ...hehehehehe
Symbolic
08. 02. 2016 21.02
+0
REALno, ko je bil še pri Spursih, sem si reko: ta ne bo še dolgo pri Tottenhamu...Takrat je (zaradi njega) blestel tudi Bale!
realno 1
08. 02. 2016 21.18
+1
dvomim da ravno 100 let .. ;) Symbolic morda imas prav
LocoBlanco
08. 02. 2016 12.49
+7
Čestitke fantom za zmago razen CR-u. Spoštujem vse kar je naredil za RM, ampak mislim, da z glavo ni več pri RM-u, pač pa se je verjetno že dogovoril s kakšnim drugim klubom iz MLS-a. Vidi se, da ni borbe oz. tiste želje po zabijanju. Upam, da tudi zveza njemu nameni kakšno neigranje letos sploh zaradi brcanja nasportnika itd. le tako bomo lahko gledali Zizoujev RM. Dolker bo CR v igri ne bo od nas nič. Vem, da včeraj ni bilo igre, ampak to proti tako grobem nasportniku, kot je bila Granada včeraj pač ni mogoče. 24 prekrškov od tega vsaj 4je štarti, ki bi lahko za dlje časa poškodovali koga! Ta tekma je bila včeraj bolj groba, kot pa Barca-AtlM pa ste imeli toliko nekateri za povedati kako proti RM-u ne igrajo grobo. Betis, Granada obe tekmi samo 'lupanje' po nogah sodniki, pa tudi z svojim scenarijem. Proti Betisu 2nedosojeni 11-m in včeraj jim je sodnik pomagal do gola, čeprav je potem Ramos slabo odreagiral. Važne so 3 pike in da končamo sezono na 3. mestu. Vse karte položit na CL in priti vsaj do polfinala, potem je vse mogoče. Kar se tiče pa la lige jo je pa Perez oz. Benitez zapravil z prvim dnem, ko je bil imenovan za naslednika velikega Carla. Čestitke še 1x ekipi in da ne bo pomote glede CR-a! Lp
Gostujo?iGost
08. 02. 2016 13.14
+3
Realen komentar, kapo dol za navijača Reala. To kar berem po drugih forumih je navadno preseravanje 15 letnikov, ki se samozadovoljujejo na te tri točke, ne vidijo pa dejanske slike, ki je vse prej kot zadovoljiva. Glede Ronalda in ameriške lige MLS, hm, pa bo res pri "rosnih" 31 že odšel tja? Pomoje se bo želel dokazati še kakšno sezono na evropskih tleh, naprimer pri svojem Unitedu, mogoče P$Gju. To da ne bi bil lačen golov si ne bi upal trditi, ker vsi vemo, kako se včasih razburi, če mu kdo ne asistira za zadetek, ampak pustimo to. Verjetno želi podreti še kakšen rekord v dresu Reala ampak je trenutno njegova strelska forma mizerna, oziroma ne le strelska, ampak forma nasploh. Že včeraj sem napisal pod člankom o tekmi Barcelone, da se vse preveč oziramo na sodnike, ki uničujejo tekme. Lahko smo oboji srečni za 3 pike, saj smo imeli slabo igro. S tako igro in Ronaldom na igrišču je zaenkrat polfinale CL zelo oddaljeno, res škoda, da se forsira igralce, ki trenutno nič ne prispevajo k igri Reala. Tisti del, da je vse mogoče od polfinala naprej, pa še kako drži, imaš prav. Glede Beniteza ne gre izgubljati besed, nekaj je kriv sam, nekaj so krivi igralci, vse tudi ni na njegovih plečih, nenazadnje igrajo igralci in, če ti ne pokažejo želje po zmagi, je lahko trener sveti Peter, pa ne bodo zmagali :)
realmadrid 1
08. 02. 2016 13.18
+1
Ronaldo se ni rekel svoje zadnje, samo to vama povem. Se pa strinjam, da ga "zasleduje" zelooo bleda forma, ampak se bo ze porihtal;) lp
VaSi4658
08. 02. 2016 13.22
+1
Brezveze ko pa napihuje samo proti palčkom... Ko pride resnejša ekipa je dobesedno odrezan in nemore nič...
croasan
08. 02. 2016 12.20
+5
Real najbolj pokvarjen klub na svetu. Casi Franka so minili pa se ze vidi da dominira Barca. Upam, da bo na Euru Lukica dal kaksen gol. Naj se ponovi Francija 98. HZV
realno 1
08. 02. 2016 14.35
+0
najbolj pokvarjen? hahahahah, govori zase ce ze moras....
R.M.Club
08. 02. 2016 19.31
-1
pokvaren, a si it pismen? beri malo članke kateri klub iman javeč pokvarjenih igralcev,...
alien8potnik
08. 02. 2016 12.07
-7
bravo benz, bravo luka¨!
265004
08. 02. 2016 13.38
+6
alien,a te lahko vprašam kaj je fora da si zamenjal nick??
alien8potnik
08. 02. 2016 14.27
-2
ni fore. kar tako. mene bolj zanima, v čem je fora, da sem bil z minusi torpediran za zapis zgoraj. hecno, res. zgleda, da sem mnoge užalil;)
265004
08. 02. 2016 18.02
+0
alien8potnik
08. 02. 2016 18.09
-2
si mislim, da ne:) nima veze. res sta kul benz in luka.
265004
08. 02. 2016 18.11
+1
mislim da eni sploh ne preberejo posta ampak samo prilepijo minus ko vidijo od koga je tko da se ne sekiraj.Če pa že mene vprašaš bi pohvalil Luko in Zidana
R.M.Club
08. 02. 2016 19.32
+0
bravo benz??!! kot alien nisi imel takšnih izletov,...
vamos99
08. 02. 2016 11.46
+0
Skoraj tričetrt sezone je mim pa je le dal en gol...skrajni čas, škoda da ravno včeraj, ko se je cel svet razen madrida pripravljal na nfl...
mariomandzukic
08. 02. 2016 12.13
-6
iniesta je v lanski sezoni zabil 1 gol in 1 krat asistiral
BayernGomez
08. 02. 2016 12.16
+3
Iniesta je doktor nogometa za tvojga Lukca.
piuski
08. 02. 2016 12.33
+1
itak,vsi skup mu ne pridejo do šiške,raketa,kova,luka in halilo!!!
Le vkup uboga gmajna
08. 02. 2016 13.19
Cel svet!? Ker si slučajno prebral, da je finale, si v to utural cel svet!? Če odšteješ gledalce v ZDA, si je finale ogledalo manj ljudi od finala badmintona na SP!
7strel
08. 02. 2016 13.28
+3
primerjas modrica z iniesto ? hahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahaha
CR7HALAMADRID
08. 02. 2016 11.25
+0
Golaso hrvaska naveza kapo dol
BayernGomez
08. 02. 2016 11.18
+3
Cel svet govori o dominaciji mandžo pa je že spil tri pire. Pa preberi si članek na nogomaniji o dominantnemu Hrvatu.