Gobbi: Imamo pripravljen denar za Pata!

Vodstvo brazilskega nogometnega velikana Corinthiansa je pripravilo 15 milijonov evrov, torej toliko kot AC Milan od njih zahteva za napadalca Alexandreja Pata. V Brazilijo naj bi se vrnil tudi Robinho.

Nogometaši italijanskega podprvaka AC Milana so v letošnje tekmovalno leto krenili močno spremenjeni, odšli so številni nosilci igre, kot kaže, pa bodo od januarja igrali še s skromnejšo zasedbo. Pred vrati Corinthiansa naj bi bil napadalec Alexandre Pato, tudi drugi Brazilec rossonerov Robinho pa je napovedal skorajšnjo selitev s San Sira v domovino.

Robinho

Robinho (Foto: Reuters)

"Denar za Pata, ki ga zahteva AC Milan, imamo pripravljen. Vse je pripravljeno za njegov prihod," je za Globo povedal predsednik Corinthiansa Mario Gobbi. 23-letnik se v zadnjih letih pri AC Milanu ni naigral, saj so ga nenehno pestile poškodbe, kljub vsemu pri Corinthiansu niso črnogledi, ko gre za omenjenega, saj so zanj pripravljeni odšteti skoraj 15 milijonov evrov.

Odhod v Brazilijo je že napovedal podpredsednik italijanskega velikana in poudaril, da je obisk dežele sambe izključno poslovne narave, saj sta Pato in Robinho napovedala slovo s San Sira.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 24
cocowski 24.12.2012 18:01:46
naj dajo not v pogodbo odkupno klavzulo da ga mogoče pa kdaj nazaj odkupijo, drgač pa jaz druge rešitve več ne vidim za njega, zdravili so ga najboljši zdravniku po svetu pa NIČ. Za robinha je škoda pisat kaj, naj sina pusti v milanu mogoče bo pa z malega kaj več kolko smo videli.
pripravlaj se pa prigoh Adel Taarabat, jaz mislim da bo tip naredil več kot kakšen robinho, več pa v špici ne rabimo itak imamo NIANGOTELIJA ; )
FORZA MILAN
cocowski 24.12.2012 18:11:14
prodajo naj pa : Mesbah, Antonini, Abate, Bonera(že zdavnaj), Flamini, Robinho, Pato, nekaj drobiža dobijo za njih, mi navijači pa dosti več od tega ; ))
jeanjak 24.12.2012 18:26:04
antonini, mesbah, abate nima smislla prodajat... če že pride nekdo boljši na njihovo pozicijo, potem so itak uredu zamenjave. Problem je, ker nobenga boljša nočejo kupit oz. nimajo denarja. Bonera itak rupa pa pol :) in ko začne tekmo, vem da bo(m)jo dobil ene tri komade :) ..flamini, robinho, pato pa mislim da tako ali tako grejo. Pata bi še obdržal ampak če negre negre. Rad bi vido kako res odlično okrepitev na sredini.. in ne kvazi Montolivo.. nekaj boljšega... nekaj v obrambi.. napada pa zarad mene ne rabimo. Golman v bodoče more bit nekdo veliko boljši kot abiati / amelia.
alo_ejga 24.12.2012 18:40:36
kaj pa bo ta seljak Taarabt, ni uravnovešen igralec
Več komentarjev