VIDEO: Guardiola prispel v Barcelono

Nekdanji trener katalonskega nogometnega velikana Barcelone Pep Guardiola je prispel domov, saj želi izraziti podporo svojemu nekdanjemu pomočniku, danes šefu Barcine stroke Titu Vilanovi, ki je prestal operacijo tumorja na obušesni slinavki.

 

Nekdanji trener nogometašev Barcelone Pep Guardiola je zapustil New York in se po treh mesecih bivanja v deželi onstran Atlantika vrnil v katalonsko prestolnico. Razlog vrnitve tiči v obisku aktualnega trenerja Barce Tita Vilanove. Po četrtkovi operaciji so ga z oddelka za intenzivno nego že odpustili. Nekdanji trener Barce mu je prišel izreči podporo v teh težkih dneh, ko je prestal operacijo tumorja na obušesni slinavki, a v stik s svojim nekdanjim pomočnikom bo prišel šele v ponedeljek, ko naj bi omenjeni prispel na hišno nego.

Tito Vilanova

Tiot Vilanova (Foto: Reuters)

Želi se izogniti predstavnikom sedme sile, ki pozorno spremljajo dogajanje pred zdravstveno ustanovo v Barceloni. Spomnimo, da se je Pep po izjemno uspešnem obdobju, ki ga je preživel na klopi Barce, odločil za leto dni oddiha, ki ga skupaj z družino preživlja v New Yorku.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 57
Catalonya 23.12.2012 15:08:16
Tiot Vilanova (Foto: Reuters)
Tiot !?
Nč novega, 24.com ...
Več komentarjev