Handanovič v Bayern, Krhin pa v Lecce

Eden najbolj verodostojnih italijanskih športnih časnikov je v današnji izdaji pisal tudi o možnih prestopih nekaterih nogometašev, ki trenutno nastopajo na Apeninskem polotoku.

Rene Krhin

Odhaja v Lecce? Rene Krhin bo v novi sezoni bržkone zaigral za novopečenega italijanskega prvoligaša. (Foto: Damjan Žibert)

La Gazetta dello Sport je nekaj besed namenila tudi o slovenskima nogometašema Reneju Krhinu, ki je trenutnio še član aktualnih evropskih klubskih prvakov Interja iz Milana, in Samirja Handanoviča, ki že nekaj let uspešno brani barve Udineseja iz Vidma. Kot trdijo italijanski mediji je vrednost Handanoviča ocenjena na okoli 10 milijonov evrov, novinarji pa špekulirajo, da bi se "Sarma" po koncu svetovnega prvenstva v JAR utegnil iz Italije preseliti v Nemčijo, kjer je zanj zelo zagrizel letošnji finalist Lige prvakov münchenski Bayern.

Handanović, Huntelaar

Italijanski mediji so prepričani, da je Bayern naslednja nogometna postaja za Samirja Handanoviča. (Foto: Reuters)

Za nekatere italijanske predstavnike sedme sile gre tu že za skoraj "gotov posel". Zelo blizu prestopa v nov klub je tudi mladi slovenski reprezentant Rene Krhin, ki je po odhodu Joseja Mourinha v Real pri Interju izgubil glavnega mentorja in zagovornika. Kot pišejo mediji z Apeninskega polotoka se bo 20-letni Krhin bržkone preselil k novemu prvoligašu Lecceju, kjer je pred leti uspešno igral in zabijal gole tudi Sebastjan Cimerotič.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 109
baletka3 17.07.2010 19:53:12
ja zdej pa poročajo o arsenalu!!!???
Več komentarjev