Mazzari je novi trener Interja

Italijanski nogometni prvoligaš Inter iz Milana je končal sodelovanje s trenerjem Andreo Stramaccionijem, potem ko so nerazzurri letošnjo sezono v Serie A končali pod pričakovanji. Novi trener črno-modrih je Walter Mazzari.

Slaba sezona bo ostala zapisana za milanski Inter v letošnji Serie A. V moštvu je prvi vratar slovenski reprezentant Samir Handanović, črno-modri pa so ostali brez evropskih nastopov v novi sezoni, v Serie A pa so zasedli šele deveto mesto. Inter je domače prvenstvo končal na domači zelenici proti Udineseju s še enim porazom, na koncu je bil izid v korist Udineseja visokih 5:2.

Odločitev o zamenjavi trenerja tako ni preveč pretresljiva in Andrea Stramaccioni je bil z odločitvijo klubskega vodstva že seznanjen, poročata tako tiskovna agencija Ansa kot športni dnevnik Gazzetta dello Sport. Stramaccioni, ki je trenerski položaj prevzel marca leta 2012 in je nasledil Claudia Ranierija, ima pogodbo z milanskim moštvom do poletja 2015, tako da se s klubskim vodstvom za zdaj dogovarja le o ustrezni odškodnini. Trenerski stolček Interja je prevzel Walter Mazzari in je po uspešni sezoni zapustil Napoli, potem ko ga je popeljal do drugega mesta v prvenstvu Serie A in tako tudi neposredno v Ligo prvakov. Mazzari je podpisal dveletno pogodbo so sporočili iz milanskega kluba, na leto pa naj bi zaslužil 3,5 milijona evrov.

Walter Mazzari

Walter Mazzari (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 40
 
mafia21 25.05.2013 18:26:39
Wedno globlje je inter...v tem trenutku bi jih maribor zmagu
Več komentarjev