Nogomet

Hiddink na gostovanjih še ni prejel zadetka, a znova oddal dve točki

Watford, 03. 02. 2016 23.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Chelseaja tudi po prihodu Guusa Hiddinka še naprej oddajajo točke. Tokrat so v 24. krogu angleške Premier League remizirali na gostovanju pri Watfordu. Na drugi sredini tekmi je Everton doma gladko ugnal srake iz Newcastla (3:0).

Hiddink nadaljuje niz neporaženosti na klopi Chelseaja.
Hiddink nadaljuje niz neporaženosti na klopi Chelseaja. FOTO: AP

Gasilec na klopi Chelseaja, nizozemski trener Guus Hiddink, je stvari v obrambi modrih očitno postavil na mesto, a na gostovanju pri Watfordu je znova do izraza prišla stara težava Chelseaja – neučinkovitost napadalcev. Diego Costa ob pomoči krilnih napadalcev Oscarja in Williana ni našel poti do gola domačega Watforda in tekma se je končala z nepriljubljenim nogometnim izidom 0:0. Hiddink tako še na četrti gostujoči ligaški tekmi ni prejel zadetka in po prihodu na mesto 'gasilca' na klopi Chelseaja sploh še ni zabeležil poraza. Modri, ki so na zadnjih štirih ligaških tekmah kar trikrat remizirali, so trenutno na 13. mestu z 21 točkami zaostanka za vodilnim Leicestrom.

Newcastlu se pošteno razmetavanje z denarjem v zimskem prestopnem roku na prvi tekmi ni pretirano poznalo, potem ko so srake morale priznati premoč Evertonu na gostovanju sredi deževnega Liverpoola. Za visoko zmago (3:0) po petih ligaških tekmah posta sta poskrbela Aaron Lennon in Ross Barkley. Ta je v mrežo srak zabil dva zadetka, oba iz enajstmetrovke.

Premier League, 24. krog:
Watford – Chelsea 0:0 (0:0)

Everton – Newcastle United 3:0 (1:0)
Lennon 23., Barkley 88./11-m, 90+4.,/11-m

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hoilongmai
04. 02. 2016 09.57
+4
Tezka bo letos v evropo prit
Trend01
04. 02. 2016 10.14
+0
Morda lahko pomaga Tom Cruise. Če v filmu vse zrihta.... Ali še bolje - Chuck Norris. Še to težko. Sploh, ker se Hiddink nekaj s Hazardom ne ujame. Morda veš razlog?