Nogomet

Hladna vojna v slačilnici Reala: na enem bregu Ronaldo, na drugem Ramos

Madrid, 16. 11. 2017 10.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Govorice o nesoglasjih v slačilnici Reala so vedno glasnejše. O tem v četrtek priča tudi poročanje obeh osrednjih športnih časnikov iz Madrida, ki sta se razpisala o dvoboju Cristiana Ronalda in Sergia Ramosa. Ronaldo naj bi kapetanu močno zameril nedavno izjavo, v kateri ga je obtožil oportunizma.

Dnevnik MARCA se spominja poraza na Wembleyju s Tottenhamom (1:3) v Ligi prvakov, ki ga primerja s polomom Napoleona pri Waterlooju. V Londonu se je Cristiano Ronaldo, edini strelec španskih prvakov na tekmi, pojavil pred mediji in brez ovinkarjenja izjavil, da je trenutni kader igralcev, s katerim razpolaga trener Zinedine Zidane, enako močen kot lani, a da moštvu manjka izkušenj. Portugalski as je opozoril na odhode Pepeja, Jamesa Rodrigueza in Alvara Morate, s katerimi je bil Real "močnejši", kot se je izrazil Ronaldo. Kapetan ekipe Sergio Ramos je Ronaldu vrnil žogico in celo dejal, da je tovrstno razmišljanje "oportunistično". Španski branilec je opozoril, da je bila ekipa, ki je tako navdušujoče premagala Barcelono na dveh tekmah španskega superpokala in osvojila tudi evropski superpokal, seveda ostala nespremenjena. El Chiringuito je že pred časom poročal, da si Ronaldo poleti še vedno želi zapustiti klub, zdaj pa španski kolegi dodajajo, da je močno zaškripalo tudi v napadalčevem odnosu z Ramosom.

Ronaldo in Ramos (desno) proslavljata enega od golov v letošnjem finalu Lige prvakov z Juventusom.
Ronaldo in Ramos (desno) proslavljata enega od golov v letošnjem finalu Lige prvakov z Juventusom. FOTO: AP

"Naklonjenost Ramosa glede morebitnega prihoda Neymarja, kar je pod vprašaj postavilo Cristianovo vlogo v moštvu kot glavni as Madrida, je še dodalo nekaj soli na rane," piše MARCA. Osrednji španski športni dnevnik dodaja, da je Ronaldo z odhodi Pepeja, Fabia Coentraa in Jamesa Rodrigueza ostal brez večjega dela največjih prijateljev v slačilnici. Vloga Ramosa od Portugalčevega prihoda v klub še nikoli ni bila tako velika, razmišljajo pri dnevniku MARCA, kjer opozarjajo na vedno bolj špansko moštvo Reala z Ramosom kot glavnim simbolom belega baleta.

Pri Nachu Fernandezu, Danielu Carvajalu, Marcu Asensiu, Iscu Alarconu in Daniju Ceballosu Ronaldo niti slučajno nima takšne teže, kot jo ima Ramos, pravi MARCA"Da bi Cristiano zapustil Madrid? Ne vem, vprašajte njega. Teh reči ne razumem," je Ramos izjavil po nedavni reprezentančni tekmi v Rusiji in s to izjavo naj ne bi niti malo sprostil "napetosti med kapetanoma", kot so celotno situacijo poimenovali španski kolegi.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (73)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Vojko Rudolf
19. 11. 2017 21.12
-1
ronaldek naj spiz...i na samotni otok in naj tam igra sam s sabo, ker je krete....n in samo še čakam kdaj ga bodo vsi igralci v realu cipelarali
xxman.y
19. 11. 2017 12.04
-2
Kaj pa je blo drugega za pričakovat? Valda bo Ronaldo zameril vsako izjavo ki ni po njegovem. To je kot 5 letni otrok. In Messi ni nič boljši glede tega.
Trend01
17. 11. 2017 08.18
-11
Ramos tega ni nikoli izjavil. Glede Ronalda je le izjavil, da ne ve nič o njegovih željah po odhodu in, da se naj novinarji glede tega kar na njega obrnejo. Igralec, ki pa je dal to izjavo, je Casimiro. Tu pa cele litanije in zgodbe nekateri pišete. Ramos in Ronaldo se takole ne bosta nikoli usekala. No, vsaj dokler igrata za isto moštvo. Ste pa nekateri za hece.
nikajzadodat
17. 11. 2017 17.38
+7
Ne morem verjet. Pa tudi, če bi prebral ves rumeni tisk, tega ne bi vedel, ker te ni bilo v slačilnici. Jaz ne trdim, da je res, samo ti pa to trdiš in se posmehuješ vsem, ki morebiti verjemejo. Vsi pa vemo, da se v slačilnici marsikaj dogaja in kdaj pa kdaj pride tudi kaj ven. Mourinho primer. Po pravici povedano me ne bi presenetilo, da bi Ramos povzdignil glas tako kot piše.
Symbolic
19. 11. 2017 15.26
+2
Ah, pusti človeka, kaj mu "rušiš" ugled! Naj verjame, da je vsevednež!
cripstoned
16. 11. 2017 21.27
-17
sodec po komentarjih hejterjev bo real cez 2 sezoni igral v segundi hahahahahaha....prihodnost je lepa, vse lovorike so v igri....taksni poskusi medijev pa so jasni saj je real prvak evrope, spanije in sveta....glede na to kaj je vse realu uspelo v zadnjih sezonah mislim da tudi ce naslednjih 5let ne osvojijo nicesar ceprav bo to zelo tezko ko razlogov za paniko ni... real ima mladenice o katerih drugi klubi lahko samo sanjajo .....joooj kako lepo je biti navijac reala....hejteri vi pa poglejte malo v svoj stab in upajte da messi ostane...ker ce gre on gre barca in vec kot polovica vas ki se imate za njene navijace v bistvu ste pa samo hejteri najvecjega in najboljsega kluba v zgodovini nogometa....to je ta reaaaal ki ne da nobeeenemu mir ahahahahaha
apodgraj
17. 11. 2017 08.41
+10
cristoned-Vse to, kar je bilo doseženo v preteklosti je že zgodovina Vseh teh doseženih lovrik in naslovov za lansko sezono , se ne da prenesti v to sezono. Začeti je treba znova in vse te dosežene rezultate iz minule sezone v novi sezoni tudi uresničiti . Višje ne moreš, lahko pa padeš nižje . So vzponi in padci
idiu3krasne
17. 11. 2017 10.12
+7
REALno gledano ni real osvojil nič...po Gen. Francom je blo vse zmenjeno...pod Perezom in v dojcu z Tebasom pa vse podkupljeno.
kejsi87
17. 11. 2017 10.58
+0
Johnny_J
16. 11. 2017 21.02
+10
Še dober,da je letos vsaj Valencia v dobri formi,da bodo imeli pri barci vsaj dva dobra treninga v letu,za ligo prvakov. Saj je ne moreš osvojit,če ni dobrih nasprotnikov za trening. Saj zato tudi Maribor ne more dlje od skupinskega dela,če mora igrati z ankaranom in takimi!
Trend01
17. 11. 2017 08.20
-7
apodgraj
17. 11. 2017 08.25
+10
Težko pričakujem razplet spora med Ramosom in Ronaldom . Videlo se bo , kdo je tisti , ki bo potegnil krajši konec. Ta nedotakljiv status Ronalda je trajal predolgo . Na ta račun je neopravičeno prejemal razno razne lovrike in si krepil svojo osebno statistiko. .Zadnji je čas in v dobro ekipi Reala ,da se ta privilegij končno prekine . .
bobrock46
19. 11. 2017 22.09
-1
Ker v Ronaldovi eri se je še kaj osvojilo, po njem bo pa spet težko, dokler ne najdejo enega dobrega napadalca, ki bo sposoben dat 50 golov na sezono
Johnny_J
16. 11. 2017 20.52
+13
Pa sej to ne moreš verjeti,dva trača o realu,v enem dnevu. Dejte se malo zbrati 24ur in ne objavljajte čisto vsakega trača,saj bosta zapiramgobec in zmedeni zlepila vse tipke in mamica bo vso plačo zapravila za wc papir. Ampak vseeno morem nekaj napisati,saj sem dolžan realovim grupikam,kot sta spricamsivusta in zmedeni,realen komentar. Še začelo se ni in se je že končalo. Tudi lansko la ligo so dobili iz enega samega razloga: zveza se je odločila,da je treba prekiniti primat Barcelone,saj njihovi nadvladi ni bilo videti konca. Uspelo jim je,toda le za kratek čas,saj zidane izgublja oblast,nad svojimi zvezdniki,ki so še lani tako veselo slatali za riti. Tako je,ko je vse lepo,je lahko biti,ko pa pride kriza,se pa pokažejo pravi obrazi. Zidane bo letel,napadalni trio,gre drugo leto v penzijo,saj kdo bi pa kupoval takšen odpad,sploh pa za toliko denarja. Škoda mi je balea,saj je res vrhunski igralec,ampak nonstop poškodovan. Njegova napaka je bila,da je odšel v ta zdraharski klub,kjer so ga,kot že nešteto drugih potencialov,uničili do konca. Naj vaju grupike spravim na realna tla glede neymarja: desno jajce dam,če pride v poletnem prestopnem roku v real,zato se ne slinita ob svojih pokvarjenih mislih,da se kdorkoli sekira glede tega. Bo prišel,čez 2-3 lete,če bo real še sploh v prvi ligi,saj bote potrebovali zamenjavo za jokanje in simuliranje,ki jo bote izgubili ob odhodu Kristine. Pa kaj se ta salabajzer gre,da se krega s kapetanom. On je zadnji,ki lahko karkoli zine,saj je kapetan lani prinesel lovorike,skupaj z morato. Če bi vsi čakali na Kristino,bi real izpadel po skupinskem delu lp,v la ligi bi pa bil borbo za 4 mesto. Pa še glede teh vaših kao "novih zvezd" aka isco in asensio. Lahko je proti slabim ekipam,ko bodo naleteli na pravega nasprotnika,se bodo pa noge tresle. Ko bodo Messija videli že v tunelu,bodo skupi padali od strahu! No pa saj bote že ta vikend proti atletom skasirali novo porcijo. Še ena zanimivost,da sem poleti napisal,da se bodo skregali pri realu,če ne bodo prodali Kristine in glej ga zlomka! Da bo padla harmonija v slačilnici in,da se bo zizu poslovil pred koncem sezone! Aja,pa borili se bote za nastop v ligi prvakov drugo leto! Gotofi ste,kje ste cr 7 grupike?
U4
16. 11. 2017 21.02
-2
Kollerik
16. 11. 2017 21.09
+11
Johnny +++++. Morem priznat, da me je Real Madrid skupaj z Zidanom po tistih dveh zelo lepo odigranih el classicih spet presenetil. Slabi rezultati so začinjeni z trenji med igralci in ja, Ronaldo pač ni v formi, Benz pa še manj... In sodniki so spet vse očitneje na strani Real Madrida.....
Johnny_J
16. 11. 2017 21.24
+9
U4 za grupike spricamsivusta in cripstoneda vedno. Kolerika ja,samo to se čist prehitro dogaja,dejansko sploh še ni take krize,ker bo tudi barca kiksala,ampak na žalost imajo njihovega opevanega zvezdnika,ki dela točno to,kar sem od njega pričakoval. Uničuje harmonijo. Dejansko se zdaj vidi kakšno srečo so imeli lani!
cripstoned
16. 11. 2017 21.30
-14
U4...toliko kompleksov sem nabil tem hejterjem da me sanjajo....ne oglasam se vec v temah barce ker sem jim tam ze dosti lepega naredil...posledice so jasne....ce so prej trpeli za madriditisom danes trpijo za cripsititisom....
Johnny_J
16. 11. 2017 21.56
+6
Seveda ne komentiraš,ker je reprezentančni premor in v tem času se lahko piše le o klubih,ki so navadne burleske,ne pa klub! Sploh ne bi obstajali več,če bi bilo kaj pravice,tako imaš pa tudi ti dostop do interneta...ni pravice
Kollerik
17. 11. 2017 08.46
+4
cripsy, tvoja fan baza se veča, ni kaj.... :)
dark horse
16. 11. 2017 19.54
+13
Ni lepšega kot brati pametovanje slovenskih navijačev Reala ki mislijo da vse vedo,da oni vodijo politiko kluba in sanjajo o mnogo čem. Kar naenkrat so Cr pa Modrič pa Kroos itd za na odpad. Ko pride ČE pride Neymar bo najboljši na svetu v Barci je bil simulant in nihče. Kakšni kekci :D
Johnny_J
16. 11. 2017 21.05
+6
pikachujekul
16. 11. 2017 18.44
mene bolj skrbi, kako je z Iscom. Sicer naj bi okreval, sam dvomim.
fafajonka
16. 11. 2017 17.21
+5
Tisti, ki ste vsa leta Lepega dvigovali v nebo, zdaj na koncu njegove kariere, ne pljuvajte po njem.
nikajzadodat
16. 11. 2017 17.13
+4
Problem pri Realu je, ker se ne morejo znebiti BBCja in dati moznost mladim. To pa je na daljsi rok edina varianta.
manucao
16. 11. 2017 17.05
+2
Mislim, da je počasi čas, da se Ronaldo lepo poslovi.Letos je v relativno slabi formi pa tudi leta so tu.Moštvo se bo moralo okrepiti ker s zasedbo Bale,Benzema in Ronaldo uspehov vsekakor ne bo. Upam si trditi, da bodo prodali vso trojico napadalcev iz preprostih razlogov ker je Bale non stop poškodovan,Benzema in Ronaldo ven forme.Na njihovo mesto bo prišlo vsekakor kakšno zveneče ime.Pustimo se presenetiti.
Johnny_J
16. 11. 2017 20.25
+3
Eden za vse tri...na tvojo žalost ti moram sporočiti da Messija ne bo nikoli v realu.
ehjaehja
16. 11. 2017 16.55
-16
barca je zgubila 2 elklasika, on od teh dveh porazov naprej ne bo nikoli več premagala real madrid,sploh sedaj so živčne razvaline ko vedo da prihajajo v kraljevski klub hazard,de gea ter neymar ajejejej pa saj jih bo še infarkt hahaha
Johnny_J
16. 11. 2017 20.28
+9
Ti ne zapiraš ust,ti jih z vsakim komentarjem odpreš vsem,ker nihče ne more verjeti,da tako neumen človek obstaja. Ti nisi niti ovc sposoben past,v Afganistanu
Kollerik
17. 11. 2017 08.44
...kje si zdaj našel ta Afganistan.... :))
Drago Kugler
17. 11. 2017 19.26
+5
zapirač malo se spomni kaj vam je vzadnjih desetih letih počel na el klasikih ta čarobni MESSI.
ehjaehja
16. 11. 2017 16.53
-19
mali katalonci se dobri zavedajo da njihov slabi messi na dopingu že 10 pa nič kej dosti od njega,sedaj jih je prizadelo še to da bivši igralec barce želi k šefu madridu ajejejej gotofi so barcelonarji HALA MADRID!
fafajonka
16. 11. 2017 17.19
+14
Administrator 24 ur, bi moral zahtevati od vsakega mladoletnika, ki se hoče prijaviti, da si prej stisne vse mozolje.
Kollerik
16. 11. 2017 19.58
+4
Bigbadjohn
19. 11. 2017 13.30
-1
Če pogledaš CR-ja in Messija- za katerega bi prej pomislil, da si šprica rastni hormon?
idiu3krasne
16. 11. 2017 16.43
+6
Morattttatzatatatatata
idiu3krasne
16. 11. 2017 16.21
+13
ATM jim bo dal lekcijo...v soboto zvečer...in potem bodo v slačilnici previjali en drugega
kastelc1212
16. 11. 2017 15.51
+8
Ramos je legenda obrambe. Ronaldo pa nula brez dobre ekipe.
drmr1980
16. 11. 2017 15.24
-8
Ramos je podn!
?ampl
16. 11. 2017 15.41
+2
Campeones34
16. 11. 2017 17.53
-5
Koliko golov je dal lani Ronaldo v playoffu? Pametnjakovič...
Boris Kavčič
16. 11. 2017 17.57
+6
Ramos je dobern obrambni igralec,je pa tudi umazan in pokvarjen z njegovo igro..
apodgraj
17. 11. 2017 08.14
+1
Res je , da je njegova igra je večkrat zelo umazana bil v mnogih tekmah rešitelj ekipe Reala .
drmr1980
16. 11. 2017 15.24
-4
Ramos je nula!
manucao
16. 11. 2017 17.02
+7
Bodimo res malce bolj objektivni, da je Ramos med boljšimi branilci na svetu.Pisati, da je Ramos nula je neresno.
Bigbadjohn
19. 11. 2017 13.34
+1
Ramos je 1 in to v dvojiškem številskem sistemu! (kar v dekadnem pomeni čista desetka))
Uporabnik589379
16. 11. 2017 15.20
+1
Se že dogaja.... Vse skupaj je pravzaprav dobro naštudiran scenarij. Ronaldo je v počasnem zatonu in Real ga bo z veseljem za nemajhen denar prodal (verjetno v Manchester Unt.), Namesto njega pa v Real pripeljejo Neymarja za katerega so se zdilali z PSG-jem. Da pa naredi zdraho, je pa idealen kandidat Ramos ki je večni partybreaker in nula od človeka...
kastelc1212
16. 11. 2017 15.50
+3
Se popolnoma strinjam!!! Razen mišljenja o ramosu za real je zelo veliko naredu. Sploh prejšnjo sezono. Pomnite koliko odločilnih golov je dav zadnje minute tekem.
Kollerik
16. 11. 2017 20.00
+3
Ne si želet Neymarja,.... je špica igralec ni kaj, toda močno koflikten. Potem se bo šele imel Ramos s kom kregat....
ehjaehja
16. 11. 2017 14.18
-32
bilo kaj se zgodi real madrid ostaja real madrid, še vedno bomo prvi na svetu letos osvojimo spet ligo prvakov, kar se pa tiče ronalda ?kolko golov pa je messi dosegel brez inieste in xavija v eri barce? NIC HAHA HALA MADRID!
ledr
16. 11. 2017 14.19
+14
Ti očitno v glavi nimaš NIČ HAHA... Ali pa ne veš, kaj je to nogomet...
ehjaehja
16. 11. 2017 14.22
-10
TheGrove
16. 11. 2017 14.25
+13
Drago Kugler
16. 11. 2017 14.44
+13
ledr pusti njega, dobro veš da samo naklada
glej ovega
16. 11. 2017 15.42
+11
Ronaldinho se je na glas nasmejal ko je ronaldek sam sebe pohvalil da je najboljši ;) me zanima duel med Ronaldinhom in ronaldom..mislim da bi ronaldek s solzami zapustil igrišče..lp
idiu3krasne
16. 11. 2017 16.38
+6
ti nisi med pametnimi...in niti med tiste manj pametne ne spadaš