Nogomet

Hummels: Izjemen dvoboj in odličen rezultat!

Dortmund, 25. 10. 2012 08.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši dortmundske Borussie so dosegli eno največjih zmag zadnjega kroga Lige prvakov. Na domačem Westfalnu so z 2:1 ugnali španskega prvaka Real Madrid.

Mats Hummels
Mats Hummels FOTO: Reuters

"Že pred dvobojem je bilo jasno, da gre za dvoboj, na katerem bomo za ceno zmage od sebe dali vse in še več. To je nekakšen obliž na rane po nekaj domačih spodrsljajih. Takrat smo preprosto mislili, da lahko koga premagamo s pol moči, in sledila je kazen. Tokrat lahko govorim le o izjemnem dvoboju in odličnem rezultatu," je po zmagi povedal nemški reprezentant Mats Hummels.

Nemški prvak si je z zmago priigral tudi prvo mesto v skupini D, saj je sedaj natanko točko pred galaktiki.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ledr
25. 10. 2012 12.35
-2
Moram priznat, da me Borusija s svojo igro ni navdušila. Prej bi rekel, da je igrala slabo! Ampak...??? S to slabo igro je premagala "veliki Real"??? A to kaj pove?
Arhitek
25. 10. 2012 14.23
+8
Slabo igro? S tabo je vse vredu. Igrjao tako že 2-3 leta in so prvaki v Nemčiji. Vse legende nemškega nogometa pravijo, da igrajo najlepši nogomet. Ofenziven pressing...si ga vidu? Kak je Real imel probleme v obrambi....BVB igra lepše kot bilo kateri angleški klub recimo.
Barca win win
25. 10. 2012 10.56
+14
A še ni junaka Reala k bi to komentiru.... so spet sodniki pomagal Borussie? Hahaha
Arhitek
25. 10. 2012 14.24
+4
Ne tokrat je sodnik pomagal Realu pa ni pomagalo. Pepe spet pada kot gram papirja.
Infadel_no1
25. 10. 2012 16.43
-2
Vi barcelonini palčki pa vedno in povsod nekaj utrujate med prvimi! Real letos igra slabo, vendar je to samo začetek! Kar se pa tiče sodnikov pa si malo poglej pejšne tekme, kako bi barcelona mogla izgubit, pa jih je sodnik rešil, clo dvakrat! Ko bost vi naleteli na take klube kot jih ima real v ligi prvakov, bo kriza že med prvimi tekmami, ne pa da vam klubi ki so komaj začeli igrat v ligi prvakov delajo probleme! Še srečo da imate vedno 1 igralca več na terenu, pa da ima Qatar tolk denarja da jih lahko podkupuje s tekme v tekmo!
Opazovalec2020
25. 10. 2012 17.38
+0
sodnik resil barcelono...hahah s cem že? z rdečim kartonom mascherana al penalom izven 16m?haha
Arhitek
25. 10. 2012 18.42
+2
Infadel Kje je sodnik rešu Barco? Jaz dobro vem, da si si to izmislu samo hočem od tebe slišat kje je Barca imela pomoč letos. Samo iz enega razloga. Ker ti bom nasprotno dokazal. Real je včeraj imel sreče, da ni dobu veči paket ker sodnik je smešno sodu. 2 penala za BVB (ok en ni bil), prekršek nad Ramosom in Pepejem je bil vic dneva. Padla sta kot dvem uhice. Potem je sodnik piskal ofsajd, ki niti blizu ni bil. Verjetno si star 12 let in o nogometu veš toliko kot o japonskem jeziku. NIČ!