Nogomet

Ibrahimović izgubil stavo z Beckhamom in iz Los Angelesa poslal kratko sporočilo: 'Prihajam!'

Moskva, Los Angeles, 08. 07. 2018 14.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Jan Krstovski
Komentarji
3

Švedski nogometni virtuoz in trenutno član losangeleškega Galaxyja, Zlatan Ibrahimović, je pred sobotno tekmo četrtfinala svetovnega prvenstva sklenil zanimivo stavo z nekdanjim soigralcem Davidom Beckhamom. V primeru zmage švedske reprezentance bi ga Anglež odpeljal po nakupih v IKEO, a ker so Ibrahimovićevi rojaki izgubili, bo moral "Ibra" obiskati Wembley.

Ibrahimović (na fotografiji) je do zadnjega trdil, da bi lahko zaigral na letošnjem mundialu, a se švedski selektor s sodelavci ni odločil, da bi ponudil novo priložnost sicer reprezentančno že upokojenemu napadalcu.
Ibrahimović (na fotografiji) je do zadnjega trdil, da bi lahko zaigral na letošnjem mundialu, a se švedski selektor s sodelavci ni odločil, da bi ponudil novo priložnost sicer reprezentančno že upokojenemu napadalcu. FOTO: AP

A ne samo to: Zlatan Ibrahimović bo ob tekmi angleške izbrane vrste na mitskem stadionu moral nositi dres "treh levov", postregli pa mu bodo tudi z lokalno specialiteto, pohano ribo in krompirčkom. Ibrahimović je z Davidom Beckhamom pred spopadom Švedske in Anglije na svetovnem prvenstvu v Rusiji sklenil stavo, ki bi mu v primeru švedske zmage prinesla obisk trgovine IKEA, kjer bi mu Beckham kupil karkoli bi si zaželel. Toda Anglija je na tekmi četrtfinala slavila z 2:0, Ibrahimović pa je potrdil, da se lahko London že pripravi na njegov obisk.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Prihajam. Čestitke," je na fotografiji z Beckhamom, na kateri sta oba oblečena v dres Anglije, na Instagramu zapisal Ibrahimović. "Očitno nekdo spet prihaja na Wembley," se je že pred Ibrahimovićevim odgovorom pošalil Beckham.

SLIKA

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ata_jez
09. 07. 2018 08.39
-1
Zanimivi kometarji se ponavljajo pri Ibri. Samo z menatliteto šihtarja si pač navijač in ne igralec. Sploh pa ne igralec za ta denar. In ne te kvalitete.
macek_garfield
08. 07. 2018 20.47
+13
toti nima vse poslihtano tam zgoraj