Nogomet

Ibrahimović pravi zdravstveni čudež, zdravniki navdušeni nad njegovimi koleni

Pittsburgh, 09. 05. 2017 17.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Namesto, da bi se podil po angleških zelenicah, se te dni Zlatan Ibrahimović mudi na drugi strani Atlantika, kjer okreva po operaciji kolena. Slednja je potekala pod budnim očesom največjih strokovnjakov, ki so prepričani, da je Šved pravi zdravstveni čudež, saj so njegova kolena tudi po desetletjih nogometa še vedno v odličnem stanju.

Čeprav je sezone za Ibrahimovića konec naj bi se Šved na zelenico vrnil že v začetku prihodnje.
Čeprav je sezone za Ibrahimovića konec naj bi se Šved na zelenico vrnil že v začetku prihodnje. FOTO: AP
Medtem ko Zlatan Ibrahimović v Ameriki okreva po operaciji kolena, se zdravniki navdušujejo nad njegovim zdravstvenim stanjem. Vsaj če gre verjeti besedam njegovega agenta Mina Raiole. Slednji je namreč razkril, da so prav vse presenetila kolena 'vražjega' nogometaša, ki je zaradi poškodbe moral zaključiti letošnjo sezono. "Česa takšnega zdravniki še niso videli. Njegova kolena so tako močna, da je kaj takšnega po dvajsetletni karieri skorajda nemogoče. Popolna so, brez kakršnihkoli napak," je povedal Rainola.

Prav zaradi tega naj bi zdravniki izrazili željo, da se po končani nogometni karieri vrne, da bi lahko dodobra raziskali ta 'fenomen'. Radi bi namreč ugotovili, kje tiči razlog za dobro stanje  Ibrahimovićevih kolen in s pridobljenim znanjem pripomogli k razvoju v svetu nogometa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ricketts
10. 05. 2017 19.54
-4
On je res čudež. še živeča povezava med človekom in opi.. , ki je prišla iz bosne.
PSIHOTERAPEVT
09. 05. 2017 21.03
+8
LOL.. to izjavo zdravnikov, je ziher sam spesnil ;)