Je znan pravi vzrok Mourinhove odločitve o Casillasu?

Odločitev Joseja Mourinha, da je na klopi za rezerviste pustil prvega vratarja madridskega Reala Ikerja Casillasa, še vedno buri duhove in španski časnik naj bi odkril pravi razlog, zakaj se je Portugalec odločil za takšno potezo.

Po pisanju Marce, časnika, ki je sicer naklonjen madridskemu Realu, naj bi bila Mourinhova odločitev pravzaprav čisto v njegovem slogu in naj bi tako le poslal sporočilo vodstvu kluba. In kakšno naj bi bilo sporočilo? "Mourinho je prepričan, da zdaj Real plačuje ceno za to, da klub ni stopil na trenerjevo stran v času prestopnega roka, ko je bilo to treba. Takrat je namreč Portugalec želel v klub pripeljati resno konkurenco prvemu vratarju Ikerju Casillasu, in tudi zato, ker niso dopustili, da bi v vrste Reala prestopil brazilski vezist Lucas Moura, ki zdaj nosi dres PSG. S tem je Mourinho, ki je ostal praznih rok, predsedniku Florentinu Perezu dal vedeti, da je jezen in da mu ni vseeno," je zapisala Marca. Po pisanju časnika naj bi bilo vodstvo Reala jezno zaradi poraza, vendar se (za zdaj) ne mislijo vmešavati v njegovo delo in izbor igralcev, ne glede, kako neobičajen je.

Spomnimo, da je prvi vratar Real Madrida Casillas tekmo španskega prvenstva proti Malagi spremljal na klopi za rezervne igralce, Mourinho pa je dal prednost Antoniu Adanu. Vse bi se verjetno končalo brez velikih težav, če Real ne bi presenetljivo izgubil s 3:2.

Iker Casillas

Iker Casillas je tekmo proti Malagi spremljal na klopi za rezervne igralce. (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 114
kameltrajbar 26.12.2012 14:37:24
..zakaj bi ga odslovili???......naj karte trga na vhodu do julija....:)))))).....
Več komentarjev