Nogomet

Juventus remiziral s Torinom

Torino, 13. 04. 2024 23.15 | Posodobljeno pred 15 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Juventusa so v 32. krogu italijanskega prvenstva v gosteh remizirali s Torinom z 0:0. Juventus ostaja na tretjem mestu prvenstvene razpredelnice s 63 točkami. Milan jih ima na drugem pet točk več (68), Inter jih ima na vrhu 82. Oba Milanska kluba tekma tega kroga še čaka.

Statistika tekme Torino - Juventus
Statistika tekme Torino - Juventus FOTO: Sofascore.com

Torinski derbi ni dal zmagovalca, tekma se je končala brez golov. Juve ima po devetem remiju v sezoni pred četrouvršečno Bologno štiri točke naskoka in osem pred petouvrščeno Romo, ki jo tekma tega kroga še čaka.

Že v petek je Lazio na domačem igrišču s 4:1 odpravil zadnjeuvrščeno Salernitano. V uvodni tekmi današnjega dne je Lecce doma z 1:0 premagal Empoli, tudi večerna tekma med Bologno - Monzo pa se je končala z remijem brez zadetkov. Bologna je tako zapravila priložnost, da bi se Juventusu bolj približala. Danes je bila skozi celotno srečanje boljša, a ni uspela doseči zadetka.

V nedeljo bodo na sporedu dvoboji Napoli - Frosinone, Sassuolo - Milan, Udinese - Roma ter Inter - Cagliari. Krog bosta v ponedeljek sklenili tekmi Fiorentina - Genoa ter Atalanta - Verona.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

* Izidi, 32. krog:

- sobota, 13. april:

Lecce - Empoli                    1:0 (0:0)

Torino - Juventus               0:0

Bologna - Monza                 0:0

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.