Nogomet

VIDEO: Juventusovo srce moštva, ki bo sedaj utripalo za AC Milan

Milano, 15. 07. 2017 08.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.Š./STA
Komentarji
5

Italijanska nogometna velikana Juventus in Milan sta poskrbela za odmeven prestop. Milanski klub je potrdil prihod italijanskega reprezentančnega branilca Leonarda Bonuccija, ki je z Juventusom osvojil šest naslovov državnega prvaka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Bonucci v Milanu", so na spletni strani sporočili rdeče-črni, ob tem pa so objavili še serijo fotografij prihoda nove okrepitve. Za zdaj še niso znane uradne podrobnosti, po poročanju nekaterih italijanskih medijev pa naj bi 30-letnik sklenil petletno pogodbo. Vrednost prestopa naj bi znašala približno 40 milijonov evrov.

Za Juve je Leonardo Bonucci igral od leta 2010 in v tem času s staro damo osvojil šest naslovov prvaka Italije, bil je eden ključnih igralcev uspehov stare dame, trener Massimilano Allegri ga je celo imenoval "srce moštva". Pri novih delodajalcih bo imel Bonucci zahtevnejšo nalogo, Milan se je s šestim mestom v prejšnji sezoni uvrstil le v Ligo Evropa, v domačem tekmovanju pa na naslov čaka že od leta 2011. So pa novi lastniki v moštvo že vložili kar precej denarja, za letošnje okrepitve so namenili že približno 100 milijonov evrov in v Milano se je preselilo nekaj zanimivih igralcev. To kaže, da imajo v moštvu visoke ambicije v novi sezoni.

Zvečer je prestop, ki že velja za največjega v Italiji v tem prestopnem roku, potrdil tudi torinski klub. "Hvala, Leo. Sedem prekrasnih let je pri koncu," so zapisali na spletni strani ob predstavitvi sedmih let, ki jih je nogometaš preživel v črno-belem dresu.

Stara dama je potrdila, da je vrednost prestopa 42 milijonov evrov. Pri Juventusu so še dodali, da bo Milan znesek izplačal v treh sezonah, rdeče-črni pa imajo zdaj uradno možnost skleniti pogodbo z igralcem brez kakšnih formalnih ovir.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TheSmartHead
15. 07. 2017 16.02
+7
30 let pa res ne pomeni starega igralca, sploh ko gre za branilce. V teh letih so ravno najboljši in Milan je kupil enega najboljših CB na svetu. Odličen posel!
PartyTime
15. 07. 2017 13.05
+7
Ne vem kaj ene tolk moti če je igralec star 30 ali kaj več... ne moreš uspet samo z 24 letniki, rabiš 30+ igralce zraven z izkušnjami in da jih vodijo... Vsi bi meli same mlade pa z 10+ letnimi izkušnjami z igranjem... Za uspeh rabiš vse, maldo in staro...
motorist_mb
15. 07. 2017 12.33
-3
Malo je star ampak drugi so mladi novi člani...forza AC MILAN!
The Dude
15. 07. 2017 18.14
-1
tonaparuda
15. 07. 2017 11.52
+4
Milan ima tržnico trenutno v svojem žepu. Kakšno kadrovanje, neverjetno.