Nogomet

Katanec zadovoljen z razmerami v Abu Dabiju pa tudi pripravljenostjo nogometašev

Abu Dhabi, 07. 01. 2017 16.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenska nogometna reprezentanca B se v Abu Dabiju že pripravlja na prijateljski tekmi s Savdsko Arabijo in Finsko. Nogometaši so tako že preizkusili igrišča na Arabskem polotoku, četa Srečka Katanca pa je po poročanju Nogometne zveze Slovenija s pogoji za vadbo zelo zadovoljna.

Srečko Katanec je pred leti vodil nogometno reprezentanco Združenih arabskih emiratov.
Srečko Katanec je pred leti vodil nogometno reprezentanco Združenih arabskih emiratov. FOTO: Damjan Žibert

"Pogoji so odlični," je s pripravami zadovoljen Srečko Katanec, nekdaj selektor Združenih arabskih emiratov. "Fantje delajo dobro, želja je velika, pripravljenost pa je v tem delu sezone takšna, kot je," je povedal Katanec, ki ima na voljo dvaindvajset igralcev, Rok Kronaveter pa je bil v petek in soboto v sobi zaradi viroze. Slovenci so doslej v Abu Dabiju vadili trikrat, v prijetnih razmerah za delo je treniral tudi Matej Pučko. "V Sloveniji so temperature pod lediščem, v Abu Dabiju so vremenske razmere idealne za vadbo in igranje tekem," pravi nogometaš Kopra, ki upa, da bo priložnost za dokazovanje dočakal že v torek proti Savdski Arabiji. "Upam, da bom dobil priložnost. Dal bom vse od sebe, saj gre za akcijo, ko lahko selektor Katanec spozna igralce in naše kvalitete. Na treningih bomo lahko pokazali, česa smo sposobni. Verjamem, da bomo vsi dali vse od sebe in bo reprezentančna akcija za vse od nas nekaj posebnega."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

grozjak
08. 01. 2017 15.51
Priložnost je tu.....pejmo se
macek_garfield
08. 01. 2017 15.37
-1
cemera je vedno zadovoljen pa to
grozjak
08. 01. 2017 15.50
+2
Baletka
08. 01. 2017 16.38
+1
ni važno, še vedno so dosežki le pod njegovim priimkom, tako da lepo prosim, lep pozdrav. tut igra je le pod njegovim imenom, konkurenčna in vse bolj tut privlačna za oko.. po mojem mnenju, nam tako manjka le še realizacija,.