Klopp odgovarja na kritike: Odločitev, da preneham spremljati angleški tisk, je ena boljših v mojem življenju

Čeprav je Liverpool v novo sezono zakorakal z zmago in remijem navijači nad delom varovancev Jurgena Kloppa niso najbolj navdušeni. Po minimalni zmagi na domači zelenici proti Crystal Palacu so bili tako Redsi deležni številnih kritik, zato se je strateg na klopi kluba z Anfielda postavil v bran svojim varovancem.

Jurgen Klopp

"V napadalnem nogometu je potrebno sprejemati prave odločitve, v pravem trenutku," je prepričan Klopp. (Foto: AP)

Pričakovanja Liverpoola po minuli sezoni so visoka, ob sicer peščici prestopov poletnega prestopnega roka Redsi že nekaj let zapored ne skrivajo želja po angleški prvoligaški lovoriki. Kljub temu so navijači prepričani, da bodo s prikazanim le s težavo osvojili, veliko odzivov pa je sprožil drugi krog angleške Premier League v katerem je sicer Liverpool z golom Sadia Maneja v 73. minuti le ugnal Crystal Palace. Na Anfieldu si je tako četa Jurgena Kloppa zagotovila prvo letošnjo zmago v ligi, potem ko so v prvem krogu remizirali z Watfordom.

Rumena armada je dodobra načela obrambo moštva z Merseysida, zaradi česar so se nad nemškega stratega spravili tudi številni angleški mediji. "Odločitev, da preneham spremljati angleški tisk je ena izmed najboljših v mojem življenju. Seveda nismo stoodstotno zadovoljni, vendar to ni generalni problem. Še naprej bomo delali na tem. Če želiš začeti tako, potem smo se proti Crystal Palace branili nadpovprečno dobro. Mislim, da so se vsi odlično izkazali, kako drugače bi se le težko branili, če sem povsem odkrit," je novinarjem po tekmi povedal Klopp, ki je nekaj spodbudnih besed namenil tudi poletni okrepitvi Andrewu Robertsonu, ki je dres Hull Citya zamenjal za barve kluba z Anfielda: "Vsi lahko vidijo kako dober je in še bo postal v prihodnjih nekaj sezonah. Če samo pomislimo, kako bi bilo, ob našem prvencu v domačem dresu. Verjetno nas ne bi prevzelo le veselje, temveč bi občutili tudi ves pritisk. Mislim, da se je odlično odrezal."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
matyc72 21.08.2017 14:25:37
revček ti nikol ne boš osvojil lige z luzerpoolom
bob7 21.08.2017 21:03:30
Važno da si ti revček v življenju kaj dosegel.
Več komentarjev