Komu sta svoje glasove za najboljšega nogometaša namenila nagrajenec Ronaldo in drugouvrščeni Messi?

Kapetani in selektorji svetovnih reprezentanc so ob pomoči medijev in navijačev izbrali najboljšega nogometaša na svetu, to je po številnih osvojenih lovorikah postal Cristiano Ronaldo. Prav tako je imel Portugalec pravico do podeljevanja točk, svoje pa je oddal tudi Argentinec Messi, ki je tokrat pristal na drugem mestu.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Cristiano Ronaldo in Lionel Messi

Pričakovano nobeden izmed njiju ni želel glasovati za največjega tekmeca. (Foto: AP)

Nagrada za najboljšega igralca (The Best op. a.) s strani Mednarodne nogometne zveze (Fifa) je romala v roke Portugalca Cristiana Ronalda, ki je izrazil javno obžalovanje, da se ekipa Barcelone večerne slovesnosti v Zürichu ni uspela udeležiti. Vendar pa Katalonci svojega dejanja ne obžalujejo, saj kipca domov ni odnesel njihov največji favorit Lionel Messi. Slednji je imel kot kapetan argentinske reprezentance pravico podeliti svoje točke, tako je točke podelil klubskim soigralcem Andresu Iniesti, Neymarju in Luis Suarezu, prav slednji si je po Argentinčevem mnenju zaslužil vseh pet točk. Njegova odločitev sicer ne preseneča, dokaj predvidljiv pa je bil tudi glas Ronalda, ta je z večino točk počastil Valižana Garetha Balea, točke pa je namenil tudi Luki Modriću in Sergiu Ramosu. Tretje uvrščeni Antonie Griezmann, je vseh pet točk prejel le s strani Huga Llorisa in kapetana gruzijske reprezentance Jabe Kankave.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
 
selecao 11.01.2017 17:09:38
Čudno, da nista kar sama sebi podelila največ točk, vsaj Ronaldo, ne vem ali zase nista mogla glasovati?
ledr 12.01.2017 10:23:12
Verjami, da Ronaldo bi, če bi lahko...
Več komentarjev