Nogomet

Koprčani so se štirim nogometašem zahvalili za sodelovanje

Koper, 30. 10. 2014 09.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski nogometni prvoligaš Luka Koper v prihodnje ne bo več računal na usluge Perice Ivetića, Uroša Delića, Anteja Mitrovića in Božidarja Radoševića.

Nogometaši Kopra
Nogometaši Kopra FOTO: Miro Majcen

Kot Koprčani pojasnjujejo na svoji spletni strani, bo namreč klubska uprava skušala v prihodnjih dneh doseči sporazumno prekinitev pogodbe, v katero je že pristal Uroš Delić.

Pri svežem pokalnem polfinalistu, v sredo so v četrtfinalu kanarčki izločili Gorico, menijo, da omenjeni igralci niso izpolnili pričakovanj. "Prepričal sem se o tem, da jim ni mar za klubske barve, zanima jih le denar. A Koper ni bogat klub in obstajajo nekatere zakonitosti, ki jih je pač treba upoštevati, spoštovati. V zadnjih dneh sem se res veliko ukvarjal s tem, kaj bi bilo najbolje storiti, in verjamem, da smo povlekli prave poteze. Slačilnica mora dihati kot eno, pristop mora biti vedno na najvišji ravni. Ko je tako, sledi tudi nagrada, ki je proti Gorici prišla v obliki tretjega gola v 93. minuti," je za športni dnevnik Ekipa povedal prvi mož koprskega prvoligaša Ante Guberac.

"Na njih ne računamo več. Fantje so ob prihodu sprejeli določene pogoje in dogovore, ki jih niso spoštovali in zato ne morejo biti več člani ekipe, del slačilnice. Zdaj moramo najti način, na katerega bomo z njimi prekinili sodelovanje," je še povedal Guberac.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

texranger
31. 10. 2014 08.56
+2
Tifozi pa navalili s komentarji.